Hiustenpesukokemuksia

Hiusmuutokset, hiuslaatuketjut yms.
Kauris
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2846
Liittynyt: 24 Syys 2011, 16:47

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Kauris »

Mun lemppariksi tällä hetkellä on muodostunut XZ öljyhoitoshampoo + Alterran kosteuttava hoitis + Oliivi-hoitosuihke. Tuloksena on tosi pehmeät, sileät, kiiltävät ja ihanat hiukset. Jopa latvat kiiltää ja on sileät ja pehmoiset, tuntuu ihan ettei leikata tarttis ollenkaan! XZ:n öljyhoitoshampoota hamstraan kyllä heti kun Suomeen muutan takaisin.

Edit: Muuten ylläoleva rutiini, mutta shampoona XZ:n sijaan LV:n kosteuttava shampoo. Tukasta tulee tälläkin tyylillä hyvin kosteutetun tuntuinen, pehmeä ja latvat pärjäävät hyvin, mutta tuo XZ:n öljyhoitosampoo tuo selvästi tukkaan rakennetta eri tavalla eikä silti kuivata. XZ on ravitsevamman tuntuinen ja siitä tykkään paljon. Kyllähän tuo LV käytettyä tulee, mutten ole varma tuleeko ostettua enää uudelleen. Ehkä sitten, jos tulee pestyä tukkaa joskus päivittäin.
Viimeksi muokannut Kauris, 07 Huhti 2013, 20:58. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vyötärö-alaselkämitassa.
Hiukset normaalit <3 Mill Creek keratin conditioner, Giovanni Smooth as Silk, Alba Botanica jätettävä
Iho vaikea: herkkä, punoittava, näppylöivä, epäpuhdas, pintakuiva, rasvoittuva <3 yksinkertaiset herkän ihon tuotteet, Xyliderm, öljyputsarit.
ellen
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 4528
Liittynyt: 08 Joulu 2006, 11:20

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja ellen »

Pesin hiukseni ensin Aubrey Organicsin syväpuhdistavalla sampoolla, jonka jälkeen pyyhekuivasin hiukset. Sitten levitin hiuksiin nokkapullolla kuumaa vettä, johon olin sekoittanut kaksi kukkurallista teelusikkaa askorbiinihappoa metallinpoistotarkoituksessa. Annoin veden vaikuttaa hiuksissa muhitussuojan alla noin 20 minuuttia, jonka jälkeen huuhtelin hiukset. Pyyhekuivauksen jälkeen levitin hiuksiini Nature's Gaten hennahoitista, johon olin sekoittanut mukaan nokareen sulatettua karitevoita. Sekoitus sai muhia hiuksissa noin parin tunnin verran. Sitten huuhtelu ja jätettäväksi Alba Botanican jätettävä. Käsittelyn jälkeen hiukset ovat kiiltävät, yllättävän pehmeät ja kosteutetun tuntuiset, eivätkä hiukset tuntuneet ottaneen nokkiinsa yleensä kuivattavasta syväpuhdistavasta sampoosta ja askorbiinihappokäsittelystä.
Sinimusta
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1534
Liittynyt: 05 Marras 2009, 09:42

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Sinimusta »

Tukka on tuntunut jonkin aikaa kuivalta ja hallitsemattomalta. Eilen illalla ennen nukkumaan menoa laitoin hiuksiin koookosöljyä kauttaaltaan ja tänä aamuna pesin hiukset. Shampoona käytin XZ Ksylitoli&Hunajaa ja hoitoaineena KMS Free Shapea. Nyt tukka on Free Shapen ja kookosöljyn ansiosta ihanan sileä, hallittava ja sopivan raskas :D
Kauris
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2846
Liittynyt: 24 Syys 2011, 16:47

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Kauris »

Mä pesin eilen tukan Inkuton mustasaippuallaa, sit muhitin tukassa Joicon rekkua, Alterran kosteuttavaa hoitista sekä XZ:n mustaherukkahoitista n. tunnin. Ja suljin hiuksen Tresemmen Split End Repairilla. Ajattelin, että tulos on joko tahmea lähmäletti tai ihan huikean upea sileä leijonanharja.

Kuivuessaan tukka tuntui ihan huikean paksulta, mutta niskasta aika lähmäiseltä. Lähmäisyys kuitenkin katosi kuivumisen yhteydessä ja illalla tukassa oli aika ihanaa paksuutta. Yön yli nukuttuani yletön paksuus oli kuitenkin tiessäään, ja tuloksena oli kyllä hyvin pehmoiset, ihan puhtaat ja aika kiiltävät hiukset. Tulos olisi kyllä minun puolestani saanut olla kosteutetumpikin. Mustasaippuan jäljiltä ehkä hyvin etäistä vahamaisuutta on havaittavissa, tukka ei ole kovin liukas. Pois huuhdeltaessa shampoo jätti kyllä todella natisevan tukan, joten oletan että puhdasta tuli.

Ei kuitenkaan tullut mitään whoah-kokemusta mustasaippuasta, mutta jatkan kokeiluja. Mustasaippua plussia kyllä on, että sitä ei tarvita paljon tukkaan, sillä vaahtoaminen on ihan mieletöntä!
Viimeksi muokannut Kauris, 19 Elo 2013, 18:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vyötärö-alaselkämitassa.
Hiukset normaalit <3 Mill Creek keratin conditioner, Giovanni Smooth as Silk, Alba Botanica jätettävä
Iho vaikea: herkkä, punoittava, näppylöivä, epäpuhdas, pintakuiva, rasvoittuva <3 yksinkertaiset herkän ihon tuotteet, Xyliderm, öljyputsarit.
Marie Corelli
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2355
Liittynyt: 10 Loka 2010, 18:05

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Marie Corelli »

Pesin Urtekramin Ruusu-shampoolla ja hoitoaineena käytin kaapin perältä löytynyttä The Body Shopin Parapähkinähoitoainetta. Tuo shampoo on yksi suosikeistani, eikä kuivata paljon. Parapähkinähoitoaine on viimeksi jättänyt hiukset kiiltäväksi, mutta seuraavana päivänä on joutunut pesemään. Nyt pitemmän tukan kanssa hoitotehot eivät tunnukaan riittäviltä. Hoitoaine on kauhean vanhaa, mutta koetan nyt käyttää sen pois, jos se ei lähmääkään hiuksia.

Eilen pesin hiukset Nubian Heritagen Coconut & Papaya with Vanilla Bean suihkugeelillä (http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-Body-Wash-Coconut-Papaya-With-Vanilla-Bean-Extract-13-fl-oz-384-ml/15733) ja se jätti hiukset todella pehmeiksi ja kiiltäviksi. Kovin hoitavaa hoitoainetta sen kanssa ei taida tarvita. Tykkään&nbsp; :l
Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until you hear them speak...

"Lead us not into Trent station and deliver us from derails." (Father Don and the Holy Ghost)
peachvodka
Hiushörhö
Hiushörhö
Viestit: 230
Liittynyt: 14 Helmi 2012, 21:03

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja peachvodka »

Eileen sain taas vihdoin ja viimein aikaiseksi tehdä rekkumuhituksen. (viimeksi tehty ehkä joskus elokuussa. hups ::))

Eli näin se menee:
1. pesu avalon organics syväpuhdistavalla shampoolla
2. shampoon huuhtelun jälkeen heitin päähän mill creekin rekun ja käärin elmukelmua päähän ja sitte siihen vielä pipo päähän ja muhittelua 2 tuntia
3. rekun huuhtelu, jonka jälkeen heitin vielä pikahoitikseksi nature's gate henna hoitis, koska muuten on kauhee takkukasa
4. jätettäväksi tietenkin vakkari alba botanican jätettävä ja latvoille hiukan kookosöljyä

Ja voi että, tuli taas niin siliä ja kiiltävä tukka! Tästä mä tykkään O:)
Viimeksi muokannut peachvodka, 18 Marras 2013, 20:42. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
1bMii mbl musta / l'o/p ccg 100.
hair <3 : joico IH, avalon organics syväpuhdistava sh, rekku, sheavoi
kleio
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2017
Liittynyt: 17 Marras 2008, 19:13

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja kleio »

Pesin hiukset sinisellä Lactolinella ja käytin hoitiksena jotain Iherbistä miehelle tilaamaani silikonitonta.

Lopputulos:

- Hilse katosi
- Pitkään vaivannut lähmäisyys katosi
- Hiukset ovat olleet jo kolmatta päivää aivan puhtaat, ilmavat, kuohkeat. Baskerikaan ei lätistänyt.
- Kaikki ponnarikampaukset ja nutturat ovat pysyneet hienoina, ilmavina ja isoilta.

Niin että. On hieman omituinen olo, koska viimeisten kuukausien ajan hiukset ovat vaan lätistyneet ja lätistyneet tehoputsareista ja muista huolimatta. Hilsekin on ollut koko ajan pahenemaan päin. Entiset konstit eivät ole enää auttaneet.

Jes!!&nbsp; ;D
Iherbin alennuskoodi ensitilaajalle KOR084. Vitacostin 10$ alennuskoodi ensimmäistä kertaa tilaavalle: http://goo.gl/YZ3A3v
evergreen
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1688
Liittynyt: 14 Maalis 2012, 18:59

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja evergreen »

Kokeilin ensi kertaa Lushin Cynthia Sylvia Stout -shampoota. Jatkoin Veganese -hoitiksella. Tuloksena ihan mielettömän kiiltävät, pehmeät ja laskeutuvat hiukset. Täysi puhtauden tuntu, kuten muillakin Lusheilla, ei silikoneja. Mahtava setti sellaiselle, joka tahtoo hyvin laskeutuvat, pehmeät hiukset ilman rasvaisuutta tyvessä. Ainoa mikä mättää, on shampoon tuoksu, joka ei minusta ole ollenkaan paha, mutta ei vaan sellainen, jossa viihdyn. Jonkin verran kun jää siis tuoksumaan. Muistuttaa paljon Logonan ja Santen shampoiden tuoksuja, maanläheinen ja alkoholinen.
1cFii, oma väri.
jonnaps
Haiven
Haiven
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Helmi 2006, 16:04

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja jonnaps »

Läträsin eilen tukkaan mm.amlaöljyä, glyseriiniä&nbsp; sheavoita ja kookosöljyä. Annoin vaikuttaa muutaman tunnin. Pesin giovanni 50/50 clarifying & moisturizing shampolla kaksi kertaa vaahdottaen.Hoitoaineeksi laitoin ihan vaan provostin expert moisture hoitsikkaa ja kookosöljyä, vaikutti saunassa 15min. Kampasin hiukset läpi tangle teezerillä.

Tuloksena oli takuttomat, pehmeät hiukset. Jätettäväksi laitoin vielä goldwellin outdoor & sunia, alba botanican jätettävää, hieman kookosöljyä. Kuivasin föönillä, laitoin nivean suoristusainetta alle. Nukuin buff-huivi päässä, tukka ja huivin pää nutturalla. Tukka pysyi mukavan suorana. Vieläkin tuntuu sileältä ja pehmeältä.
iherb alennuskoodi ZEM077
rhoda
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 614
Liittynyt: 25 Tammi 2012, 09:07

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja rhoda »

Tein eilen pitkästä aikaa etikkahuuhtelun pestyäni hiukset ensin XZ:n tervashampoolla. Omenaviinietikka oli päässyt loppumaan, joten käytin tavallista väkiviinaetikkaa (n. korkillinen 5 desiin vettä). Valutin sekoitusta vähän tyveen ja päänahallekin. Lopuksi sipaisin latvoihin tipan jojobaöljyä. Tulos oli ihanan raikas tunne päänahassa ja kiiltävät, takuttomat hiukset. Jopa takaraivon helposti takkuuntuvat hiukset ovat edelleen ihan sileät.

En taida enää omppuetikan pariin palata; se ei ole koskaan tehnyt mun hiuksista näin ilmavia.&nbsp;
Sassy
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 698
Liittynyt: 01 Tammi 2010, 18:35

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Sassy »

Testasin eilen ensimmäistä kertaa Tigin urban antidotes re-energize shampoota ja hoitoainetta. Shampoo vaahtoutui todella kivasti ja yksi pumppaus riitti hyvin koko päähän. Hiukset jäivät yllättävän takuttomiksi ja melkein olisi pärjännyt ilman hoitoainetta. Hoitoaine oli mukavan paksua ja levittyi helposti. Tuoksu molemmissa jännittävä, jotain ananasta ja vaniljaa olin löytävinäni. Todella miellyttävä kuitenkin ja Tigi:lle yllättävän mieto. Valitettavasti selkä alkoi kutiamaan huuhteluvedestä johtuen, mutta koska päänahka oli taas ihan ok, ajattelin nyt jatkaa kokeiluja. Aiemminkin kropan iho on reagoinut Tigin tuotteisiin, joten näiden kanssa pitänee vain pestä hiukset aina pää alaspäin, jolloin ongelmaa ei ole esiintynyt. Pesun jälkeen kuivaan tukkaan lisäsin vielä hieman Small Talk:ia. Lopputuloksena ihanan tuuheat hiukset, ei super sileät, mutta täysin takuttomat ja kiiltävät kivasti. Ensikokeilun perusteella: tykkään!
Sans élégance de coeur, il n'y a pas d'élégance.
- Yves Saint-Laurent
evergreen
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1688
Liittynyt: 14 Maalis 2012, 18:59

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja evergreen »

^ Mäkin menin jo sortumaan noiden kokeiluun vähän aikaa sitten... Mullehan nuo ovat siis vanhoja tuttuja, mutta tällä kertaa ei käynytkään kovin hyvin. Ehdin tehdä Re-Energize-shampoolla ja -hoitiksella kaksi pesua, ja hiuksille ne kyllä olivat ihan sellaisia (perushyviä, siis) kuin muistinkin, mutta toisen pesun jälkeen päänahka oli kauttaaltaan köhnän/ rasvaisen hilseen/ whatever-you-wanna-call-it peitossa. Aivan karmea kutina ja tahma. Töhnäkerros oli niin paha, että tuotteet oli hylättävä, ja vaati varmaan ainakin kymmenisen pesua Faith in Naturen ja Lushin shampoilla saada se irti. Päänahka oli ihan puhdas ja köhnätön tuota ennen.

Eilen oli huomattavasti positiivisempi kokemus. Pesin ennen saunaa Wellan Elements-shampoolla ja laitoin saman sarjan naamion pyyhkeen alle saunan ajaksi. Käytin tyveen ihan pienen määrän shampoota vielä saunan jälkeen, koska laitoin naamion ihan tyveen asti, ja viimeisenä vielä pituuksiin saman sarjan huuhdeltavaa hoitista. Naamiosta itsestään jää tosi runsas ja pehmeä tuntu, mutta kyllä pikahoitiksen antamalle sileydelle oli vielä sijaa. Lopputulos koko setin kanssa oli tosi hyvä, terveen ja vahvan tuntuinen, runsas ja taipuisa, ei kuitenkaan liukas. Päänahka ei kutise, eikä tunnu köhnäiseltä. Latvat olisivat voineet vielä tykätä pienestä määrästä silikonista jätettävää, pitää harkita sellaistakin, jos aikoo kasvattaa.
1cFii, oma väri.
Eleven
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 771
Liittynyt: 21 Tammi 2006, 20:22

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Eleven »

Mun kuivalla ja pörröisellä tukallani on mittaa puoleen selkään ja olen ollut aivan vakuuttunut, että se tarvitsee desilitran hoitoainetta joka pesun yhteydessä ollakseen siedettävä. Nyt oon pessyt pari kertaa ihan vaan shampoolla (Aussie miracle moist ja luscious long) enkä muista milloin viimeksi tukka olisi ollut näin sileä, pehmeä ja kiiltävä&nbsp; 0_0.
Once you compare the sorrow of real life to the joy of an imaginary one, you will never want to live again - only to dream forever.
EllaBella
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 836
Liittynyt: 11 Tammi 2010, 09:44

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja EllaBella »

En tiedä millaiset hoitosekoituksen sain aikaan mutta tulos on ihastuttava.
Hiukset olivat jo valmiiksi kuivat ja laitoin cassiat päähän. Yllättäen cassia veti ihan heinäksi hiukset ja koetin alkuun muhitella huonolla menestyksellä.
Tänään sitten co-pesin Tyrnillä, latvoihin laitoin sekoitusta Tyrni ja Nutri-Gloss ha. Emulgoin pois ja laitoin hetkeksi vielä Urtekramin Nordic Birchin ja Tyrnin vaikuttamaan. Ja ai että kun hiukset kiittää.

Nämä kuumat ja paksut hiukset&nbsp; >:( Ihan hirveä yhdistelmä. Mä joudun pesemään hiukset joka päivä, koska päänahasta tippuu hikeä.
Luonnonkiharat. Vyötäröpituus, 3b-c, iii.
Shirley
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 343
Liittynyt: 10 Kesä 2012, 12:22

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Shirley »

Olen nyt kokeillut jättää hoitoaineen kokonaan pois ja pessyt pelkällä shampoolla (XZ Omena). Omalla kohdalla hoitoaineen käyttö tuntuu vähän turhalta, kun hiukset selviää ilmankin ja hoitis vaan tekee muutenkin liukkaasta tukasta superliukkaan ja latistaakin usein. Nyt hiukset ovat olleet mukavan pehmeät ja ilmavat, kun olen jättänyt hoitiksen pois. Talvella tämä ei varmaan toimi ja pelkkä shampoo kuivattaa liikaa. Mutta ainakin toistaiseksi käytän hoitista vain satunnaisesti. Katsellaan, räjähtääkö latvat. Käytän kuitenkin aina muistaessani hoitoöljyä suojaamaan latvoja.
1aFii, mid back -mittaiset, punaruskeat hiukset.
Vastaa Viestiin