Hiuslaatuketju

Hiusmuutokset, hiuslaatuketjut yms.
Henriikka
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1616
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 16:26

Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Henriikka »

Vanha ja tuttu hiuslaatuketju. Eli tänne saa jokainen postata selityksen hiuslaadustaan, käsittelyistä, lempiaineista jne. Kuvat eivät ole luonnollisesti kiellettyjä, mutta pidetään kommentointi toisessa ketjussa.

* Kommentit kuvista HIUSRÖNSYT-ketjuun

* Vain 1 viesti / käyttäjä tässä ketjussa
Viimeksi muokannut Henriikka, 10 Maalis 2007, 12:50. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hiuskuva hiuslaatuketjun sivulla 1
Magdalena
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 588
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 20:43

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Magdalena »

Kestoväreistä suosikkini on Schwarzkopfin Live (paras pysyvyys, erityisesti punaisessa). Viimemmäksi värjännyt Garnierin tummanruskealla.

Shampoosuosikkeja on Tigi O&H ja MOP Clean, hoitiksista Tigi O&H ja MOP Hydrating (tätä käytän myös jätettävänä ajoittain).

Kuvissa vaihtelevia hiustyylejä noin kolmen vuoden ajalta. Kollaasien alapuolella tilanne syyskuussa 2008(kasvatus lähti käyntiin ylärivin vasemmalta toinen kuva, lokakuusta 2005).

Kuva
Kuva


Kuva

Kuva
Viimeksi muokannut Magdalena, 18 Syys 2008, 23:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Kun kuulin siitä, oli liian myöhä. Oli järki mennyt syksyn myötä."
Henriikka
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1616
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 16:26

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Henriikka »

Hiusten pituus on siinä 63-65 cm ( joulukuu 2007 ). Viime maaliskuussa tosiaan tukasta lähti vähän enemmänkin, nyt alkaa olla miltein samassa mitassa kun ennen leikkausta.. Syksyllä 2005 leikatut otsahiukset ovat kasvamassa pois ja ulottavat lähes harteille ( osa kyllä, osa ei ).
Hiukset tuntuvat ohuilta mutta niitä on paljon, ponnarin ympärysmitta on 7-8 cm. Hiukset ovat ehdottomasti kuivat ja rasittuneet heinäkuun 2006 kolmen värinpoiston jälkeen.

En kasvattele tällä hetkellä, mutta yritän pitää tukan tässä mitassa ja yrittää olla toteuttamatta haluani leikata viittätoista senttiä pois. Yritän myös olla värjäämättä, tai ainakin päättää, minkä värisen tukan haluaisinkaan.
Toinen hyvä yritys on myös saada tukka kuntoon, jossa se 1) ei tarvitsisi niin hyviä tuotteita ja 2) ei takkuuntuisi enää näin helposti, mutta tiedäpä miten hyvin moiset tavoitteet vaaleaksi värjätyn tukan kanssa onnistuvat..

Kuva

Kuva on otettu lokakuun lopuilla. Latvat kellertävät yhä, mutta leukaan asti on jo ihan kaunista vaaleaa, mikä mua nyt on estänytkin värjäämästä. Ihan hävettää kaikkea muuta kuin suora leikkaus ;D Jos siis takaapäin katsoo, niin oikeasti tosiaankaan tukka ei ole tasamittainen, tuli leikattua silloin maaliskuussa vähän kehnosti..

Tukka kesäkuulta 2006.
Tukka joulukuulta 2005
Värinä Preferencen 6.23, tuossa näyttää kyllä oikeaa punaisemmalta.

Toimimattomat linkit poistettu. -Hunis
Viimeksi muokannut Henriikka, 19 Heinä 2009, 01:52. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hiuskuva hiuslaatuketjun sivulla 1
Luomo
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1731
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 20:22

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Luomo »

Minulla on n. 30 cm (yläselkään asti) pitkät, hieman kerroksittain leikatut, ohuehkot, maantienharmaat, luonnonkiharat ja kuivat hiukset. Päänahka hieman rasvoittuva, varsinkin ajoittain, ja kohtalaisen herkästi kutiseva. Hyvänä puolena on, että kaksihaaraisia on tuskin koskaan. Hiustenhoidon päätavoitteenani on kosteuttaminen, suoristaminen ja siloittaminen. Nykyään tosin ensimmäistä kertaa elämässäni tykkään välillä antaa hiusten kuivua kiharalle, kun hyväkuntoisessa tukassa kiharatkin näyttävät ok:lta (vapaa-päivinä ;)). Shampoolta edellytän silikonittomuutta ja toivon hyvää pesevyyttä.

Pesen hiukset n. joka toinen päivä, minkä jälkeen joko annan hiusten kuivua ponnarilla tai föönaan suoraksi. Aika usein myös suoristan raudalla. Kampaajalla käyn n. 4 kertaa vuodessa lyhentämässä tukkaa n. olkapäille, mitä pidän tukkani ihannepituutena. Joskus tulevaisuudessa olisi kiva koettaa lyhyttäkin kampausta, mutta toistaiseksi olen luopunut ajatuksesta lammas-lookin pelossa.

Olen värjännyt hiuksia markettien kestoväreillä/-sävytteillä tummanruskeaksi/punertavaksi teini-iästä lähtien. Myös muutamia vaaleita raitoja on ollut jokusen kerran. Lopetin markettien kestoväreillä värjäämisen n. vuosi sitten HS:n foorumin innoittamana. Sen jälkeen olen laittanut kerran kampaamosta ostetun vaaleanruskean kestosävytteen, jolla sainkin upean tuloksen. Nyt yritän ties kuinka monetta kertaa kasvattaa omaa väriä takaisin, mutta juuri nyt on (ties kuinka monetta kertaa) alkanut tehdä mieli laittaa sävyä taas . Jokatapauksessa tavoittelen tukkaan ennemmin tuhkaan kuin punaiseen taittuvaa ruskeaa väriä.

Ensi kosketukseni kampaamotuotteisiin oli yläasteella työharjoittelusta palkaksi saamani Kerastase Nutritiven shampoo, joka oli jumalainen - mutta valitettavasti koululaiselle liian kallis. HS:n foorumin löysin vuosi sitten hakiessani netistä kommentteja Tigin Control Freak hoitoaineesta, jonka ostoa harkitsin. Olin siihen asti käyttänyt kampaamotuotteista jonkin verran Wellan herkän päänahan shampoota ja muotoilutuotteita, muuten lähinnä markettituotteita. Tämän palstan ansiosta en ostanutkaan (/tilannutkaan) Control freakia vaan Oatmeal & honeyn, joka on lempparini edelleen. Ensi tilauksen jälkeen rahaa on palanut huipputuotteita etsiessä, mutta onpa tukan kuntokin parantunut niin, että pidän pitkästä aikaa tukkaa enemmän auki kuin kiinni. HS:n foorumiin tykästyin kertaheitolla, kun täällä on asiantuntevaa ja ystävällistä porukkaa - ja niin paljon luonnonkiharaisia kohtalotovereita. Ja tästä foorumistahan tulee vielä paljon parempi  ;).
Viimeksi muokannut Luomo, 16 Kesä 2007, 21:03. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hiukset: 3b M ii, luonnonkiharat, keskiruskeat, puolipitkät, kuivat, päänahka herkkä ja hieman rasvoittuva. Hiuslaatuketju s. 1. Suosikkituotteet: sh: Kérastase Dermo-calm Bain riche hoidot: Tigi O&H, L'anza Healing ColorCare, Tigi Brunette Goddess, K-pak vaahto
Elisa
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 540
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 21:30

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Elisa »

Tälläiset hiukset löytyy minulta

- Pituus noin 50 cm, yritän parhaani mukaan hoitaa hiuksia hyvin, jotta saan pidettyä ne tässä pituudessa tai mahdollisesti vielä vähän kasvatettuakin.

- Kokonaisuutena ohuehkot, yksittäinen hius kuitenkin paksu (tai vain huokoinen)

- Hiuslaatuni karhea ja luonnontaipuisa ( vaikkakin hiukset ovat suorat)

- Kuivat ja takkuuntuvat helposti.

- Värinä on Elumen; sekoitus kuparia ja kuparibeigeä. Luonnollinen värini on
  maantien harmahtava blondi noin 9 tummuusasteella.

Hiusteni kunto toivon mukaan menee parempaan suuntaan kun olen lopettanut kestövärien käytön ja vaihtanut Elumeniin. Fööniä ja esim. muotoilutuotteita en ole käyttänyt vuosiin, sillä en halua rasittaa hiuksiani. En niitä kyllä tarvitsekaan kun hiukset näyttävät hyvältä ilmankin(vaikka hieman huonokuntoiset ovatkin). Valitettavasti hiukset tulee pestyä lähes joka päivä koska yön aikana hiukset usein rasvoittuvat ja "räjähtävät" ja menevät kuivan ja ruman näköisiksi. Ja silloin pesu(+hoito) on ainut tapa saada niistä taas sileät, kiiltävät ja takuttomat.

Sulkasadon seurauksena iso osa hiuksista lähtenyt. Ohentumisesta huolimatta yritän pidellä pituutta yllä ja toivoa, että irronneet hiukset kasvaisivat takaisin. Vaikka tukka on todella ohut, mitattuna paksuus noin 5 senttimetriä, huokoisuus tekee hiuksista kuitenkin ryhdikkäät. Tukka näyttääkin aukiollessaan paljon paksummalta kuin oikeasti on.

Täysin kestovärjäämätöntä hiusta jo noin 15 senttiä, kun on jo reilu vuosi kestovärjäilyn lopetuksesta. Ihanan lättänää ja sileää hiusta se hapetteille altistumaton hius. ;D Mutta vielä parisen vuotta, että niistä lopuistakin huonoista pääsee eroon. Tässä valmiiksi huokoisessa tukassa kun jo yksikin kestovärjäys tekee näkyvää tuhoa.


Kuva


Kuva
Viimeksi muokannut Elisa, 25 Tammi 2007, 14:53. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Penny
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 3636
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 12:30

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Penny »

Tukka on hieman laineikas/luonnontaipuisa, pörrööntyy etenkin kostealla säällä. Aito väri on kullanvaalea, mutta kaikista rakkain sävy on tumma, johon palaan aina jossain vaiheessa. Sysimusta on kuitenkin jo unohdettu. Ennen väri vaihteli jatkuvasti ja tukan kunto oli sen mukainen, mutta vanhana ei jaksa enää joten hillitty muutos rulettaa. Kasvatettu vuodesta 2001 jolloin ylsi hieman korvien alapuolelle, samalla luovuin kokonaan kaupan kestoväreistä jotka kuivattivat liikaa. Nykyisin juurikasvun värjäys kampaajalla kestovärillä parin kk:n välein, värjäysten välissä laitan usein koko tukkaan Liven poispestävän "Exciting Chocolate"-suoravärin, joka tuo kivaa viininpunertavuutta.

Parasta hoitoa: saunaan laitettu O&H:n ja K-pak Reconstructorin sekoitus. Kosteuttavia tuotteita ei voi käyttää liikaa ja rakennepaikkaavat & keratiini tulevat tarpeeseen. Muotoilutuotteita ei tule juuri käytettyä, eikä myöskään fööniä jollei ihan pakko. GHD-rauta on uusi suosikki, jota tulee käytettyä bilettämään lähtiessä kiharoiden tekoon tai suoristukseen.

Lempparituotteet 2012:
Shampoot: Gliss Asian Beauty
Hoitikset: Tigi Moisture Maniac, Lanza Kukui Nut
Jätettävät: Lanza Healing moisture-suihke & Magic Bullet

2008
Kuva

Tuoretta kuvaa 2012 - Kiharrettu Pro Curlilla.

Kuva
Viimeksi muokannut Penny, 17 Helmi 2012, 19:57. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Juurikasvu on nyt rekisteröity yhdistys, liittymällä yhdistyksen jäseneksi voi tukea Juurikasvun toimintaa.
Efva
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 869
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 20:36

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Efva »

Oma väri takaisin:

Kuva

Kuva
Viimeksi muokannut Efva, 26 Maalis 2012, 22:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Puhina
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 394
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 21:00

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Puhina »

Hiukseni ovat lyhyet, korvien yläpuolelle jäävät. Nyt tummanruskeat, mutta yritän kasvattaa oman värin takaisin ja sitten värjätä jollain vaaleammalla. Oma väri, ja tän hetken ruma tyvi on vaalean maantienvärinen. Jos maltan sen kasvattaa koko pituudelta niin sitä en pilaa jatkuvalla käsittelyllä enää ikinä. Ehdottomasti haluan vaaleammat hiukset eikä tyvikään sitten näy niin pahasti enää.
Hiukset ovat melkoisen huonossa kunnossa, paljon kestovärejä laitettu monien vuosien ajan, värinpoistoja ja pelkkiä markettituotteita. Syksyllä ostin ensimmäiset k-pakit ja tigin o&h:t. Hiukset ovat selkeästi paremman tuntuiset, ihanat. Näistä aineista en siis luovu  :)
Hiukset on melko ohuet, paljon katkenneita joukossa, lätsähtää helposti ja samoin rasvoittuu nopeaan. Kasvattaa en näitä aio, joskus yritin mutta en niissä hiuksissa viihtynyt vaikka kunnon ponnarille ne jo sainkin. Lyhyt on mun juttu.
Lyx
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1666
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 19:29

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Lyx »

Viesti numero kaksi uudella foorumilla! ;D

Eli hiukset hieman yli olkapäiden ja tällä hetkellä vaalean ruskeat vaaleilla raidoilla. Hiukset ovat normaalipaksut ja karheat, yksittäinen hius on paksu. Aikas taipuisat ovat ja viime aikoina kiharaa on alkanut ilmestyä enemmän ja enemmän.
Oma värini on keksiruskea ja ajattelin pikkuhiljaa siirtyä takaisin siihen, juurikasvua  ;) tällä hetkellä reilu sentti.

Hiukset ovat blondauksen jäljiltä hieman kuivat ja vaativat paljon ja hellää hoitoa... CO-pesu toimii hiuksiini mahtavasti ja harrastan sitä suht tiuhaan. Tavoite on saada noin kymmenen senttiä pituutta lisää ja hyväkuntoinen pehko päähän, joten yritän olla nyt mahdollisimman kiltti kärsineille haivenilleni. ;)
kinuski

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja kinuski »

Minäkin voisin tähän laittaa jotain kun en vanhalle foorumille jaksanut :)

Hiusten pituus on suunnilleen lapaluiden kohdalle, pian tosin lähtee joku 5 senttiä kun latvat on vähän kehnossa kunnossa + otsatukka jota olen kasvattamassa pikkuhiljaa pois.
Väri on vaihtelevasti jotain kuparinpunaisesta mahonginpunaiseen ja tällä hetkellä on rippeet color pulsen sykkivästä punaisesta. Värjäilen lähes aina kotona sekä kesto- että suoraväreillä kun kampaamoista on olla sävyn suhteen lähes aina huono kokemus.

Kunto on nyt vähän niin ja näin kun tuli kesällä vetäistyä yksi värinpoisto joka näkyy etenkin latvojen kunnossa edelleen. Yritän parhaani mukaan hoidella :-X

Hiukset ovat aika ohuet, mutta on paljon, minkä takia suosin kerrostettua mallia kun muuten tuppaa rasvottumaan nopeammin. Hoidossa suosin joicon k-pakkeja (sh+hoitis-reku, moisturizer ostoslistalla), o&h:ta ja xz tyrni hoitista ja vaniljasuklaata co-pesussa.

Pistelen kuvaa sitten joskus kun saan mokoman näpättyä. ;D

edit. Hups. Nyt on mustat latvat :o. Tulipa sitten värjättyä kaverin hiukset puolittain mustiksi ja olisihan ollut kamalaa hukkausta heittää puoli purkkia väriainetta pois 8)
Viimeksi muokannut kinuski, 21 Tammi 2006, 15:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lisa

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Lisa »

Voisipa tänne laittaa sepustuksen myöskin.

Eli pisimmät hiukset yltävät tuohon solisluulle mutta päällä olevat ovat lyhimmillään n. 10cm. Hiuksissa siis raju kerrostus. Väriltään hiukset ovat mustat ihan pienellä vivahteella ja otsikessa onkin raitaa, jota olisi tarkoitus suoraväreillä värjäillä mielialan mukaan :)

Tukkaparka on joutunut kärsimään emäntänsä toilailuista (punaisesta vaaleaan ja siitä vielä vaaleampaan :P ) Ja yhdessä vaiheessa hiukset olikin kaameassa kunnossa, josta alkoikin useammaan vuoden hoitobuumi. Tällä hetkellä on hiusten kunto sen verran tyydyttävä, että tehohoitolutrailut on jääny käytännössä kokonaan. Yleisesti hiukset ovat aika ohuet, helposti rasvoittuvat ja hennot.

Tällä hetkellä tulee varmaan pitäydyttyä tuossa mustassa, kun alkujärkytyksen jälkeen olen siihen tykästynyt :) Värjäileminen tulee tapahtumaan markettiväreillä, mutta koitan pitää värjäysvälin mahdollisen pitkänä suoravärien avulla. Oma väri on siis tämä surullisen kuuluisa "maantienharmaa" ja juurikasvu esiintyykin varsin harmaana. :P

Hiukset pesen ja hoidan tällä hetkellä Tigin Thickening -sarjalla eivätkä sen kummempaa hoitoa tarvitsekaan. Muotoiluun tulee käytettyä ihan muotovaahtoa, vahaa ja lakkaa.

Kuva
Viimeksi muokannut Lisa, 25 Elo 2008, 21:32. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
loota
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1712
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 21:18

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja loota »

Minulla on pitkät luonnonkiharat hiukset. Pitkään aikaan ei ole ollutkaan näin pitkät hiukset kun aina jossain välissä ne innostuin(tai kampaaja innostui..) leikkamaan lyhyemmäksi joten kasvatusprojekti edistyi aika hitaasti. Pituuden takia hius ei itsestään enää kiharru yhtä säkkärälle mitä aiempina vuosina, joka tekee hiustenkäsittelystä huomattavasti helpompaa. Värjätty niitä on muistaakseni ala-asteen lopusta lähtien, eli yli 10 vuotta. Hiukset ovat luonnostaan maantienväriset, mutta 5 vuoden sisällä on ollut niin vaaleaa, punaista kuin ruskeaakin.

Yksittäinen hius ei hirveän paksu ole - ei tosin ohutkaan. Hiusten kunto alka pikkuhiljaa kohentumaan vaalennuksen jäljiltä, mutta kuivuutta tuskin ikinä saan pois hiuslaatuni takia (toivoa ja kokeilla silti aina saa ). Myös päänahka tykkää kuivua talvisin ja on melko helposti kutiavaa laatua.

Nykyään koitan käsitellä hiuksia hellävaraisemmin. Ennen tykkäsin pitää hiuksia suorina ja föönailin usein, mutta nyt on onneksi kiharakausi meneillään ja mekaanista rasitusta tulee enää hyvin harvoin.

Pitkän ja kärsivällisen vaalennusprojektin jälkeen sain 3-asteisesta tukasta vaaleaan, tässä nykyinen väri joka varmaan syksyllä tummuu vähäsen.


Kuva
Viimeksi muokannut loota, 28 Kesä 2008, 20:30. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hermione
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1140
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 22:24

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Hermione »

Uusi tyyli 29.12.2008: Leuan alapuolelle pisimmillään ylettyvä a-linjainen polkka, jota on hieman päältä pätkitty. Lisäksi pitkähkö sivuotsis.

Vanha kuvaus jääköön esille ihan nostalgiasyistä!
Hiusten pituus on pisimmillään BSL. Ovat takaa U-muotoon leikatut, hieman kerroksia päällä. Uusin muutos on pitkä sivu"otsis" kesäkuulta 2008. Lyhyimmät haivenet ovat hieman silmän alapuolelle, josta sitten jyrkästi, mutta tasaisesti pitenevät. Korvan takaa ylettyvätkin sitten jo lähes BSL:iin.
Pituus mittayksikköinä 21.5.2007: 68 cm (virallinen huijausmitta)


Väri on keskiruskea, päässä aika pitkälti oma väri. Olen vuosia (ehkä 5) värjännyt vain sävytteillä sekä muutaman kerran Casting Creme Glossilla. Tummuus on varmaankin 5-6 luokkaa.

Takana kestoväreilyä, kaksi permanenttia ja useammat raidat.

Hiuslaatu on suhteellisen paksu, vaikkakin oheentumaan päin on viime vuosina ollut, kiitos käsittelyjen. Luonnonkiharuuttakin löytyy, joten pörröä ja katkeilua vaikka muille jakaa. Päänahka on hieman kuivuuteen taipuvainen, varsinkin talvella.

Päähänpinttymäni hiustenhoidossa on sileys ja pehmeys, joita valitettavasti saa luonnonkiharassa hakemalla hakea  ::)

Omistamani hiustuotteet löytyvät listattuna täältä

Pituus

08/06 Kuva 07/07 Kuva

Väri 23.07.07

Kuva

Pituus ennen leikkausta 28.12.2008
Kuva

Mallinmuutos 29.12.2008
Kuva

.

EDIT: Päivittelin muutoksen jälkeisiä tunnelmia 30.12.2008.
Viimeksi muokannut Hermione, 30 Joulu 2008, 23:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hiukset keskiruskeat, luonnontaipuisat, 2b/cMii, tarkempaa esittelyä ja kuvia täällä.
Withering
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 915
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 15:46

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja Withering »

Laadultaan hius on pehmeää ja sileää, toisaalta menee käsittämättömän helposti solmuun. Kerrostettu malli, luonnostaan suora, tässä laitettu kiharaa.

11/07 (sorry huonot webcam -kuvat)
Kuva

Kuva
 
Viimeksi muokannut Withering, 19 Marras 2007, 20:14. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
si3nna
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 565
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 22:16

Vs: Hiuslaatuketju

Viesti Kirjoittaja si3nna »

Mun hiukset on pitkät (n. 40cm) ja vaalennan niitä säännöllisesti kampaajalla (melko voimakkain värein). Hiukseni ovat tosi hentoiset, yksittäinen hius on ohut mutta niitä on paljon, melko normaalipaksuinen kuontalo kaiken kaikkiaan. Hiukset on leikattu kerroksittain ja myös otsis on, sellainen tasamittainen, nyt jo ylikasvanut.

Tukkani on kuiva, rakennepaikkausta tarvitseva ja hirmuisen takkuuntuvaa laatua. Hyvien tuotteiden avulla on saanut elivoimaansa takaisin ja taipuu vähän latvoista (näin teki aina ennen vaalennuskierteeseen joutumista). Vältän turhaa hiusten rasittamista mutta föönailen kyllä sellaiset parisen kertaa viikossa, suoristusrautoja käytän silloin tällöin.

Väriä yritän pitää kylmänsävyisenä vaaleana, kampaamokäynnin jälkeen se onkin täydellinen sellainen vähän aikaa.. Taittelen kotona keltaisuutta pois Goldwellin 10V:llä, sävytän tuolla yleensä parin viikoin välein. Violettipigmentoituja shampoita/hoitoaineita käytän vaihtelevasti. 

Edit. Lisäilen kuvan. Nyt hiuksissa myös muutama vähän tummempi raita, otsis vaihteeksi kaareva.

Kuva
Viimeksi muokannut si3nna, 19 Elo 2006, 16:43. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin