Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Hiusmuutokset, hiuslaatuketjut yms.
Strix

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja Strix »

Fructis:Mielikuvat juontuvat siihen kun yläasteen tiukkafarkkuiset tytöt esittelivät toisilleen hiljan pestyjä hiuksiaan. Hetken aikaa lääpittiin toisen päätä, haisteltiin sitä ja samassa tukka oli niin kamalan näköinen että se kiskaistiin loppupäiväksi ponnarille. Harvoin näki että nämä tytöt olisivat pitäneet hiuksia kahta päivää putkeen auki.

Itse hommasin Fructista että olisin jollain tavalla sopinut porukkaan (kyllä, olin säälittävä) ajatellen että jos nyt tämä aine saisi minut samanlaiseksi iloiseksi nuoreksi joita mainoksissakin näkyi. Niitä jotka pesevät tukkansa Fructiksella, kuuntelevat iPodiaan, antavat toisillensa vauhtia keinuissa, juoksevat ilman ihan ilman syytä ja ovat niin hemmetin iloisia ihan mitättömistä asioista.

Sunsilk: Hauskinta koko sarjassa oli ihan oikeasti ne pienet naisen päät pullojen kyljissä.

XZ: Tätä merkkiä käyttää sellaiset ihmiset jotka kuuluvat johonkin suomalaisuutta edistävään liittoon. Yleensä nuoret SLL-häsääjät ja tulevat europarlamentikot sotkevat tukkansa tähän "suomalaiseen raikkauteen" koska ovat jonkin assosiaation kautta laskeneet yhteen että silikonittomuus+kotimaisuus on paras ja ainoa oikea yhdistelmä ikinä.

Ei mutta, hyvä merkki. Käytän itsekin vaikka en liittoihin kuulukaan.

EHS: Tätä käyttää ne jotka haluavat viedä liitto-lookkinsa pidemmälle. Pelkkä XZ ei riitä, täytyy olla jotain vielä puhtaampaa vielä rumemmissa pulloissa.
Myös menneisyyteen jämähtäneet ihmiset joille ei yhäkään maistu perunaa ja jauhelihakastiketta kummemmat pöperöt käyttävät samaa "äitinsä valitsemaa" merkkiä koska ei sitä muuta uskalla käyttää.
Ja sitten on ne söpöt hippitytöt jotka eivät ihan vielä ole löytänyt palashampoita, käyttävät tätä.

Ei mutta, hyvä merkki tämäkin. Käytin monta vuotta vaikka en yhäkään kuulu liittoihin, syö erityisemmin lihaa tai ole söpö.

VO5: Kuulostaa joltain 80-lukulaiselta rullakenkädiscolta (minkä nimiset ne jalkineet nyt oli, lyö tyhjää). Tulee kuitenkin sellainen kasari dialoginpätkä mieleen jossa "tyylikkäät" nuoret miettivät mitä tekisivät ja toteavat kaiken lopuksi "kliffaa hei".

Elvital: "Shampoo jota on ehkä eniten mainostanut näyttelijät ja muut julkkikset ei siis mitenkään voisi olla huono. Kuinka se nyt voisi olla kun meidän julkkis-esittelijälläkin on ihan oikea peruukki päässä ja valehtelee silmät päästään kuinka samanlaisen kuontalon saa tällä mitäänsanomattomalla mössöllä joka laittaa pään kutiamaan ja tukan haisemaan ihan vanhoille tukiliiveille"

Gliss: Tätä ainetta käyttävät naiset joiden kiharat eivät liiku mihinkään suuntaan ja joilla riittää voimia katkomaan saksia välipaloiksi. Wonder womanin luottotuote.

Tigi: Lafka jok on tajunnut rahanteon taiteen. Tehdään kasa kelvollisia tuotteita ja kuorrutetaan ne kaikella muulla. Hiusmaailman MAC jota kaikki yhdessä vaiheessa hamstrasi satojen eurojen edestä kaappeihinsa ihan vain että voisi aina esitellä kokoelmaansa vieraille.
Tigiä käyttävät ihmiset haisevat suurilta ananaksilta.

Ei mutta, pidän tästäkin.

Pantene: hahahaha, tätäkin vielä olemassa  :O

Herbina: Uudistetun ulkoasun myötä voisi kuvitella että näitä käyttävät ihmiset jotka ovat ikävikseen kasvaneet muumishampoon yli, mutta haluavat silti jotain yhtä marjaista päähänsä.

Ei mutta, hyvä on tämäkin.

Dove: Lihavien naisten shampoo

Ei mutta, en käytä vaikka olenkin paxu.

Kaikki ylihinnoitellut kampaamomerkit: Turhia. Näitä käytetään koska "paremmin tietävä" hiustäti kassalla myy sinulle kasan aineita sinun äkilliseen kaipuuseen pelastaa mitä tukasta on jäljellä. Se onkin helpompaa kuin ottaa selville mitä pää oikeasti voisi tarvita. Oikoteitä onneen sanon minä.

Ei mutta, löytyy kyllä hyviäkin :)
Neriana
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2417
Liittynyt: 28 Maalis 2008, 13:48

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja Neriana »

Tigi: jo kehityksen kelkasta jäänyt sarja. Vuosia sitten tigi oli ylivoimainen hiustenhoitotuotteissaan, nykyään ratsastavat vain luomalla maineellaan ja toistavat samaa kaavaa, hyvien tuotteiden tekeminen ei enää kiinnnosta.

Wella & Goldwell: Kampaamotuotteiden halpiksia, tietämättömille uhreille.

Bonacure: Kampaamotuotteiden halpiksia, ei sisällä mitään hyvää mutta aivopesulla tästäkin on tehty yksi myydyimmistä tuotteista vaikka asiakkaat kuitenkin myöntävät etteivät ole nähneet mitään ihmeellistä eroa.

EHS: Tämän valmistus on taidettu aloittaa jo joskus 1930-luvulla? Ennen juurikasvua luulin tuotteiden olevan käsisaippuaa.

XZ: Vanha, tuttu ja turvallinen.

Fructis: Laaja sarja jota uudistetaan useimmin kuin muita vastaavia markettituotteita. Yläaste, muovi ja ''se'' sama tuoksu.

Sunsilk: Nuorille suunnattu, silikoninen, huono.

Elvital: Kaikista paras markettituotteiden perus sarja, ärsyttävät mainokset.

Gliss: Onko kukaan muu huomannut, että heillä on joka mainoksessa aina sama malli?

Pntene: ''joka saa hiuksesi näyttämään terveiltä'' mutta ei siis tee niistä terveitä.

Dove: Tietämättömien, vanhusten ja pöhöttyneiden ihmisten perus sarja.
nelma
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 941
Liittynyt: 09 Marras 2008, 15:36

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja nelma »

Fructis: Sileä, kiiltävä, raskas.Jotenkin muovinen. Nuorena koin tosi tehokkaaksi kun siloitti niin hyvin. Silloinkaan en kyllä oikein luottanut siihen, kun olin jo ehtinyt kuulla että se voi värjätä hiukset vihreiksi.  ::) Nyt uusien silarittomien tuotteiden aikanakaan ei mielikuva ole oikein kohonnut.

Sunsilk: Mitään tekemätöntä litkua. Nuorena tuli jonkin aikaa käytettyä tätäkin.

XZ: Jotenkin koen tämän hissukoiden merkkinä. ;D Mummoja, keski-ikäisiä ja meikkaamattomia ihmisiä. Käyttäjiä, jotka eivät juurikaan panosta itseensä. Itse en siis kuulu näihin kategorioihin, mutta XZ on nykyään oma lempparimerkkini.

EHS: Vähän sama kuin edellisessä. Plus miehet ja mummot vielä voimakkaammin. Ja mökit. hätävara.

VO5: Ihan ok. 30-kymppisille.

Elvital: Naisille, jotka panostavat itseensä.Mielikuva on varmaan syntynyt julkkisten käytöstä mainonnassa...

Gliss: Nuorekas, monipuolinen, hyvä. Näin suhtauduin siihen ennen kuin rupesin lukemaan incejä ja karttamaan silareita.

Tigi: Jostain syystä hirveän suosittu, itse en ihan ymmärrä. Hirveästi hajusteita ja outoja värejä ja sisältökään ei näyttäisi useinkaan eroavan edukseen.

Pantene: Tätä käytin nuoruusvuosinani varmaan eniten. "Asiallinen, tehokas, kypsä, aikuinen". Jooh.  ::)

Herbina: Varhaisteineille.

Dove: Niille, jotka käyttävät vain markettituotteita ja rakastavat silariefektiä hiuksissa. Käyttäisivät varmaan myös Pantenea.
1bMii  BSL
<3: Iherb, Tigi OH-ha & öljyt
Juhannusruusu
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 165
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 21:50

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja Juhannusruusu »

Dove: Mainosten uhreille. Hei kamoon, ne "tavisnaisetkin" on photoshopattuja. Se, että merkki "haluaa tukea nuoria tyttöjä kasvussaan ymsyms" ei tee tuotteista vielä hyviä.
Herbina: Suomalaista suomineidoille. Mielikuvissaan ikuisille eloveenatytöille.
XZ: Suomalaista ja asiallista. Paitsi Muumit.. Pelasti pikkuisen Honeyn takkutukan kauan, kauan sitten (äiti osti hoitsikkaa, kun kampa ei mennyt tukan läpi ilman itkua).
Tigi: Vähän teini. Hauskat nimet, hupaisat pakkaukset, osa tuotteista ihan scheissea.
Ole hyvä: Viherpiiperöille ja hennavärjääjille.
EHS: Hyvänen-aika-Kirsti-Paakkasen-mainostoimisto-suunnitteli-sen-pullon!
Elvital, Fructis: Takuuvarma kutina päänahassa ja niskassa&nbsp; :#
Avatar
NarnianQueen
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 4895
Liittynyt: 16 Marras 2006, 16:23

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja NarnianQueen »

Heheh, hauskoja kuvauksia teillä&nbsp; :T nauroin lähes kippurassa Strixin kirjoitukselle.
En ole kaikesta läheskään samaa mieltä, moni täällä lyttyyn parjattu merkki on toiminut minulla siinä missä pitikin, eli hiusten puhdistamisessa ja selvityksessä. Onnellista nuoruutta ei kai putelista sitten niin vain saakaan...

Mutta asiaan:

Dove: Puhtoinen perussarja, toimii normihiuksiselle.

Cutrin: Monia alasarjoja saman nimen alla. Käsitykseni tästä Lumene Groupin omistamasta brändistä on parantunut kokeiltuani MyCode-tuotteita. Jotkin oikein toimivia ja hyviä tuotteita, joissakin taas ongelmia, kuten hiustenhoitosarjoissa yleensä.

EHS: Kotimaisuus kunniassa, perustuote kautta vuosikymmenien. Ihan kelvollista ja toimivaa tavaraa, vaikka itse en tällä
hetkellä käytä. Ei tee ihmeitä, mutta ei niitä lupailekaan.

El'Vital: Hajustettu, silikoninen, mutta varmasti OK markettisarja.

Fructis: hajusteiden, värien ja mainoslauseiden ilottelua höystettynä runsailla silikoneilla ja ärsyttävillä kasviuutteilla. Uskokaa tai älkää, olen käyttänyt joskus, enkä joutunut turvautumaan peruukkiin. Muotoilutuotteet kelvollisia ja Jenkeissä jopa suosittuja.

Herbina: Puhtaan suomalaisuuden ideaa jälleen kerran perushajusteilla. Silikonittomuus hyvä, en halveksi ollenkaan tätä(kään) sarjaa.

Joico: Tieteelliseltä kuulostavien lupausten ja suht tyylikkäiden pakkausten voimin markkinoitava sarja 'todellisen' hiustenhoidon ystäville. Itse petyin, kuuluisa IH sai päänahan kutiamaan.

Kerastase: Hiustenhoidon 'aatelia', mikäli L'Orealin markkinointimiehiä ja kampaajia on uskominen - hienot, tieteelliset nimet lupaavat kohennusta joka vaivaan. Epäilemättä monet ovat saaneet näistä tuotteista avun, koska fanikuntaa riittää... En ole ihastunut, mutta joidenkin tuotteiden kohdalla utelias kylläkin.

L'Oreal professional: Vähemmän houkutteleva kuin edellä mainittu, vaikka sisältää varmaan aivan yhtä kelpo kamaa

Matrix: Mielenkiintoinen, raikas, innovatiivinen, ja hyväntuoksuinen ... Tältä sarjalta löytyy muutama lempituote. Epäilemättä ylihintainen Suomessa...

Pantene: Tällä on ollut kunnia joutua kampaajien inhokkisarjaksi ja urbaanien legendojen kohteeksi aina hiustenlähdöstä epäonnistuneeseen värjäykseen. Huomautan vaan, että valmistaja on procter & gamble, eräs maailman suurimmista hiusten/hygieniatuotteiden valmistajista, sama, joka valmistaa myös Sebastiania ja monta muuta sarjaa. Olen kuullut, että P & G:n shampoiden ja hoistikoiden peruskoostumus ei juuri merkistä toiseen muutu, joten tämä on hyvin lähellä Sebastianin sisältöä. Olen alkanut kunnioittaa tätä merkkiä paljon enemmän luettuani Beauty Brainsin blogia, jolla tätä aina kehutaan - P & G:n hoitoaineiden koostumus on kuulemma markkinoiden parhaimmistoa.

Redken: Not impressed

TiGi: Piristystä kylpyhuoneeseen niille, jotka sitä tarvitsevat. Itse en nosta riemunkirjavaa pulloa hiustuotteen ykkösominaisuudeksi. Muutama toimiva tuote löytyy, jos vain hajuaisti kestää. MM on eräs lempparihoitikseni, yllättävän tehokas omissa hiukissani. Mutta brändistä ja sen über-sexy-imagosta en perusta.

XZ: Etäinen sarja itselleni, mutta uskon että kelvollisia ovat.







"I believe in Christianity just as I believe that the sun has risen; not only because I see it, but because by it I see everything else." -C.S. Lewis

I believe in sunshine, even though I don't always see it. I believe in love, though I don't always feel it.

1b F/M ii Mid-back
Hunajapupu
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 6166
Liittynyt: 29 Tammi 2006, 18:06

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja Hunajapupu »

Nämä ovat sitten ihan tosiaan mielikuvia, joita mulla kyseisistä sarjoista on vaikka oma kokemus ja tieto kyseisistä sarjoista antaisivatkin syytä ajatella toisin. Monia sarjoja käytän itse ihan huolimatta siitä, mikä mielikuva mulla niistä on.

Dove: Mulle tulee tästä mieleen Saksa, kauniin muotoiset pullot, kauhea saippuanhaju ja toimimattomat saippumaiset hiustuotteet.

EHS: Kotimainen, tylsä, vanhanaikainen pullo, mummola, lapsuus, sadevesi ja järvet. Tätä ostetaan kun ei muuta osata.

Sunsilk: Teineille ja nuorille naisille, miehet ei varmaan tätä halua ostaa, mainonnan uhreille, niille jotka eivät tiedä hiustenhoidosta mitään vaan ostavat jotain minkä purkki miellyttää.

Elvital: Shampoot kutittaa ja hoitikset lähmää ja takuttaa, ylimainostettu ja muka niin tekninen ja laadukas ja hieno, värikkäät putelit, kuluttajia koetetaan hämätä kaikenmaailman "tässä kuva hiuksesta ennen ja jälkeen Elvitalin!" -infokuvilla uskomaan tuotteiden tehoon. Teineille ja nuorille naisille jotka haluavat marketista jotain tyylikkään oloista.

Fructis: Kauheat vihreät pullot, teineille, muka-trendikäs, pahan hajuisia.

Gliss: Muovinen, kolmekymppisille naisille.

Herbina: Puhtaasti suomalainen, tylsä brandi, luonto ja meikkaamaton Suomi-neito, käsittelemättömille hiuksille, köyhille hipeille ja suomalaisuutta rakastaville.

XZ: Toinen suomalainen perussarja, vähän vanhemmille kuin Herbina, samanlaista luonnolla markkinointia kuin Herbinalla, silikoniton, perustylsä perussarja.

Pantene: Ysärityylinen muovihiuksia tuottava sarja vanhahtavissa purkeissa. Sopii teineille jotka haluavat hiuksistaan ihkupihkut pitkät ja kiiltävät ja niinQ tosi hyväkuntoiset kun tää on niinQ Panteneee!?!!!<3

VO5: Putelit tuovat mieleen ysärin, sarja jämähtänyt jonnekin historiaan, ei mainosta eikä uudistu, peruskamaa.

Klippoteket: Kivoja värejä käytetty pulloissa, ruotsalainen, harvinaisempi merkki, iloinen, nuorille sopiva.

Nivea: Saksalainen, moderni, laadukas, toimiva, monipuolinen.

Andrew Collinge: Wannabe-kampaamosarja. Muka hienompi markettisarja. Vanhahtava ja pudonnut kelkasta joskus kasarin aikoihin.

WWW-tuotteet
: Kauhea huijaussarja joka saa näkemään punaista. Kehutaan tietämättömille taviksille muka-laadukkaina-ja-ah-niin-upeina-ammattilaisten-suosimana-huippusarjana-joka-nyt-ainutlaatuisessa-tarjouksessa-viiden-litran-pönikkä-vain-viisi-euroa!!!! Mummot ja keski-ikäiset ostavat tätä hurmiossa Storesta ja sitten kehuvat tutuille kun "hiukset on nyt niin hyväkuntoiset kun ostin pönikän WWW:tä, kantsis sunkin kokeilla niiden markettituotteiden sijaan tällaista laatumerkkiä kun sulla on tuo permiskin"....

Cutrin: Tylsä, ei kampaamotuotteiden tasoa vaan ylihinnoiteltu, suomalainen merkki joka yrittää olla pikemminkin skandinaavinen.

Bonacure: Halvempi kampaamosarja, perustuotteita jotka ovat ihan toimivia, ei kuraa eikä huippulaatua. Perusvarma sarja.

Wella, Goldwell: Kampaamosarjoja niille, jotka automaattisesti uskovat markettisarjojen olevan huonoja ja kampaamosarjojen laadukkaita ja joille 10-15 € on valtava satsaus hiuksiin ja sitten voi kehua kavereille kuinka käyttää laadukkaita ja kalliita kampaamotuotteita markettisarjojen sijaan.

Urtekram, Ole Hyvä -tuotteet
: Viherpiipertäjille, ekologisille, luontoa ajatteleville, käsittelemättömille pitkille hippihiuksille.

Joico: Laadukas, tuntematon "tavallisille tallaajille", brandi ei niin trendikäs joten inceistä ja tuotteista tietämätön ei osaa ostaa tätä.

L'Anza: Joicon tapaan taviksille tämä on never heard -merkki. Laadukas, panostaa enemmän tuotteiden sisältöön kuin putelien ulkonäköön ja markkinointiin. Hiustenhoidon tietäjille.

Nexxus: Laadukas, tieteellinen ja tuotekehitelty, Suomessa tuntematon ihmemerkki.

Kerastase: Elvitalia tyylikkäämmissä purkeissa ja kalliimmalla hinnalla.

Redken:
Tylsät pullot, ylihinnoiteltu ja -arvostettu, muka luksusta ja ah niin hienoa.

MOP: Rahakkaammille viherpiipertäjille ja luonnollisia tuotteita arvostaville.

Paul Mitchell: Raikkaan näköiset pullot, kiva simppeli design, peruslaadukkaita, ylihinnoiteltu.

Tigi: Leikkisä, nuorekas, trendikäs, värikäs, osa tuotteista laadukkaita ja osa ei.

Loreal Professional:
Perustuotteita, ei kuraa eikä laadukasta vaan siitä väliltä. Hyvät muotoilutuotteet.

Matrix: Kivan värisiä pulloja, hyvän tuoksuisia, laadukkaita, raikkaita.


iHerb alekoodi ensitilaajille: GUB005. Alekoodilla saa -10 dollaria jos tilauksen arvo 40 dollaria tai enemmän, alle 40 dollarin tilauksesta saa alea 5 dollaria.
Horros
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1878
Liittynyt: 04 Touko 2010, 22:48

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja Horros »

Gliss ja Elvital: menevät minulla varmaan aina sekaisin kun yritän muistella pulloja. Paljon liehuvia hiuksia, tuotteet sileää, voimakkaan tuoksuista mömmöä. Hologrammietiketit.

Dove: Kammottavat tuoksut, tylsät pakkaukset, eivät toimi.

Pantene ja VO5: Jotenkin vanhanaikainen, tulee mieleen Franck Provostin naama.

EHS: Sauna, kesä, jotain söpöä ja viatonta tässä on.

Elokuu: "Allergiatuotteiden" hajuisia, takuttavia litkuja.

Ole hyvä: Herkullisia, mielenkiintoisia tuoksuyhdistelmiä. Sympaattinen imago, tekisi mieli senkin takia ostaa. Ei kovin hoitavia.

Fructis: Yläaste, muistan kun haltioiduin Long&Strong-mainoksesta ja halusin välttämättä niitä tuotteita, luulin varmaan että hiukseni rupeavat kuin ihmeen kaupalla kasvamaan, jos niitä käytän. Aika neutraali mielikuva, voimakas tuoksu.

Sunsilk: Värikoodatut pullot, osaksi vähän samanlaiset mielikuvat kuin Dovesta eli haisevat ikävälle ja saavat hiukset tuntumaan ikäviltä.

Herbina: Kaikki tuotteet vaaleaa, ohutta litkua. Toimii normihiuksille.

XZ: Keski-ikäisten kylpyhuoneisiin, tylsät pullot. (Ihan ok tuotteet kuitenkin.)

Got2B: Teineille, "prinsessamaiset" pakkaukset ja Guardian Angel- ja 2Sexy-tyyliset nimet. Ennen bileiltaa tytöt riekkuvat peilin edessä, tupeeraavat hiuksiaan, suihkuvat ihan hemmetisti lakkaa ja toivovat olevansa sitten 2Sexyjä. Näistä on varmaan hyvä siirtyä Tigiin.

WWW: Tympeät pakkaukset, osaan kuvitella että hiukseni ovat ihan rastoilla jos näitä käyttäisi.

Cutrin: Peruskauraa, josta ei huvittaisi maksaa kovin paljoa. Ei huonoa, muttei tee mitään ihmeellistä. Suomalainen.

Paul Mitchell: "Ammattilaissarja", jota miespuoliset kampaajat laittavat mallien hiuksiin ennen muotinäytöstä. Tea tree-sarja pari-kolmekymppisille Body Shop-naisille.

Wella, Kerastase, Goldwell: "Mummokampaamosarjoja", nimet ovat jääneet ihan pienestä asti mieleen kampaamojen ikkunoista. Hiuslakka.

Tigi: Trendimerkki, näillä voitaisiin tehdä ne lennokkaimmat mallikampaukset hius/muotinäytöksiin. Pirtsakka, "egonkohotustuote". S-factor vaikuttaa ylihinnoitellulta, "ökyjutuilla" kuorrutetulta perusmömmöltä.

Joico: Hiustuotteiden "hifistelyä", niille, jotka suhtautuvat lähes tieteellisesti karvoihinsa. Mielikuvissani toimivia tuotteita.

Redken: Vähän samalainen kuin S-factor, mutta luksuksen sijaan yrittää vaikuttaa tieteellisemmältä ja ammattimaisemmalta.



Viimeksi muokannut Horros, 06 Loka 2010, 17:42. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kuiva 3a-kihara, mid backin ja vyötärön välissä. Vegaaniset tuotteet, pakkausmuovin vähentäminen.
pitkätukka
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 945
Liittynyt: 05 Heinä 2008, 19:25

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja pitkätukka »

Osa perustuu pelkkiin mielikuviin, osa omaan kokemukseen. Markettimerkeistä olen käyttänyt jossain elämäni vaiheessa melkein jokaista mainitsemaani merkkiä, vähintään kerran tai pari.

WWW Infinité, Goldwell, Wella, Cutrin, Schwarzkopf, Kerastase: Hairstoren kotiinkannettavissa mainoksissa vuodesta toiseen mainostetut "huippumerkit" hiustuotteisiin vähemmän perehtyneille ja niistä vähemmän kiinnostuneille kuluttajille, jotka haluavat kuitenkin ostaa kampaamotuotteita. Oman kokemukseni mukaan laadultaan melko vaatimattomia sarjoja, joista voi toki joskus löytää jonkin helmenkin (mm. Schwarzkopf Bonacuren latvasuoja ja Cutrinin hajustamaton muotovaahto). Kampaamotuotteiden joukossa melko edullisia merkkejä. (Käytin näistä useimpia jossain vaiheessa, ennen kuin siirryin juurestelemaan ja aloin paneutua jonkin verran inceihin.)

Joico: Oikeasti laadukas sarja. Olemattomasti mainostettu ja valtavirtakuluttajan heikosti tuntema merkki. Neutraalin, jopa kliinisen, oloiset pullot. Melko kallis merkki. Tympeähköstä tuoksusta tulee miinusta. (Hoitisten osalta tämänhetkinen suosikkimerkkini.)

Lanza, Nexxus, Redken: En ole kokeillut, mutta mielikuvissani nämä ovat jo itse kokeilemaani Joicoon rinnastuvia laatutuotteita. Olen hyvin kiinnostunut kokeilemaan näitä joskus tulevaisuudessa. Olemattomasti mainostettuja, eivät valtavirtakuluttajan tuntemia. Harmillisen kalliita merkkejä.

MOP: Mielessäni suurelta osin Lanzaan, Nexxukseen ja Joicoon rinnastuva merkki. Silikoniton, hajustamaton, ekohenkinen. Ehkä vieläkin heikommin tunnettu merkki kuin nuo muut edellä mainitsemani. (Kokeilin yhtä MOPin hoitista, joka tuntui minulle yllättäen liian raskaalta.)

Tigi Ahkerasti uudistumista hakeva, vahvoilla ja enimmäkseen aika hyvillä tuoksuilla ratsastava suhteellisen kallis kampaamomerkki, joka on imagonsa takia suunnilleen jokaisen hiustuotteisiin vähemmän perehtyneen taviskuluttajan "must have" silloin, kun halutaan ostaa "varmasti laadukas ja hinnakkaampi" tuote. Shampoot liian peseviä, hoitoaineiden joukossa joitakin todellisia helmiä. Muotoilutuotteiden mielikuvani on kärsinyt siitä, että Hairstore mainostaa niitä WWW:n ym. vähemmän loistotuotteiden rinnalla eikä se mainosta Tigiltä mitään muuta kuin muotoilutuotteita. (Ei ollut varmaan vaikea arvata, että mulla on huono mielikuva Hairstoresta.). Suomalaisista kaupoista ostettuna hirmu kallis, ulkomaisista nettikaupoista hankittuna kohtuuhintainen merkki. (Kokemusta on yhteensä 5 Tigin hoitiksesta, joista kahdesta pidän.)

Paul Mitchell: Mielikuvissani neutraali kampaamomerkki. Ei erityisen loistokas muttei kovin huonokaan. Joka tapauksessa laadukkaampi kuin esim. WWW. Kohtuuhintainen. Keskivertokuluttajien paremmin tuntema kuin esim. Lanzat ja Nexxukset, koska PM:iä jopa mainostetaan joskus. (Omistin joskus jonkin PM:n tuotteen, mutta en muista siitä paljoakaan.)

Sebastian: Muista tuotteista ei ole mielikuvaa tai tietoakaan, kuin että Sebastian Potion nro 9 on oikeasti toimiva tuote. Käytän sitä itsekin ja olen siihen tyytyväinen.

Matrix: Ei ole oikeastaan mielikuvaa. Pieni aavistus kuitenkin, että olisi laadullisesti Schwarzkopfin ja Cutrinin luokkaa. (En ole koskaan kokeillut.)

Andrew Collinge: Sama kuin Matrixin kohdalla. (En ole koskaan kokeillut.)

Biosilk: Nestemäistä silkkiä sisältäviä kampaamotuotteita, mahdollisesti jopa melko laadukkaita. Olisin kiinnostunut kokeilemaan näitä, koska hiukseni tuntuvat pitävän silkkiä sisältävistä tuotteista. Keskihintainen kampaamomerkki.

Urtekram: Rajusti peseviä sulfaatteja välttelevälle sopiva luomusarja. Shampoot enimmäkseen toimivia, hoitoaineet ihan liian kevyitä liruja. Hinnaltaan marketti- ja kampaamosarjojen väliin sijoittuva merkki. (Olen kokeillut ja pidän Ruusu-shampoosta. Aloevera shampoo odottaa testausta.)

Elokuu, Ole Hyvä: Kotimaisia luomumerkkejä. Pitkälti sama mielikuva kuin Urtekramista. (En ole koskaan kokeillut.)

Sunsilk, Fructis, Pantene, Elvital, VO5: Melkein joka kodin kylppäristä löytyvät halvat merkit, joiden shampoot ovat ihan liian peseviä ja hoitoaineet tekevät hiuksista samaan aikaan kuivat ja jotenkin klähmäiset. Oikeasti hoitavien aineiden tilalla on vain paljon silikonia. Halpaa tavaraa, jota löytyy marketista kuin marketista, ja siksi niin ah suosittua. Tuoksultaan ok. (Kaikkia on vähintään kokeiltu ja monia näistä teininä paljon käytetty...)

Dove, Nivea: Vähän vähemmän toivottomat markettimerkit kuin Sunsilkit ja kumppanit. (Muutaman kerran käytetty joskus nuorempana.)

Gliss: Enimmäkseen toivoton tapaus, mutta sisältää sentään 1-2 käyttökelpoista shampoota. Käyttökelpoisuus tulee siitä, että niissä ei ole ihan yhtä hirmuinen sulfaattikokoelma kuin esim. Sunsilkeissa ja Fructiksissa, ja mukaan on ympätty myös hoitavia aineita. Sulfaatillinen suosikkishampooni löytyi juuri Glissiltä (Liquid Silk Gloss). Hoitoaineet täysin toivottomia tapauksia, jotka tekevät hiuksille saman kuin Sunsilk ym. Keskihintainen markettimerkki. Siedettävät tuoksut.

XZ: Laadukas ja silikoniton kotimainen markettisarja. Sen hoitikset ovat hyviä, jos harrastaa CO-pesuja, mutta muuten hoitoteholtaan vaatimattomia. Shampoista ei ole mielikuvaa eikä kokemustakaan. Plussaa tuoksuista. Laajan käyttäjäkunnan sarja, koska tuotteita löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin. Sarja on yrittänyt hakea viime aikoina myös nuorten suosiota lanseeraamalla Manga-tuotteet. (Käytin monia sarjan hoitiksia CO-aikoinani. Ok.)

EHS: CO-pesuissa hyvin toimivat silikonittomat hoitikset. Shampoot liian peseviä. Tämä on mielikuvissani se ainoa ja oikea perinteinen kotimainen mökkimerkki. Miellyttävän raikkaat tuoksut. Jos vain tuoksu ratkaisisi, käyttäisin kotimaisista markettimerkeistä pelkästään tätä, mutta pesee tosiaan liikaa eikä hoitavuus riitä mihinkään. Todella edullinen. (Olen kokeillut jossain vaiheessa melkein kaikkia EHS-tuotteita.)

Herbina: Kotimainen ja silikoniton merkki. Ei ole muuta mielikuvaa. (Olen saattanut käyttää joskus, mutta en muista varmaksi.)

Rainbow: Edullinen, silikoniton. Hoitikset käyttökelpoisia CO-pesuissa ja CWC-pesujen latvasuojauksena. Muuten neutraali mielikuva. (Käytän. Ok.)

Xtra: Sama mielikuva kuin Rainbow'sta. En ole testannut merkkiä käytännössä.

LV: Herkkäihoisten ja hajusteettomia tuotteita toivovien unelmamerkki, joka löytyy edullisesti marketin hyllyltä. Kotimainen. Sarjan hoitis toimii hyvin CO-pesuissa. (Käytin CO-aikoinani pääasiassa tätä hoitista.)

Tresemme: Marketteihin siirretty entinen kampaamosarja, jota myydään edullisesti isoissa pulloissa ja muistetaan mainostaa että se on kampaamolaatua (mikä ei sinänsä kerro mitään olennaista, koska kampaamoissa myydään todella monentasoisia tuotteita). Hoitikset teholtaan vaatimattomia, shampoot suunnilleen samanlaisia kuin muutkin markettishampoot, ok lämpösuoja. Kokonaisuutena ottaen ei mitenkään ihmeellinen tuotesarja. (Olen kokeillut vain Tresemmen lämpösuojaa. Muuten mielikuvani perustuu vain pikaisesti vilkaistuihin inceihin.)

Syoss: Marketteihin Tresemmen kanssa yhtä aikaa ilmestynyt ex-kampaamosarja. Vielä karumman näköiset isot pullot kuin Tresemmellä. Laadultaan Tresemmeä heikompi ja myös silikonisempi tuotesarja. Edullinen. (En ole kokeillut.)

Frank Provost: Marketteihin ilmestynyt ex-kampaamosarja tämäkin, jota myydän isoissa pulloissa. Suunnilleen sama mielikuva kuin Tresemmestä ja Syossista. Frankin kuva pulloissa vähän häiritsee. (En ole kokeillut.)

Got2B: Negatiivinen mielikuva heikohkoista pääasiassa teinien suosimista muotoilutuotteista. Houkuttelee käyttäjiään pakkausten ulkonäöllä ja "tätä on saatava" -nimellä, joten pakkohan näitä on sitten saada... Halpismerkki. (En ole kokeillut, koska en käytä muotoilutuotteita.)

Suave: Jenkkilän silikoniton markettimerkki. Todella hyvät tuoksut (kokemusta on Tropical Coconut -hoitiksesta). CO-pesuissa, CWC-pesujen latvasuojauksena ja öljyyn sekoitettuna pesujen esihoitiksena toimivat hoitikset. Shampoista ei ole mitään mielikuvaa. Merkkiä ei saa Suomesta. Olisi ilman postimaksuja hyvin edullinen sarja.
Viimeksi muokannut pitkätukka, 06 Loka 2010, 22:11. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
1c/F/M/ii, oma väri, pituus kohta polviin asti (nyt reilut 130 cm). Hiukseni pitävät silikonista ja hiuspohjani inhoaa sulfaatteja. Siispä sulfaatiton shampoo ja silikonillinen hoitoaine. Merkillä ei ole suurta väliä. Kookosöljy kaikkialle hiuksiin noin tunti ennen pesua.
hilpsu
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 415
Liittynyt: 04 Elo 2010, 14:18

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja hilpsu »

EHS: Mökkituotteita ja rumat pullot. Näitä käyttää nelikymppinen "saunanraikas" nainen, joka ei meikkaa ja jolle riittää ulkonäöstä huolehtimiseksi permanentti. Ei erityisen hoitavia.

Joico:
Hiustuotteiden porsche. Kallis ja toimiva.

Tigi:
Pissismerkki&nbsp; :D. Tuotteiden toimivuutta tärkeämpää hassunhauskat nimet ja kivat tuoksut. Blondattujen pöherötukkien kylppäristä löytyy aina Dumb Blonde shampoo ja hoitsikka. Parikymppisten suosiossa.

Got2B:
Tigin pikkusisko, jota nuoremmat tytöt käyttävät. Tigin tavoin vetävät nimet ja voimakkaat tuoksut.

Pantene:
Heh, pantene aiheuttaa luonnollisesti hiustenlähtöä, sillä shampoon sisältämä silikoni tukkii päänahan ja hiukset eivät pääse kasvamaan. Myös Fructis-tuotteilla on tämä sama erinomainen ominaisuus&nbsp; ::). Tavallisia tuotteita tavallisille ihmisille.

Linna:
Tällä ei taida olla kuin se yksi ainoa shampoo. Nuoret ja tiedostavat tytöt kirpparivaatteissaan käyttävät tätä. Kettutyttöjen lisäksi myös vanhemmat naiset käyttävät tätä, sillä merkki on perinteinen ja aina on pärjätty ilman hoitoaineita! Käyttäjillä on joko haperopermis tai luonnonvärinen karhea pehko.

Cutrin:
Buhuu, tylsääkin tylsempi.

XZ: Se mitä aloittelevat hiushirmut suosittelevat innoissaan kaikille. Ratsastaa suomalaisuudella ja puhtaudella. Tuoksut kivoja, mutta muuten ei kummoista.
Horros
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1878
Liittynyt: 04 Touko 2010, 22:48

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja Horros »

Saattaa mennä vähän ooteeksi, mutta minulla on Tigi Rockaholicista muihin tigeihin verrattuna jotenkin epämääräinen ja toimimaton mielikuva, enkä ole kuullut tuotteista kuivashampoon lisäksi kehuja tai ylipäätään puhuttavan juuri ollenkaan. Onkohan tämä tosiaan vain mielikuva?&nbsp; ::)
Kuiva 3a-kihara, mid backin ja vyötärön välissä. Vegaaniset tuotteet, pakkausmuovin vähentäminen.
Chronos
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 948
Liittynyt: 25 Tammi 2006, 17:35

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja Chronos »

Ihan puhtaita mielikuvia nimen perusteella, sekä pullojen ulkonäön.
XZ - Puhdas suomalainen,saunashampoo mummolassa. Ostaisin. Ja silikonitonkin vielä.
Sunsilk - Värikkäitä mutta halvan näköisiä, mieleen tulee teini-iän kynnyksellä oleva tyttö joka miettii kumman haluaa: koulun diskon vai ehkäkö vielä barbit.
EHS - Mökkishampoo en ostaisi rumat pullot.
Tigi - Pulloja sateenkaaren väreissä, kallista,pakko olla siis hyvää. Ostaisin ulkonäön perusteella.
Joico, Lanza - Tulee mieleen teollisuus ja apteekki.Lääkemäinen ulkonäkö. Ostaisin jos olisi jokin tietty vaiva.
Fructis - Halvan näköiset pullot, kiva väri kumminkin. Jäisi hyllyyn.
Pantene - Nimen perusteella ostaisin, myös hieman lääkemäiset pullot. Muovimainen. Ostaisin.
Andrew Collinge - Muovinen kalliimpi markettisarja, jostain syystä mulla on mielikuva näistä että toimii todella.
Herbina - metsäinen joten myös varmaan takkuinen
Paul Mitchell -Jäänyt vähän sivummalle, mitäänsanomaton.
Aussie- Karsea ulkonäkö pulloissa, värittömiä. Myöskin lääkemäinen ja halpis. Ostaisin tuoksun perusteella.
Redken- tyylikkäät pullot ja mukavat värit. Näyttää ammattimaiselta, on myös kallis joten tulee mielikuva toimivuudesta.
Sebastian: Todella kallis ja lääkemäinen, ysäri. Ei näytä toimivalta hyhh.
Kerastase: mielikuva silkkisistä hiuksista, nimi antaa toimivan kuvan. Ihanat pullot ja värit.
1a M ii, vyötäröpituus. Hennavärjäilyä vuodesta 2003. Musiikilla toimiva ihminen <3
Varjotar

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja Varjotar »

Goldwell -&nbsp; Omille hiuksilleni löysin sopivat tuotteet ja miellyttävät kyllä kaikin puolin. Kivan pienet pullot ja hyvä tuoksu.
KC Professional Four Reasons - Kivat pullot, riittoisia. Silikonittomat tuotteet todella hyviä ja silikonia sisältävät taas ihan kuraa, ei sovi mulle alkuunkaan.

Markettituotteista en perusta.
Nemilie
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 76
Liittynyt: 31 Loka 2012, 16:04

Vs: Mielikuvia hiustuotemerkeistä

Viesti Kirjoittaja Nemilie »

Mielikuvani ovat käyttökokemusten ja mielleyhtymien sillisalaatti.

Wella: Pikkukaupunkien parturikampaamojen ja mummokampaamojen sarja. SP-linja saa minut aina kotiuttamaan itsensä, mikäli löydän silikonia sisältämättömän tuotteen. En tiedä miksi.

Bonacure: Samaa sarjaa Wellan kanssa, poikkeuksena monien käyttämä latvasuoja, jota itselläni ei kuitenkaan ole. Tavisten "luksusta".

Goldwell: Vaikka monet tuotteet ovat satunnaisesti kokeiltuna vaikuttaneet hyviltä, ensimmäinen mielikuva on kuitenkin mummosarja. :D Loistava syväputsari!

Cutrin: Suomalainen, hauskat nimet, saa hiustenhellimisviikoilta. Käytin vuosia tyytyväisenä, nyt satunnaisesti mutta positiivinen mielikuva on jäänyt. Green-sarjan tehohoito on ostoslistalla.

Tigi: Hauskat pakkaukset ja nimet, sisältö melkoista kuraa. Muotoilutuotteita voisin ostaa jos käyttäisin. Trendikkäiden minäpä-käytänkin-luksusta -ihmisten ja ei-köyhien teinien sarja. Ennen toimivia tuotteita (O&H, MM), joiden perään asioista ymmärtävät itkevät. Merkki menee alamäkeä.

Redken: Haluaisin niin kovasti tykätä tästä, mutten voi edes kokeilla niitä silikonipommeja. :D Rakastan Redkeniä ajatuksen tasolla mutten ostaisi vaikkei olisi kallistakaan.

Joico: Tieteellinen ja laadukas, kallis muttei kuitenkaan ihan niin kallis. Käyttäessä tulee ylellinen nyt-hemmottelen-hiuksiani -olo. Hintansa arvoista. Tavisten huonosti tuntema.

L'anza: Samaa sarjaa Joicon kanssa, hiukan kalliimpi (?). Pakkaukset eivät ole niin ylellisiä mutta tuotteista tulee toimiva olo.

Sebastian: Potion 9 on hyvää, koko merkistä toimiva mielikuva, vaikka muut tuotteet ovat jääneet incien perusteella kuitenkin hyllyyn. Niille, jotka käyttävät Joicoa ja L'anzaa mutta eivät voi vastustaa hiustenhellimisviikkoja.

Ojon: Inkkarit (tietty) ja huono omatunto, koska PALMUÖLJYÄ! :o Syy sisäiseen ostaako-vai-ei -kamppailuuni. Ylihinnoiteltu ja tuntematon muttei huono, afroihmisten suosiossa.

Nexxus: Ennen hyvää, nyt vajonnut laadussa.

Alterna: Tyhmien ihmisten rahastusta, joihin itse olen vähällä kuulua. ;) Ei voi olla hintansa arvoinen, muttakun LUKSUSTA. Rikkaiden ja wannabe-rikkaiden lyhyttukkaisten sarja.

Korres (käykö vaikka valmistaa muitakin tuotteita? ??? ): Hip hurraa pitkälle NO-listalle! Hyvän tuoksuisia, toimivia, todella hyvät hoitotehot luonnonkosmetiikaksi. Kreikkalainen.

Frantsila, K Pour Karité, Weleda, Logona: Näitä ostetaan Ruohonjuuresta. :D Tuoksut maanläheisiä ja yrttisiä, omalla tavallaan ihan hyviä. Käytöstä tulee luonnollinen ja eko olo. ;D Eivät mitään kauhean tehokkaita mutta luonnollisuudella saa anteeksi.

Madara: Tästä tulee mieleen pomppivat kiharat, kiiltävä, luonnollisen värinen tukka ja yleinen tukkajumaluus. Imago ja pakkausten ulkonäkö puree minuun vahvasti.

Am: Ruohonjuurikamaa, haluaisin kokeilla mutta näyttävät niin ällöiltä etten ikinä pysty! ::)

Sante, Lavera: Hyviä mutta poissa ostoslistalta alkoholin takia.

Aussie: Monien ylistämää mutta huonohkoa, rumat pakkaukset.

Moroccanoil: YouTube-videot, joissa käsketään suoristaa hiukset VAIN joka toinen päivä.

Macadamia Natural Oil: Youtube-vidot, yleinen vouhotus kyseisestä naamiosta. Nätit pakkaukset, minulla on merkkiin pysyvä sortumisvaara.

XZ: CO-hoitiksia ja hoitosuihkeita, ok tehohoitoja. Suomalainen ja silikoniton joten pakko ostaa. Tuoksut hyviä.

Herbina: Hyvän tuoksuisia, suomalaisia, silikonittomia. Vähemmän valinnanvaraa kuin XZ-tuotteissa ja jotenkin mielikuvana vähemmän hoitavia vaikka Marja Spa -sarja tuntuu XZ-tuotteita hoitavammalta.

Fructis: Entinen silarihirviö, nykyinen hedelmäuuteviritelmä. Kivan väriset pullot. En koskaan tule ostaneeksi, vaikka jonkun silikonittoman hoitiksen voisin hyvin ottaa kokeiluun. Kaveri käyttää ja sen tukka on jotain ihan käsittämättömän upeaa.

Pantene, Sunsilk, L'oreal: Silikonia. Paljon. Ei kiitos. Teinien ja hiuksistaan kiinnostumattomien sarjoja.

Syoss, Frank Provost: Isoja, rumia pöniköitä. Ihan oikeasti, miksi niiden pitää olla niin isoja??? En kokeile koska ei loppuisi ikinä.

Tresemme: Kiinnostavampi kuin edelliset mutta yhtä toivottomia kanistereita. Naturals-hoitsikka kiinnostaa ja on monien kehumaa. Pitkätukkaisten tavisten sarja.

Gliss: En ostaisi, vaikka mainokset aivopesevät minua tehokkaasti. Jos käyttäisin shampoota, saati sulfaatillista, kokeilisin ehdottomasti Liquid Silkiä. Toinen pitkätukkaisten tavisten sarja.

Erittäin Hieno Suomalainen: Sauna ja järvi- tai sadevedellä pesu. Mökki. Ne mummot, jotka eivät käytä Wellaa tai Bonacurea, käyttävät tätä.
Viimeksi muokannut Nemilie, 08 Joulu 2013, 14:18. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin