Pidennykset ja vaalentaminen

Keskustelua muun muassa permanentista, rastoista, pidennyksistä
Sanguine
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1283
Liittynyt: 16 Huhti 2006, 15:54

Pidennykset ja vaalentaminen

Viesti Kirjoittaja Sanguine »

Eli. Kun on pidennykset päässä, voiko hiusta vaalentaa? Isäni entinen naisystävä totesi tähän, että hän vaalensi pidennykset päässään hiuksiaan, eikä käynyt mitenkään. Muistaakseni olen kuitenkin lukenut jostain, ettei vaalentaminen sovi pidennysten kanssa yhteen. Miten on?  ;)
Yksi kahvipannu sinne tai tänne - ei kai se suuria merkitse, kun ollaan etsimässä pyrstötähtiä. 
Miracle
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2154
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 13:24

Vs: Pidennykset ja vaalentaminen

Viesti Kirjoittaja Miracle »

jos pidennyshius on aitoa hiusta, sitä voi vaaleentaa ja käsitellä aivan kuten omiakin hiuksia. Mutta täytyy muistaa, että se kuluttaa hiusta todella paljon. Lisäkehiukset kun ovat jo valmiiksi kokeneet kovia käsittelyjä..
Amilo
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1386
Liittynyt: 23 Huhti 2006, 18:49

Vs: Pidennykset ja vaalentaminen

Viesti Kirjoittaja Amilo »

vaalensin hiuksia kun oli pidennys päässä. Ei muuta käynyt, mutta pidennyshius kyllä kärsi hieman, kun on jo valmiiksi kuivaa
maxfactor
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 174
Liittynyt: 01 Kesä 2006, 09:00

Vs: Pidennykset ja vaalentaminen

Viesti Kirjoittaja maxfactor »

minäkin vaalensin omaa pidennystäni kun sellainen oli ja suht hyvänä pysyi hius kun vaan hoiti oikein.
Paka-08

Vs: Pidennykset ja vaalentaminen

Viesti Kirjoittaja Paka-08 »

Millaisia pidennyksiä teillä on ollut kun olette pystyneet vaalentamaan sillä minun aitoa hiusta olevista pidennyksistä teippihiuksista eikä hiusnauhoista lähtenyt väri mihinkään. Vai johtuukohan se tästä mustasta väristä? Jostain muistaakseni luin, että joitakin pidennyksiä käsitellään jollain ihme väreillä haalistumisen estämiseksi ja niitä ei saa vaaleammaksi millään. Toisaalta ihan kiva, että värjäilevät sellaisilla väreillä niin ei tarvitse murehtia pidennyksien värien haalistumisesta, mutta itse kun haluaisin ruskeampaa (alkoi musta kyllästyttää) enkä viitsi uusia hiuksia tilata. Tai sitten jos tilaisi vähäsen muun väristä ja laittaisi sekaan tai pidän nämä nyt sitten niin kauan kunnes ovat niin huonossa kunnossa että pakko tilata uudet.
ddiudiu

Vs: Pidennykset ja vaalentaminen

Viesti Kirjoittaja ddiudiu »

Kyllä mä ainakin oon vaalentanu hiuksia, _mutta_ en pidennyksiä kertaakaan. Onhan sitä väriä saattanu pidennyskarvoihinki mennä mut ei paljoo.
Jajoo sitä ei suositella, että pidennyksiä vaalentais kun ehkä korkeintaan kevytväreillä, koska ne on jo niin rajusti käsitellyt eikä välttämättä kestäis.
ÄiskäVärjääTaas

Vs: Pidennykset ja vaalentaminen

Viesti Kirjoittaja ÄiskäVärjääTaas »

Näköjään ei mitenkään järisyttävän kiivas keskustelu kun vastauksia tippunut muutaman vuoden välein  ;D Mutta ei se mitään, kait sitä silti voi lisätä oman rikkansa rokkaan  :3

Alkukesästä lähdin piiiiitkän tauon jälkeen blondi-linjalle ja samalla kokeilin, mitä värinpoisto tekee pidennyksille. Oma tukka ollut siis n. 15 vuotta tummaksi värjätty, sinimustasta syvän punaiseen plus ruskeat kaudet. Yllättävän hyvin lähti värit omasta tukasta (joka on suht lyhyt kuitenkin, missään kohtaa ei ole 15 vuotta vanhoja värikerrostumia  ;D )

Dreamhairin tumman ruskealle klipsujatkotupsulle värinpoisto ei tehnyt juuri mitään  ??? pienen pieni sävyero mutta ei mitään sen suurempaa. Samaa ainetta läträsin omaan tukkaan ja koetupsuun ja koetupsu muhi mömmössä liki kaksi kertaa pitempään kuin oma tukka.

Näissäkin varmasti hiuksen laatu/valmistaja kohtaiset erot merkkaa paljon mutta ainakin omalta osaltani pidennysten vaalentamis kokeilut tyssäsivät siihen  ::)
Vastaa Viestiin