L'anzan käyttäjäkokemukset

Hiusten hoito ja kaikenlaiset hiushärpättimet
noregrets
Haiven
Haiven
Viestit: 13
Liittynyt: 06 Kesä 2006, 19:13

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja noregrets »

Hiukset luonnonkiharat, kuivat ja värjätyt. Puolipitkä polkka (takaa lyhyt,pitenee eteen). Kaipaavat kosteutusta ja rakennepaikkaavaa. Päänahka kutiaa helposti.

Hair Repair

Protein Plus Shampoo:Pesee hyvin hiukset puhtaiksi. Ei kuivata eikä kutita päänahkaa. Loistava shampoo päivittäiseen käyttöön.

Reconstructor: Loistava tehohoito. Rakennepaikkaa hyvin ja jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi.

Leave-In Protector: Kosteuttaa ja paikkaa hyvin. Pienikin määrää riittää. Selvittää hiukset hyvin ja jättää pehmeiksi.
Hiukset: Puolipitkä rikottu malli, luonnonkihara, kuivat latvat ja mustaksi värjätty
Suosikit:Redken, Lanza, Iherb
Magia
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 4169
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 18:05

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja Magia »

Kukui Nut hoitoaine: Minulta tämä ei kyllä haloefektiä saa. ;D Ei toiminut läheskään niin hyvin kuin kuvittelin, sillä tosi monella täällä tällä tulee ihan unelmatulos, mutta minä en ole jotenkin saanut toimimaan. Lyhyellä vaikutusajalla toimii ihan selkeästi paremmin kuin pitkällä. Pitkällä vaikutusajalla hiukset kerkeävät imaisemaan kaikki, mutta tuntuu etteivät olisi imeneet yhtään mitään, eli hiukset näyttävät pörröisiltä. Menee oikeasti tosi nopeasti hiukseen sisään. Tuoksu on kookosmainen, ihan hyvä, mutta ihan älyttömän voimakas. Jää hiuksiin seuraavaan pesuun asti. Ei minusta ihan hintansa arvoinen.

Leave-in Protector: Ihan loistava jätettävä, joka korjaa hiuksia ihan silmissä. Vähentää pörröisyyttä ja tuo hiuksiin kivaa pehmeyttä, mutta tuubi saisi olla suurempi. Loppuu vähän liian äkkiä. Ehkä paras jätettävä, jota olen kokeillut.

edit. Minulla on siis luonnonkiharat, vaalennetut ja kärsineet hiukset.
Viimeksi muokannut Magia, 15 Maalis 2008, 22:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
elisaveta
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 975
Liittynyt: 20 Kesä 2007, 17:23

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja elisaveta »

Healing moisture Noni fruit detangler: Ihan mukava tuote. Antoi hiuksilleni kiiltoa ja kosteutta. Jätti hiukset ilmaviksi, sopii mielestäni parhaiten kesäkäyttöön. Ei kuitenkaan hintansa väärtti.
Kukui nut hoitsikka: Tuotatuota, mie en tiedä miksi mutta tämä tuote ei napannut sitten yhtään. En saanut tuotetta toimimaan omassa hiuksessani niin hyvin, kuin mitä kuvittelin. Odotukset olivat tämän tuotteen suhteen ostohetkellä kovin korkeat, mutta hoitotehoiltaan tuote ei vastannut ikävä kyllä korkeisiin odotuksiini. Olihan tämä ihan perushyvä hoitoaine, miuta kookoksen tuoksu ei häirinnyt vaan ihan pidin siitä. Mutta ei ole todellakaan hintansa väärti ainakaan miun mielestäni. En osta uudelleen vaikka olisi missä tarjouksessa.
Manuka mud hoitoaine: Taas perushyvä tuote. Mutta ei mitään sen enempää. Kosteutti ihan kohtalaisesti ja jätti hiukset takuttomiksi. En kuitenkaan osta uudelleen, koska tuote ei ollut mielestäni hintansa arvoinen ja niin paljon parempiakin löytyy.
Vaaleat, pitkät, suhteellisen hyväkuntoiset hiukset.

The world belong to those, who believe in the beauty of their dreams...

Vain kesyt linnut kaipaavat, villit lentävät.
Neriana
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2417
Liittynyt: 28 Maalis 2008, 13:48

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja Neriana »

Olen aina tähän asti käyttänyt Leave-In protectoria mutta nyt sain käsiini myös Protein Plus Shampoon :)

Shampoo ei vaahtoa kovinkaan paljon, ja tuntuu levitysvaiheessa "karhealta."
Huuhdeltaessa tulee kuitenkin sellainen fiilis, että hiuksien pinnalle olisi ilmestynyt ikäänkuin lasi.
Pehmeät, sileät hiukset. Helppo huuhdella, ei tarvitse vaahdottaa uudelleen, pesee hyvin mutta ei kuivata.
Haju on ehkä hiukan imelä, ja yllätys minulle, sillä yleensä olen ajatellut Lanzan tuotteet jotenkin hyvin mieto hajuisina tai jopa hajuttomina. Haju ei kuitenkaan ole häiritsevä eikä jää hiuksiin huuhtelun jälkeen.



Viimeksi muokannut Neriana, 07 Huhti 2008, 12:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
tiita
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 791
Liittynyt: 12 Maalis 2008, 19:56

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja tiita »

Hair Repair Leave-In Protector: Tämän tuotteen LF kuljetti kotiini viime viikolla ja muutamaan otteeseen olen päässyt testailemaan. Kosteisiin hiuksiin tätä levitän ja aluksi tuntuu, että ei kai tämä nyt klimpitä hiuksia. Ei ole vielä klimpittänyt. Kuivuttuaan hiukset tuntuvat todella pehmeiltä. Tuote ei minusta oikein tuoksu miltään, mikä ei tietenkään ole huono asia. Muutenkin kun hiuksiin tule kaikentuoksuisia aineita laitettua, hyvä että edes yksi on suht tuoksuton.
Hair Repair Reconstructor: Ensimmäinen rekkuni ja tästä hiukset tykkää todella, todella paljon. Tuoksu tuntui aluksi voimakkaalta, muttei se kuitenkaan hiuksiin jäänyt, niin ei siitä haittaa ole. Koostumus on miellyttävä, levittyy helposti. Hiukset tuntuvat muhittelun jälkeen hoidetuilta ja pehmeiltä. Miinusta pienestä tuubista, tätä joutuu laittamaan tilaukseen tiheämmin, mutta tätä ehdottomasti tilaan lisää! :)
Viimeksi muokannut tiita, 17 Kesä 2008, 20:50. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kyllä se siitä, koska aina se siitä
Norppa
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 923
Liittynyt: 31 Elo 2006, 11:33

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja Norppa »

Tulipa testailtuakin näitäkin hoitoaineita.

Kukuinut hoitoaine on mielestäni hyvää, mutta ei ehkä ihan kaiken sen hypetyksen arvoista mitä siitä olen täällä lueskellut. Tuntuu kuin siinä ei ehkä ihan hoitotehot riittäisi, hiukset ei selviä erityisen hyvin ja tuntuu että tätä menee todella paljon, koska se ikään kuin katoaa hiuksista muhituksen aikana. Lopputulos on kuitenkin ihan hyvä, hieman enemmän selvityskykyä kaipailen hoitoaineelta.

Hair repair leave in protector Tämä on tuntunut jätettävänä aika hyvältä. Ei lähmää suuremmallakaan annostelulla. Suojaus tehoja nyt ei oikein pääse seuraamaan kun ehkä vasta seuraavan tasoituksen jälkeen, latvat vaikuttavat nimittäin jo melko rispaantuneilta, eikä mikään tahma kyllä saa enää haperoa pelastettua.

Kaiken kaikkiaan vaikuttavat hyviltä tuotteilta, käytän varmasti jatkossakin ja kokeilen muitakin tuotteita. Ihan parhautta nämä nyt eivät kuitenkaan näin kuivalle tukalle olleet.
Ikuinen kasvattaja. Laatu jotakuinkin 2a M ii, kuivat ja helposti katkeilevat
Firestarter
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 395
Liittynyt: 17 Loka 2007, 11:56

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja Firestarter »

Hair repair reconstructor
Pariin otteeseen olen vasta kokeillut, mutta tämä tuntuu paremmalta kamalta omalle vaalennetulle kuontalolle kuin Joicon vastaava. Tuoksu on miedon ja miellyttävänkin banaaninen, koostumus paksua. Tukka tuntuu jo huuhdellessa ihanalta, ja kuivuttuaan on sileä ja jämäkkä. Koostumuksen ja kokonsa puolesta on varmaankin aika nopeasti kulutettu, mutta tätä ostan varmasti lisää.

Dry Hair Moisture Treatment -tehis
Tätä olen vasta kerran kokeillut mutta tulos oli ihanan sileä, kiiltävä ja tuuhea (tosin tämä pää tarvitsee silikoneja jos ihan todella silkoiseksi tahtoo tukan saada).
Koostumus on suht. lirua, helppo levittää. Tuoksu jäi huomaamatta joten ei taida kovinkaan voimakas olla.
Viimeksi muokannut Firestarter, 02 Elo 2008, 12:13. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Iiris
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1260
Liittynyt: 21 Maalis 2006, 19:25

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja Iiris »

Ohut, lasimainen hiuslaatu. Aina värjäys / raidotus. Pituus lyhyehköstä polkkaan.

Dry Hair
Dry Hair Detangler: Selvittää tosi hyvin, muttei lätsäytä liikaa ohuttakaan haiventa. Ei kuitenkaan kuivan hiuksen pelastaja. Hyvin riittoisaa. Neutraali tuoksu.

Healing Color Care
HCC suihkittava jätettävä: Olen ollut tyytyväinen tähän, mutta onkohan lopetettu, kun en ole nähnyt viime aikoina? Ei vaikuta mitenkään negatiivisesti tukkaan (ainakaan kohtuullisesti suihkittuna) ja värikin tuntui pysyvän paremmin.

Volume
Body-building Shampoo: Aika vahva tuoksu, mutta itse pidän siitä kyllä. Ehdottoman tuuheuttava vaikutus, olen käyttänyt tätä monta pullollista. Hieman kuivattava, jos käytössä pitkään ainoana shampoona.
No-weight Conditioner: Ainoa hoitoaine, joka ei tosiaan latista lainkaan. Selvittää, muttei hirmuisesti hoidakaan. Oli vuosia ainoa hoitoaine, jota suostuin käyttämään.
Muotoiluneste: Ihan turha tuote, ei kuohkeuta lainkaan. Yksi pullo käytetty, toiste en osta.
Zero Weight Gel: Oli pitkään suosikkini muotoilutuotteista. Tilasin juuri uuden pullon, täytyy katsoa, miten nyt, kun olen tällä välin löytänyt Superstarin..!
Root Effects Ehdottomasti paras tyvivaahto. Ei kuivata eikä korputa.
Final Effects Ei tehnyt meikäläiseen juuri vaikutusta. Kaipasin parempaa pitoa.

Urban Elements
Molding Paste: Paras viimeistelytuote ikinä. Aiempi suosikkini Tigin Manipulator joutui väistymään tämän tieltä. Parempi pito ja helpompi annostelu. Puolisonkin ehdoton lemppari. Veino tuoksu, miellyttävä. Muistaakseni omena "virallisesti", mulle tulee tuoksusta aina mieleen carambola, hih. Hyvin, hyvin riittoisaa.
Deep Cleansing Shampoo: Olen käyttänyt uimisen jälkeen, mutta en ole hirmu vakuuttunut syväpuhidstavasta tehosta. Ihan ok pesevyydeltään. Tuoksusta ei edes muistikuvaa, eli ei kovin dominoiva.

Swim & Sun
Shampoo ja hoitoaine: Kokeilussa vain tuollaisten minipakkausten verran, joten en kovin vahvasti uskalla vielä lausua. Shampoo takutti älyttömästi ja hoitoainetta oli vaikea annostella. Kokeilen kyllä vielä jossain vaiheessa täysikokoisten pullojen kanssa.

Hair Repair
Leave-in Protector: Tosi mukava tuote. Silottaa, muttei tahmaa tai haise eikä vaikuta latistavasti föönatessa.

Muut
Magic Bullet -jätettävä: En tiedä, tuliko tuoksusta miedompi uudistuksen myötä, mutta edellisessä ainakin odööri oli niin vahva, että aineen muut vaikutukset jäivät sivuseikoiksi. Mieli tekee taas uutta suihkutettavaa, joten ehkä vielä joskus kokeleilen tätä. Hinta vain on hurja.
Viimeksi muokannut Iiris, 29 Joulu 2008, 18:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
# 1a F i #
Ohuet ja suorat, hyvin "pohjoismaiset" hiukset.
Lempimuotoilutuote: Label.m:n Texturizing Volume Spray + hiuspuuteri (Redken).
kiwi
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1320
Liittynyt: 21 Marras 2007, 11:51

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja kiwi »

Hair Repair -sarja:

Leave-In Protector -jätettävä: - Tykkään! Hoitaa hiuksiani selkeästi parempaan suuntaan. Silottaa. Tuntuu tuovan myös pehmeyttä. Tuoksuu myös hyvälle!
minnaliini
Hiushörhö
Hiushörhö
Viestit: 249
Liittynyt: 02 Joulu 2008, 22:55

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja minnaliini »

Healing moisture Noni fruit detangler -suihke Ei mikään ihmeellinen tuote. Ei ainakaan kosteuta ja esim. muumisuihke selvittää paljon paremmin.

Hair repair reconstructor Jämäköittää tukkaa mukavasti!
Viimeksi muokannut minnaliini, 27 Helmi 2009, 21:58. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hiukset tällä hetkellä pitkä polkka, luonnontaipuisat, karheat ja kuivat. Lempparituotteet: Tigi O&H ha ja Tigin silottavat muotoilutuotteet. Ihonhoidossa käytössä Lumene Sensitive touch ja Erisan, meikkipohjana Lily lolo, luomiväreissä/huulipunissa Dior.
Iia
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 368
Liittynyt: 27 Joulu 2007, 12:58

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja Iia »

Protein Plus Shampoo

Odotin paljon tuotteelta ja sen takia varmaan olen vähän pettynyt. Pesee hyvin ja vaahtoaa hyvin, mutta tuntuu jotenkin kuivattavalta. Pesee siis oikein narskuvan puhtaaksi.
Sheppa
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1044
Liittynyt: 14 Loka 2006, 18:13

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja Sheppa »

DRY HAIR:

Dry Hair Detangler: (uusi, valkoinen pullo)
Ihan kiva hoitis, kosteutuksesta en tiedä mutta silottaa ja selvittää. Toinen pullo on jo menossa, tää on sellainen "ihan kiva"-hoitis josta en tiedä vielä ostanko lisää. Tuoksu on vähän outo, koostumus ihan jees.

Dry Hair Moisture Treatment: (uusi versio)
Ihanaa! Hiuksista tulee erittäin pehmeät, sileät ja kosteutetut. Harmillisen pieni putkilo ja siihen nähden kallista, joten pihistelen käyttämällä harvoin ja sekoitan tähän aina jotain muuta.


HAIR REPAIR:

Protein plus shampoo: (vanha sininen pullo, käyttönottoa odottaa uusi versio)
Ihanaa shampoota! Tykkään tästä yhtä paljon tai jopa enemmän kuin Joicon vastaavasta. Pesee nimittäin vähän tehokkaammin kuin Joico, muttei silti takuta. Kuten mainittu edellä niin uusi on jo hankittuna. Tuoksukin on ihan kiva, vaikken yleensä tykkää kookostuoksuista.

Reconstructor: (vanha, käyttönottoa odottaa uusi versio)
Tämäkin on hyvää tavaraa. Tekee hiuksista pehmeät. On käytössä huonon riittoisuuden takia aika harvoin, joten tarkempaan en osaa analysoida. Koostumus on paljon parempi kuin Joicon rekussa, mistä plussat. Harmillisen pieni tuubi ja siihen nähden kallista, raaskin silti ostaa esim. Viron Kaubamajasta tai nettikaupoista. Olisko toinen tuubi menossa tätä.

Leave-in Protector: (vanha)
En oikein osaa sanoa onko tämä tehnyt juuri mitään hiuksilleni. Ei lähmää, kuten kai joillain muilla, vaan joskus on tuntunut että saisi laittaa vaikka kuinka paljon että tukka alkaa selvitä. On niin riittoisaa (käytän ainakin joka toisen pesun jälkeen, vaikken käyttäisikään L'anzan rekkua tai protein plussaa) ettei tarvitse ostaa uutta tuubia varmaan puoleen vuoteen tai vuoteen, vaikka nykyinenkin on ollut jo käytössä en edes muista kuinka kauan :P Ihan kiva jätettävä siis koska käytän tätä näköjään aika usein.


HEALING MOISTURE:

Tamanu Cream shampoo:
On tosi pesevää shampoota, ja vaikka tykkäänkin siitä ominaisuudesta niin tää ei ole mitään mun lempparia. Tukasta tulee melkein karhea, ei onneksi sentään takkuinen. En osta uudestaan kun loppuu.

Kukui Nut conditioner:
Aluksi tuntui ettei tee juuri mitään, mutta myöhemmin kun olen muhitellut tätä niin on toiminut vähän paremmin. Kosteuttaa hiuksia, mutta tulos ei tunnu niin selvältä kuin vaikka Joicon IH:lla tai L'anzan Moisture treatmentilla. Tätä on menossa toinen tuubi, ja voi olla että ostan kolmannenkin vielä. Sekoittelen mielelläni Detangeriin, Moisture treatmentiin tai Moi Moi masqueen, koska muuten tuntuisi että tätä menisi iso kasa kerralla jos laittaisin pelkiltään. Hinta-laatusuhde ei ole kovin hyvä, mutta jos tehiksenä käyttelee tai muuten vain harvakseltaan niin sitten on okei.

Moi Moi hair masque:
Tästä tykkään enemmän kuin Kukui Nutista. Koostumus on ihanan paksua ja tuoksustakin tykkään. Silikonia tosin on mm. sijoilla 6. ja 7., mutta en jaksa välittää siitä koska tykkään lopputuloksesta. Kosteuttavia ainesosiakin (esim. 4 eri öljyä ja glyseriiniä) on mukana ja kaikki edellämainitut about INCIn puoliväliin mennessä eikä vasta häntäpäässä. Hiuksista tulee erittäin pehmeät tämän jälkeen, en tiedä kuinka suuri osuus silikoneilla on siihen. Joka tapauksessa aion hommata tätä ainakin toisen purkin vielä, Beautybayssa maksaa vain £13,50 tällä hetkellä! (kun omani ostin niin euroissa tuli maksamaan reilu 20 vai peräti 25, eli paljon halvemmalla lähtee nyt)
Viimeksi muokannut Sheppa, 08 Kesä 2009, 21:43. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
1b F ii.
Lemppareita Joicon k-pak -sarja, Tigi O&H ha, Brunette Goddess sh ja ha, L'Anza Hair Repair-sarja, Dry Hair Moisture treatment ja Healing Moisture Kukui Nut ha. Tukan pituus vajaa bsl. Väritys n. 10/11-tasoinen tuhkanvaalea.
Paka-08

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja Paka-08 »

Reconstructor

Vanha versio tästä oli aivan lyömätön ja päihitti minun hiuksissani Joicon vastaavan aineen. Tuoksusta tykkäsin ja ei ollut niin voimakas kuin Joicossa, vaikka senkin tuoksusta pidin myös. Valitettavasti löysin tämän tuotteen liian myöhään ja uudistuksien myötä tämän teho ei ole enää niin hyvä, koska keratiinin määrää on vähennetty ja tilalle tungettu enemmän kalvonmuodostajia. Lanza on alkanut varmaankin säästämään hoitavien ainesosien osalta ja käyttämään enempi silikoneja ja kalvonmuodostajia. Ei kauheasti tekisi mieli enää ostaa näitä tuotteita kun tuntuu, ettei tämä ole enää vanhan veroinen eikä hintansa arvoinen. En tule ostamaan enää koskaan tätä uudistunutta versiota, koska marketin VO5 Instant Rescuekin hoitaa paremmin minun tapauksessani. Joicon rekku tuntuu nyt paremmalta ja sitä käytänkin.

Leave-In-Protector

Uudistunut versio on kamala. Ei tee mielestäni vaalennetulle valmiiksi pumpulikuohkealle tukalle muuta kuin lisää inhottavaa kuokeutta, jota en tarvitse. Samanlaista hoitotehoa saa enemmän halvemmistakin tuotteista. En osta enää koskaan.

Magic Bullet

En ole uutta versiota tästä kokeillut, mutta epäilen, että ovat muuttaneet sitäkin radikaalisti. Tuoksu oli jotenkin sellanen mummomainen niin kuin monet ovat sanoneet ja tämä on ehkä ns. kuuriluontoinen aine eli ensimmäisellä käyttökerralla ei välttämättä tunnu miltään, mutta noin parin viikon käytön jälkeen huomaa kyllä eron. Jos hiukset tarvitsee enempi kosteutta niin tämä ei mielestäni ole paras mahdollinen suihke, koska tuntui aina että tarvitsisi laittaa kosteuttavaa jätettävää päälle. Mutta hyvin rakennevaurioituneelle pehkolle sopii. Jämäköittää hiuksia hyvin varsinkin jos on vaalennuksien takia rakenne sellasta pumpulia. Pitää kokeilla joskus sitä uudistunutta ainetta, mutta varauksella suhtaudun siihenkin.

Trauma Treatment

Luin ulkomaalaisten kirjoittamia kommentteja ja monet sanoivat, että olivat menettäneet toivonsa jo hiustensa suhteen, mutta tämä oli pelastanut tilanteen. Siksi päätin sitten kokeilla tätä jos hoitotehot ovat niin yliluonnolliset. Kun sain putelin käsiin niin harmikseni huomasin, että tämän on silikonimössöä johon "hoitotehot" perustuu suurimmaksi osaksi. Yleensä en välitä silikoneista, mutta tässä oli sitä liikaa. Tuoksu oli mielestäni turhan imelä. Jätettävänä teki hyvin muoviset hiukset ja monet ovat täällä suositelleet sitä pois pestävänä tehohoitona, kun sitä voi käyttää sekä jätettävänä että poispestävänä. Hirveän tahmaista ainetta, kuin olisi lisätty hieman liimaa sekaan.Ei oikein vakuuttanut, enkä osta koskaan enää uudestaan hinnankaan vuoksi.

Healing Moisture Moi Moi Masque

Silikonia tässäkin. Ensimmäisellä kerralla ei tuntunut tehokkaalta. Toisella kerralla alkoi toimia. Saunan lämmössä vaikutti paremmin. Joicon IHT kuitenkin vaikuttaa paremmalta. Tuoksu oli ihan siedettävä. Tekisi kuitenkin mieli ostaa uudestaan, koska käytin kuitenkin edellisen purkin kokonaan ja haluaisin antaa toisen mahdollisuuden. Uudistunutta Ultimate Treatmentia pitäisi kokeilla seuraavaksi, mutta hinnat ovat aika korkeat niillä puteleilla.
Viimeksi muokannut Paka-08, 16 Elo 2009, 19:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Mischa
Hiushörhö
Hiushörhö
Viestit: 286
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 09:55

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja Mischa »

Protein Plus shampoo: Sopi mun tukalle; hyvä koostumus ja hyvä tuoksu, kunnolla pesevä shampoo

Dry Hair Moisture Treatment (uusi versio): Yksi parhaita L'anzan tuotteita. Pehmeät, sileät hiukset. Miinusta harmillisen pienestä tuubista, vaikka aine onkin riittoisaa.

Healing Moisture Tamanu Cream shampoo: ihastuin mietoon kookostuoksuun ja hellävaraiseen pesutehoon; käytän tätä mielelläni salilla käydessäni! Jatkuvaan, päivittäiseen käyttöön ei kuitenkaan tunnu sopivan, sillä kutittaa päänahkaani jonkin verran.

Healing Smooth Glossifying shampoo: sama juttu kuin Tamanu Cream shampoossa; tykkäsin koostumuksesta, tuoksusta ja hellävaraisuudesta, mutta kutittaa päänahkaani jonkin verran. En osta uudelleen.

Healing Colour Care Trauma Treatment: "ihan OK" jätettävä, en silti ihmeemmin lämmennyt tälle
1b M ii
Evakkosiili
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 76
Liittynyt: 12 Syys 2013, 21:19

Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset

Viesti Kirjoittaja Evakkosiili »

Kokeilussa on ollut ainoastaan Healing Color Care Trauma Treatment.

Käytin tota jätettävänä ja föönauksen alla lähestulkoon päivittäin vuosi-pari sitten kun latvat oli värinpoistojen ja blondausten jälkeen hamppua. Hiukset imi tätä ihan hyvin, ei lähmännyt, tukka tuntui jotenkin jäntevämmältä/paksummalta. Riittoisaa.

En sitten uv-suojasta saatika hoitotehoista tiedä, mutta hiusmeikkinä jarsin jees. Tyypille, jonka latvusto ei kärsi kaksihaarais-katastrofista, saattaa olla vähän turha tuote.
Vastaa Viestiin