Nuttura

Leikkaukset sekä kampaukset
January
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 55
Liittynyt: 24 Kesä 2007, 17:49

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja January »

Vanhojen tanssehin olisi mulla tarkoitus saada löydettyä joku tosi kiva nuttura, ei mitään tätityylistä eikä tavallista  :D Laitan tähän joitakin mua kiinnostavia kuvia (jos osaan. EDIT: en siis osannut, peukaloni on keskellä kämmentä tietotekniikan kanssa.  ::))
Toivon totisesti apua teiltä tähän valintaan, koekampaus on jo keskiviikkona ja ideat ovat oikeastaan vasta näiden kuvien asteella. Kaunista koruakaan en ole hiuksiini löytänyt, mutta onko siihen edes tarvetta jos tukka on muuten tarpeeksi näyttävä? Laitan tähän myös linkin [ftp=ftp://januaryinwonderland.blogspot.com/ ... de-it.html]blogiini[/ftp], jossa tästä asiasta kirjoittelin - siellä on pari muuta kuvaa lisäksi, ja olen kertonut hieman enemmän siitä mitä kampaukseltani toivon. Hyviä ideoita otetaan vastaan!

Parhaina näistä kuvista pidän tuota aivan ensimmäistä muhkean näköistä nutturaa, mutta saako hyvin hyvin kerrostetusta, melko ohuesta tukastani tuollaisen? Kaksi muuten parasta kuvaa ovat ylin oikealta - otsatukkani näyttää varmaankin aika lailla tuollaiselta, sekä tuo oikein glamour -tyylinen kuva, jossa on punainen tausta. Tukkani on saman värinen kuin punataustaisen kuvan naisella, siis melko tumma ruskea.


EDIT: Tulin juuri siitä harjoituskampauksesta, tukasta tuli ihan nätti vaikkei mitään niin kuin noissa kuvissa. Tosi matala tämä on ja tukkani riitti vain aika pienikokoiseen nutturaan. Ehkäpä oikeaan kampaukseen tulee sitten valkki alle. Aika heikko on jopa harjoituskampaukseksi, sillä ei kestänyt edes kotiin asti. Toivottavasti oikea versio kestää sitten jatkotkin  :)
Viimeksi muokannut January, 11 Helmi 2009, 19:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hannele

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja Hannele »

Kaltsa: Kuulostaa kivalta  :) Onko sinulla missään kuvia yo-kampauksestasi / löytyykö netistä kuvia vastaavasta kampauksesta?
Kaltsa

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja Kaltsa »

Ei ole valitettavasti ollut kuvia nutturasta käsillä, mutta mikä tahansa nutturahan käy, kun se tulee alas niskaan niin, että lakki mahtuu päähän.
nukka
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 711
Liittynyt: 21 Loka 2006, 09:41

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja nukka »

Löytyskö mistään selkeitä ohjeita erilaisten nutturoiden tekoon?

Itse osaan tehdä semmosen perinteisen balleriinanutturan, eli hiuksia vaan kierretään ja sitten pyöräytetään nutturaksi. Tuo on vaan vähän huono tämmöisiin runsaasti kerrostettuihin hiuksiin, tulee vaan semmonen onneton pikkusykerö tuonne niskaan.

Toinen nuttura minkä osaan tehdä on se että hiukset ensin ponnarille ison donitsin avulla ja sitten hengettömillä tökitään hiukset sen donitsin ympärille. Tuolla saa jo vähän muhkeamman nutturan.

Jotain uutta kyllä kaipaisin.
blogi - hius- ja kauneusjuttuja, kasvispainotteista ruokaa, koiria ja luontoa.

Iherb alekoodi: VED234
Grapefruit

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja Grapefruit »

^ Youtubessa on paljon selkeitä videoita juuri esimerkiksi nutturoiden tekoon. Hakusanaksi voi pistää esimerkiksi "easy bun" tai "easy updo". Yksi omista vakionutturoistanu on tuollainen aika perus ns. lettinuttura, eli teet hiuksiisi letin, kieputat sen nutturaksi ja lopuksi kiinnität esim. hengettömillä.

Tai oletko kokeillut nutturapuikoilla kampauksien tekoa? Tähänhän tietysti tarvitsee hieman pidemmät hiukset, mutta puikoilla saa todella helposti nutturan tms. aikaiseksi.
Kaisa
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 854
Liittynyt: 20 Syys 2006, 19:47

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja Kaisa »

^ Mulla oli hääkampauksessa koristeena yksittäisiä helmiä hengettömiin pujotettuina. Kampaus oli samantyyppinen niskanuttura kuin tuossa sun laittamassa kuvassa, ja päädyttiin kampaajan kanssa käyttämään yksittäisiä helmiä kun minäkään en oikein löytänyt sopivaa hiuskoristetta tiaroista ym. Helmet löytyivät sitten äidin laatikoiden kätköistä ja niissä oli juuri sopivan kokoinen reikä, että ne sai pujotettua hengettömiin pinneihin.
1c F ii
funky_chicken
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2649
Liittynyt: 03 Loka 2006, 13:15

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja funky_chicken »

Tuommosia helmellisiä hengettömiä on muuten näkynyt esim. Glitterissä joskus.
SH
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2728
Liittynyt: 26 Touko 2007, 08:50

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja SH »

Kuinkahan kovasti tyvikasvusta on haittaa nutturakampausta ajatellen? Mulla on ehkä 1,5 cm tummaa tyvikasvua blondatussa hiuksessa siihen mennessä, kun on aika juhlakampaukseen ja ihan tuntemattomalle kampaajalle. Mietin tässä, että pitäisköhän mennä kampaajalle värjäyttämään ennen kampausta, vaikka muuten ei ihan vielä tarvitsisi. Mitä mieltä olette? Mulla on kerran elämässäni ollut nutturakampaus ja kerran kiharakampaus. Kiharat oli kivat, mutta saivat pääni näyttämään pallolta, koska hius on puolipitkä ja kasvojen muoto pyöreä. Nuttura sen sijaan oli aivan loistava.

edit. Varasin ajan tyviväriin viitisen päivää ennen kampausta.
Viimeksi muokannut SH, 25 Heinä 2009, 16:55. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Reese
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1099
Liittynyt: 19 Heinä 2007, 21:35

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja Reese »

Shoppaholisti kirjoitti: Kuinkahan kovasti tyvikasvusta on haittaa nutturakampausta ajatellen?
Omassa päässäni tyvikasvu ärsyttää nimenomaan silloin kun pidän hiuksia kiinni, kun hiusraja tulee luonnollisesti silloin selvemmin näkyviin kuin hiusten ollessa auki. Haittaavuus/tyvikasvun näkyvyys tietty vaihtelee kampauksen mukaan vähän (jääkö otsalle mitään hiuksia, kuinka tiukasti päätä myöden kampaus menee, jne.), mutta silti värjäyttäisin kyllä sinuna sen pois jos vain mahdollista, niin ei jää kasvojen ympärille näkyviin tummempaa "rengasta" :)
We are all mortal until the first kiss and the second glass of wine.
Kronia
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2144
Liittynyt: 07 Helmi 2007, 08:22

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja Kronia »

Anki, suosittelen tuota metallilankaa! Siinä pysyy helmet paikoillaan ja muutenkin on helpompi käsiteltävä ja kiinnitettävä kuin siima :)
“Another belief of mine: that everyone else my age is an adult, whereas I am merely in disguise.” -Margaret Atwood
Hunajapupu
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 6166
Liittynyt: 29 Tammi 2006, 18:06

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja Hunajapupu »

Shoppaholisti kirjoitti: Kuinkahan kovasti tyvikasvusta on haittaa nutturakampausta ajatellen? Mulla on ehkä 1,5 cm tummaa tyvikasvua blondatussa hiuksessa siihen mennessä, kun on aika juhlakampaukseen
Jos vain voit, niin sanoisin että värjää ennen nutturakampausta, jos kampauksesta on tarkoitus tehdä sellainen että hiukset vedetään suht tiukasti taaksepäin. Jos hiukset vedetään kunnolla taaksepäin kampausta varten ja jakaus on selvä jne, niin tyvikasvu näkyy paljon häiritsevämmin kuin jos hiukset ovat auki. Samoilla linjoilla olen Reesen kanssa siis. :) Itseäni ainakin häiritsee näin jälkikäteen kun katsoin kuvia vanhasta nutturakampauksestani ja tyvikasvu näkyy.
iHerb alekoodi ensitilaajille: GUB005. Alekoodilla saa -10 dollaria jos tilauksen arvo 40 dollaria tai enemmän, alle 40 dollarin tilauksesta saa alea 5 dollaria.
Strix

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja Strix »

Hiusrusetin tutoriaali: http://www.youtube.com/watch?v=mYn23fg-bO4
Mielestäni hyvä ja havainnollistava video :)
Bristow

Nutturaverkkovinkkiä

Viesti Kirjoittaja Bristow »

Hei, tarvitsen apua. En ole koskaan kokeillut nutturaverkkoa, en tiedä edes miten sitä varsinaisesti käytetään  ??? Kuinka toteutan sellaisen kampauksen että laittaisin ponnariini "lisähiusjatkeen" ja tekisin siitä nutturan hiusverkon avulla? Omat hiukseni ovat tässä vaiheessa vielä niin lyhyet että niistä ei hienoa nutturaa saa, ponnarille kyllä menevät hyvin. Mietin että miten tuon tekeleen saisi pysymään tukevasti päässä. Saa vääntää rautalangasta, olen surkea tekemään kampauksia  :P Yritin hakea jutttuja nutturaverkosta mutten löytänyt. Auttakaa  :)
Luscious
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1227
Liittynyt: 06 Marras 2006, 15:05

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja Luscious »

Kuva
Ehkä sen lisäkkeen vois tossa 4-5 kohdassa lisätä hiuksiin, kiertää koko komeuden ja pinnittää.
Vuosikausien hiusten hennauksien ja kasvatuksen jälkeen takaisin omaa vaaleaa sävyä kasvattamassa...
Bristow

Vs: Nuttura

Viesti Kirjoittaja Bristow »

Kiitos selkeästä ohjeesta, pitää alkaa harjoitella  :)
Vastaa Viestiin