Hiustoiveet

Hiusmuutokset, hiuslaatuketjut yms.
Todia
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 521
Liittynyt: 25 Tammi 2006, 19:38

Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja Todia »

Elikkä tarkoitus olisi vähän listailla, mitä hiusominaisuuksia juurikasvulaiset toivovat eniten. Lisäksi minua kiinnostaisi tietää, miten tyytyväisiä olette hiuksiinne.
Itse toivoisin enimmäkseen lisää pituutta, jotta sitten voisin leikata pitkään tukkaan jonkun kivan, reippaasti kerrostetun mallin. Minulta saisi lähteä vähän karheutta ja kuivuutta, tilalle lasimaisuutta, kiiltoa ja sileyttä.
Tällä hetkellä olen tyytyväinen kuontaloon. latvat on hyvässä kunnossa, joten kasvatus varmaan jatkuu ihan kivasti. Nyt on vihdoin tainnut löytyä hyvät tuotteet omalle tukalle.
hiukset huijausmitalla 79 cm,  laineikkaat ja helposti kuivuvat, mutta suht hyväkuntoiset. Kasvatus käynnissä- tavoitteena hip/classic. 2c M ii
Iherb alennuskoodi VEG903
tamanja

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja tamanja »

Mulla on yleensä aina se ongelma, että tukka on väärän pituinen, mallinen, värinen jne... Haluaisin pidemmän ja ennen kaikkea terveemmän tukan. Varsinkin tuo kuivuus saisi väistyä. Ainut asia, johon olen tyytyväinen on se, että hiukseni kasvavat suht nopeasti ja juurikasvu pääsee aina iloisesti yllättämään.
~vail~

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja ~vail~ »

Mä toivoisin ennen kaikkea, että nuo vauvahiukset kasvaisivat tuosta nopeasti ponnarimittaan eivätkä harottaisi... Viime kesänä ja syksynä oli hurja hiustenlähtöaika, ja nyt pukkaa uutta kasvustoa joka puolelta. Hyvät aineet onneksi pitää sähköisyyden kurissa ja tuo pehmeyttä ja sileyttä.

En tiedä onko Piimaxista kasvuvauhdittajaksi, mutta ei siitä haittaakaan näy olevan. Aikaisintaan vuoden päästä kai sitä voi arvioidakaan, mulla ei tuo kasvuvauhti ole mikään päätä huimaava. Oon nyt vasta alkanut mittailla, joten mielenkiintoista nähdä mikä vauhti tosiasiassa on ja vertailla muihin kasvattajiin :)

Eihän nämä huippu kosteutetutkaan ole, mutta sitä varten saan itseäni hemmotella hoidoilla :D
Henriikka
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1616
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 16:26

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja Henriikka »

Terve ja kiiltävä ja ongelmaton tukka, kiitos. Pituus alkaa riittää, mutta hieman saisi aina olla lisää, alatukka voisi olla parempi..
Ennen kaikkea oikeasti hiukseni olisivat hienon väriset, viakka tummat, joten ei koskaan tarvitsisi kärsiä laikuista yms kun värjäilee. :/
Hiuskuva hiuslaatuketjun sivulla 1
Metku
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 466
Liittynyt: 21 Tammi 2006, 14:11

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja Metku »

Pituutta saisi tulle 10-20 cm lisää. Lisäksi olisi tosi kiva, jos nämä eivät olisi aivan näin liukkaat ja suorat.

Tyytyväisyys omiin hiuksiini tällä hetkellä asteikolla 1-10 on 8,5.
1b F ii
Väri 3.0
Pituus n. 74 cm
Hiuskuvia löytyy Hiuslaatuketjusta (s. 2)
Puhina
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 394
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 21:00

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja Puhina »

Pituttaa voisi ottaa joka päivä lisää pois pois vaan. Tuntuu että kasvaa hirmu nopeaan nyt kun haluaa joka päivä vaan enemmän poika tukkaa  ::) Lisäksi haluaisin paljon parempi kuntoiset hiukset, nyt hapsottaa ja on hirveästi katkenneita pystyssä olevia hiuksia  :-\
Miracle
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2154
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 13:24

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja Miracle »

Tuuheutta saisi olla vähän enemmän.. ja ehkä pituuttakin.. :) Tosin mun mieli hiusten suhteen vaihtuu niin usein, että nuo toiveetkin vaihtelee ;)
si3nna
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 565
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 22:16

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja si3nna »

Mun tavoitteena vahvemmat, ei-katkeilevat ja takkuuntumattomat hiukset. Kiilto, pehemys ja tuuheus myös toivottuja ominaisuuksia. Joitakin näistä olenkin jo saavuttanut jossain määrin, kiitos hyvien tuotteiden ;)
calypso
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2457
Liittynyt: 24 Tammi 2006, 11:49

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja calypso »

Toiveena (lue: tavoitteena  :)) on saada yhtä paksut ja hyväkuntoiset hiukset mitä ne vielä jokin aika sitten olivat.
Tahdon kiiltävät, tuuheat ja punaiset vyötärölle asti olevat hiukset.
Paksuutta on viimeaikoina kadonnut johonkin, toivon että olisi vain joku uusiutumisvaihe menossa. Latvat on aika huonossa kunnossa nyt ja pituutta olisi melkeinpä pakko uhrata  :'(
Päällimmäiset hiukset ja latvat on melko kuivat kiitos värinpoistojen ja hiuslakan. Siinäpä ongelma, hiukseni ovat reippaasti kerrostetut ja haluaisin melkein tasaiset (pieni kerrostus riittäisi) pitkät hiukset mikä ei ole mahdollista pitkään aikaan  :(
stinttapo

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja stinttapo »

Toiveena (ja tavoitteena) on piiitkät hiukset...Tai ainakin vähintään että rinnan alapuolelle ylettää, max.lantiolle...Ja tietenkin hyväkuntoiset. Mitetityttää vaan että onko järkee kauheen pitkäks kasvattaa kun on kuitenkin aikas ohkaset hiukset, että miltä näyttää sitten pitkänä...
Tällä hetkellä oon hiusten kuntoon suht.tyytyväinen, latvat vaan pitäis käydä leikkaamassa, kun viimeks kampaaja repi ja raasto veittellä niin paljon, rupee hapsottaa jo...
Jeyzie
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 3205
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 20:06

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja Jeyzie »

Mun tukka saisi olla hieman yli hartioiden pitkä ja pörräinen. Vaalea alkaa taas kyllästyttää (::)) mutta taidampa hakea piristystä sineteistä ennen väripurkkiin kajoamista. On tämä tukka semmoisen työn takana ollut ::)
Anna tuulen puhdistaa
nostaa helmoja
heittää hiukset sekaisin
kevätmyrskyn kastella
mekko liimata kiinni vartaloos
niin olet kaunis
kaunis
ja maailma on sun

Treeniblogi! (tauolla)

Ruokablogi!
sweet jane
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 3046
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 10:41

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja sweet jane »

Mun toive ja tavoite olis kasvattaa sellainen keesi kuin Naimalla Huippumalli hausssa-sarjassa, joka eilen alkoi. Ihan törkeen hyvännäköinen!! En tiiä miten sille keesille käy ens kerralla kun ne menee kampaajalle, joten ei välttämättä näy enää seuraavissa jaksoissa.

Sit haluaisin että tukka olisi vähän huonokuntoisempi tai jotain, niin se olis helpompi hallita. Ja ihan vähän ohuempi. Ja että päänahka ei ärsyyntyisi mistään, niin voisi rauhassa käyttää ihan mitä tukka-aineita tahansa. Toisinaan toivon myös mattapintaisempaa tukkaa.

Eli huonokuntoisempi, ohuempi ja kiillottomampi kiitos ;D ;D ;D No ei ihan noinkaan.
Viimeksi muokannut sweet jane, 15 Helmi 2006, 10:18. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
emi
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 174
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 23:39

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja emi »

Toivon että hiukseni olisivat n.20-30 cm pidemmät ja hyväkuntoiset (ei kuivuisi niin äkkiä, eikä tulisi kaksihaaraisia), lisäksi haluaisin jonkun itselle sopivan vaaleahkon värin ja hyvä leikkauskin olisi aika tärkeä.
Hiukset: 2cFii, Olkapäille ylettyvät ohuehkot ja tuuheat kerrostetut luonnonkiharat. Väri kupari, tummuusaste 7
Lyx
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1666
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 19:29

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja Lyx »

Rakas joulupukki!
Ensi jouluksi haluaisin pitkät, vahvat ja hyväkuntoiset hiukset joita olisi helppo laittaa ja jotka vaan kiiltäisi päivästä toiseen.
Rakas joulupukki, minä uskon sinuun, uskothan sinä minun hiuksiini...?
Lucine
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 881
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 12:23

Vs: Hiustoiveet

Viesti Kirjoittaja Lucine »

Pitemmät ehdottomasti haluisin, ja kasvattelenkin koko ajan. Kiiltoa sais olla enemmän ja hiukset vois olla vahvemmat eikä näin kuivat,ettei katkeilis koko ajan. Vaaleammiksi haluan ehdottomasti. Yritän parhaani mukaan pitää huolta näistä hiuksista ja toivottavasti joskus oon näihin 100% tyytyväinen.  ;D
Vastaa Viestiin