Naturigin hiusvärit !

Keskustelua hiusväreistä, värjäämistekniikoista, kaikesta asiaan kuuluvasta
Manta65

Naturigin hiusvärit !

Viesti Kirjoittaja Manta65 »

Hopottajat -suosittelupalvelun kampanjan myötä pääsin testaamaan Naturiginin uusia kestovärejä.
Hiukset on nyt saaneet uuden ilmeen ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen  :T  Oletteko muut kokeilleet? Naturiginin värit on tehty mahdollisimman hellävaraisiksi ja luonnollisiksi, mahdollisimman puhtaista raaka-aineista. Ne eivät sisällä ammoniakkia eivätkä parabeeneja. Jo kauan hiuksia värjänneenä - saati nyt kun pitäisi alkavaa harmaata peitell sieltä täältä - kannan huolta hiusvärien sisältämistä aineista.

Väristä tuli hyvä ja tasainen ja tykkäsin sen miedosta tuoksusta värjäysvaiheessa. Hoitoainetta kannattaa käyttää värjäyksen jälkeen, jos hiukset tuntuvat kuivahkoilta. Kertokaapa muutkin kokemuksianne tuotteesta!

http://www.hopottajat.fi/naturigin/
Kunis

Vs: Naturigin hiusvärit !

Viesti Kirjoittaja Kunis »

Onko tää mainos? :>

Tuolla harvinaisemmat hiusvärit -langassa ja markettilangassakin on joitain, melko tyrmääviä kokemuksia. Harvallapa tuntuu väri tarttuneen. Etenkin tuota "hoidetta" on kyllä arvosteltu rankasti. Tehotonta liruahan se on, mutta onneksi löytyy omastakin hyllystä kunnon hoitis, niin sai tukan silotettua.
Suvivilja kirjoitti: Nin, ja se paketin "hoitoaine" tosiaan on shampoota, kuten moni täällä oli epäillytkin, siinähän on INCI:ssä toisena cocamidopropyl betaine, ja sodium laureth sulfatekin vähän myöhemmin. Voisivat sitten rehellisesti nimetä sen shampooksi eikä kutsua hoitoaineeksi ;)
Kathy
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 842
Liittynyt: 04 Elo 2010, 16:19

Vs: Naturigin hiusvärit !

Viesti Kirjoittaja Kathy »

Eivät ehkä sisällä ammoniakkia ja parabeenejä, mutta tutut peepeedeet ja resorsinolit noissakin kummittelee eli ihan samaa kakkaa kuin kaikki muutkin hiusvärit. >:D
1aMii, punapää
Herkästi näppyilevä pintakuiva sekaiho (sinkkitabut rulaa)
Belle
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2117
Liittynyt: 24 Tammi 2006, 14:02

Vs: Naturigin hiusvärit !

Viesti Kirjoittaja Belle »

On mainos ja mielestäni mainokset eivät kuulu tälle foorumille. Ei taida olla ihan hopottajat-palvelunkaan konseptin mukaista.

"Hopotus suoraan muulle kuin Hopottajan omalle ystävälle tai tutulle, roskapostinomainen Hopotus tai muunlainen sopimaton Hopotus on nimenomaisesti kielletty."

Eikös täältä ole poisteltu aikaisemmin ne Avon-mainoksilta haiskahtavat ketjutkin.
Vastaa Viestiin