Peruukki

Keskustelua muun muassa permanentista, rastoista, pidennyksistä
Tilda

Peruukki

Viesti Kirjoittaja Tilda »

Eli en nyt tienny mihin tän kysymyksen oisin laittanu ni tulee tässä..
Eli ostin peruukin bilekäyttöön ja nyt ongelma on se kun omat hiukset ei pysy kunnolla piilossa siellä alla. Muistelin että olisi jotain semmosia verkkoja mitä laittaa päähän peruukin alle, mistähän niitä sais halvalla? Tai muita keinoja pistää hiukset piiloon?
Valentine

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja Valentine »

Stockmannilla myydäan pää/ hius verkkoja, ohuen ohuita ja hieman paksumpia, lankamaisia. Ainakin Kansallis Oopperassa balettitanssijoilla, hiukset laitetaan ns. sykeröillä / kierretään lättänäksi päänmyöten ja laitetaan pinni päälle. Siis ensin hiusta pyöritetään ja sitten kierretään ns. spiraaliksi. Vaikeaa selittää, toivottavasti ymmärsit. Koko pää siis näitä täyteen, hiusverkko päälle ja sitten vielä peruukki  :).
Tilda

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja Tilda »

Joo.. löysin ihan sokokselta semmosen verkon ja hyvin piti tukan kurissa ja peruukin päässä kun hiukset kieputti pinneill kiinni sinne alla ;)
Lauretta

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja Lauretta »

Minun setäni lapsella on ollut ihan lapsuudestaan asti peruukki, sillä hänellä ei kasva omat hiukset ollenkaan. :-\ Nyt hänellä on sellainen aika lyhyt malli, joka näyttää ihan aidolta, ja on vieläpä hyvännäköinen. :)
Luscious
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1227
Liittynyt: 06 Marras 2006, 15:05

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja Luscious »

Mun mummon siskolla on ihan ihan aina ollut musta peruukki.
En oikeastaan tiedä syytä tähän, luulisin et mummolla tukkaa olis omastakin takaa.
Mut ehkä se on mummelin mielestä liian hentoa ja luonnollinen musta värikin on niin katoavaa, että on helpompi iskee aamulla valmis kampaus päähän? Ihan hyvältä se näyttää, enkä usko että asiasta tietämätön sitä ikinä arvaisi.
Vuosikausien hiusten hennauksien ja kasvatuksen jälkeen takaisin omaa vaaleaa sävyä kasvattamassa...
katajainen
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 343
Liittynyt: 15 Heinä 2007, 13:06

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja katajainen »

Mitä mieltä te olette peruukeista? Kokemuksia? Minä olen pitemmän aikaa harkinnut jotain ehkä vähän kalliinpaakin peruukkia, koska tuntuu, että oma hiustenkasvu on nyt pysähtynyt ihan kokonaan ja ei vaan enää jaksa  :-[ En tiedä hyvitä peruukeista mitään, mutta aattelin käydä kattelee kuopion käherrystarvikkeesta...mahtaavatköhan olla ihan huonoja?
1cCii,18.6.2010 pituus 34cm
Luscious
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1227
Liittynyt: 06 Marras 2006, 15:05

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja Luscious »

^Jos haluat hiuksiisi pituutta ja ehkä paksuutta lisää, eikä ongelmanasi ole kaljut kohdat, niin suosittelisin sinulle peruukin sijasta hiustenpidennystä.
Vuosikausien hiusten hennauksien ja kasvatuksen jälkeen takaisin omaa vaaleaa sävyä kasvattamassa...
lip_eh
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 198
Liittynyt: 25 Kesä 2007, 14:40

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja lip_eh »

Onko kenelläkään kokemusta apunzel of sweden -peruukeista? Onko aivan törkeän luonnottoman näköinen?  ;D
Kasvain sanoi kasvain ja kasvoi vain. Toimispa myös hiuksiin.
Varjotar

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja Varjotar »

Mä mietin kanssa yhteen aikaan peruukin hankintaa, oisko se ollut järkevää, mut en oo mistää Suomen puolelta löytänyt sellasta laatua, jota kehtais käyttääki ( budjettia ei oo monii satoihin euroihin)...
sandybell83

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja sandybell83 »

Oon tutkinut näitä peruukki asioita nyt parin kuukauden ajan ja ihmetyttää että jotkut (rumatkin) peruukit on Suomessa todella kalliita, kun USAlaisilta sivustoilta löytyy kaikennäköistä peruukkia ihan 20 dollarilla. Aidosta hiuksesta tehdyt tietenkin paljon kalliimmat, mutta jos kuumutta kestävä synteettinen käy niin maailma on avoin kokeiluille ;). Ainoa mikä stoppaa tilaamisen useamminkin on postimaksut, kannattaa surffailla vähän ja koettaa etsiä sivusto jossa postimaksu on halvempi.

Tilasin siis itselleni yhdeltä sivulta tälläisen http://www.snghair.com/Product/Detail/1233/KEYSHIA

Ihan todella hyvännäköinen, mutta minun päähän liian iso. Voin siis suositella vähän tutkimaan aihetta ja youtubesta löytyy monta monta videota, sanoilla lace front esim löytyy.

Minulta voi myös kysellä lisää vinkkejä. Mutta siis, löydettyäni Usan markkinat niin en kyllä täältä Suomesta ostais peruukkia ellei ole ihan pakko. Seuraavaksi aion koettaa tehdä oman peruukin, täytyy vaan hankkia joku sopiva päähine (sukkahousumateriaali tai joku verkko), lankaa ja neula sekä jotain halpaa hiusta ekalle kokeilulle ;)
Herya
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1051
Liittynyt: 07 Syys 2007, 17:21

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja Herya »

Tietäisköhän joku varmuudella, että onko mahollista saada rahallista tukea peruukkiin jos on menettämässä puolet hiuksistaan kasvainleikkausen takia? Yritin etsiä kelan sivuilta, mut en löytänyt siitä aiheesta mitään. Voisin toki soittaa, mut aihe on melko arka enkä tiedä tulisiko siitä puhelusta yhtään mitään  :'(
Kristiina
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1234
Liittynyt: 02 Heinä 2011, 12:53

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja Kristiina »

Hera kirjoitti: Tietäisköhän joku varmuudella, että onko mahollista saada rahallista tukea peruukkiin jos on menettämässä puolet hiuksistaan kasvainleikkausen takia? Yritin etsiä kelan sivuilta, mut en löytänyt siitä aiheesta mitään. Voisin toki soittaa, mut aihe on melko arka enkä tiedä tulisiko siitä puhelusta yhtään mitään  :'(
:( .. Oletko Googlaillut? Googlasin tietoa aiemmin peruukeista, ja päädyin usein keskustelupalstoillekin joissa keskusteltiin peruukeista ja sairauksista. Sieltä voisi löytyä jotain tietoja, saisiko Kelan tukea?
Harmi, en itse tiedä tämän enempää mutta auttakoon joku muu <3.
bast
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1561
Liittynyt: 10 Helmi 2007, 13:12

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja bast »

^^ Jos soittaminen ei onnistu, niin voisitko kysyä asiaa sähköpostin välityksellä? Tai jos joku voisi soittaa sun puolesta?
Koitin googlettaa ja jotkut on kai saaneet jonkilaisen maksusitoumuksen peruukin ostoon, mutta en tiedä millä perusteella niitä myönnetään. Keskustelupalstojen mukaan moni käyttää myös huiveja tai muita päähineitä peruukin sijaan. Jaksamista vaikeaan tilanteeseen.
Iherb ensitilaajan $5-10 alennus koodilla ITI977
Herya
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1051
Liittynyt: 07 Syys 2007, 17:21

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja Herya »

Nii, en kans tiiä millä perusteella niitä tukia annetaan, kun kyseessä on kumminkin vaan se et tukkaa täytyy leikata, että leikkaus onnistuu. En tiedä joudunko käymään jotain jatkohoitoja, mitkä hidastaisi tukan kasvua, mutta viimeksi kun leikattiin (tämä siis toinen kerta) en joutunut jatkohoitoihin. Kyseessä ei siis ole syöpä, mikä varmasti vaikuttaa siihen tuen saamiseen. Viime leikkauksen jälkeen käytin huiveja ja päähineitä, mut se tuntui ihan kamalalta. Peruukin hankinta kävi silloin mielessä, mut olin liian väsynyt ja kaikkea muuta niin se sitten jäi. Onneksi silloin oli tulossa talvi, niin oli helppo vetää pipo vaan päähän kun lähti kauppaan, en muualla suostunut enkä uskaltanut sillon käymäänkään kun tuntui niin ällöttävältä. Nyt kun tulee kesä niin :'(... Helpottaisi huomattavasti oloa jos mulle myönnettäisi kelasta tukea ostaa peruukki.
Suvivilja
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 429
Liittynyt: 08 Marras 2011, 19:37

Vs: Peruukki

Viesti Kirjoittaja Suvivilja »

Kannattaa ehdottomasti kysyä asiaa hoitavasta sairaalasta (tai muulta hoitavalta taholta)! Jos mitään tukea ei myönnetä, kun ei ole syövästä kyse, niin mm. ebay:sta voi kyllä löytää suht halvalla peruukkeja, vaikken tiedä ovatko kaikki kovin korkealaatuisia. Mutta ainakin lyhytaikaiseen käyttöön käyvät kyllä.
* 1b F ii *
Vastaa Viestiin