Sim Sensitive -merkin muotoilutuotteet

Leikkaukset sekä kampaukset
Lila
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 4933
Liittynyt: 01 Huhti 2008, 11:07

Sim Sensitive -merkin muotoilutuotteet

Viesti Kirjoittaja Lila »

http://sim.fi/fi

Tuolla vahaketjussa tulikin jo hehkutettua kyseisen merkin muotoiluvahaa DS Sharp Form Wax. Sitä myydään reilunkokoisessa ja tukevassa pumppupullossa, koostumus on pehmeä, voimakas pito ja luonnollinen kiilto. Suositellaan lyhyiden hiusten kampauksiin, mutta oma pitkä ja luonnonlaineikas kuontaloni asettui tällä nätisti luonnonkiharalle. Erinomainen sähköisyyden poisto ja tuoksuton. Itselleni kympin tuote.

Ostin myös hiuslakan, mutta palataan siihen kun kokemusta on enemmän. Ei vaikuta surkealta tämäkään.

Tuoksuttoman DS sarjan lisäksi näillä on miedosti "hypohajustettuja" tuotteita - hajusteissa on vältelty yleisimpiä yliherkkyyden aikeuttajia. Vahan perusteella alkoi kiinnostaa koko merkki.

2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.
versicolori
Hiushörhö
Hiushörhö
Viestit: 277
Liittynyt: 17 Loka 2011, 15:07

Vs: Sim Sensitive -merkin muotoilutuotteet

Viesti Kirjoittaja versicolori »

Allekirjoitan evergreenin ja Lilan kommentit Form Waxista, on nimittäin ihan huippu! Just tämmöistä tuotetta tarvitsin  :) Pikkiriikkinen määrä riittää siloittamaan hajakarvat ja sähköisyyden. On jämpti pito, mutta vaha ei tunnu hiuksissa. Toiveikkaana alan testailemaan, että saako tällä miten laineet ja kiharakampaukset pysymään kuosissa.
Tosi fiksua, että vaha on pumppupullossa ja plussaa kotimaisuudesta!
Lila
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 4933
Liittynyt: 01 Huhti 2008, 11:07

Vs: Sim Sensitive -merkin muotoilutuotteet

Viesti Kirjoittaja Lila »

No nyt on vähän kokemusta myös tuosta DS Multi Style Hairspraystakin. Hyvä tuote tämäkin, jos kaipaa liikkuvampaa pitoa hiuslakalta. Hienojakoinen suihke, eikä tee valkoista kökköä hiuksen pintaan harjatessakaan, vaikka pitoa olisi vähän kerrostanutkin tukkaan. Antaa pienen hetken aikaa muotoilulle, mutta ei ole "märkä". Poisharjauksen jälkeen hiukseen tuntuu jäävän jonkin verran runsautta ja jäntevyyttä. Ei vaikuta kuivattavalta.

Sarjassahan on myös pitävämpi lakka kunnon jäädytystä kaipaavalle. Meinaan jossain vaiheessa ottaa sitä pikkupullon testiin. Samoin aion kokeilla root boosterin. Sävyttävä hoitoainekin saattaa mennä testiin, haluaisin vähän neutraloida hiusten pituuksista lämmintä sävyä (jota ei tyvessä ole). Argan Care-sarjasta kiinnostaisi kiharavoide.
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.
evergreen
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1688
Liittynyt: 14 Maalis 2012, 18:59

Vs: Sim Sensitive -merkin muotoilutuotteet

Viesti Kirjoittaja evergreen »

Mulla on myös vähän aikaa ollut käytössä tuo DS Multi Style -hiuslakka. Kokemusta on vielä hyvin vähän, mutta ensituntuma on ainakin huomattavasti parempi kuin esim. Cutrinin vastaavassa hajusteettomassa. Suihke on todella hienojakoista ja kevyemmän tuntuista kuin monet kokeilemani, mutta pienikin määrä antaa yllättävän hyvin pitoa. Pullo on hyvän mallinen, eikä liian kulmikas suuttimen läheisyydestä kuten jotkut. Todella laadukkaan oloinen tuote.
1cFii, oma väri.
Vastaa Viestiin