Hiustenlähtö hiuspidennyksissä

Keskustelua muun muassa permanentista, rastoista, pidennyksistä
Luciana
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 534
Liittynyt: 29 Joulu 2010, 15:25

Vs: Hiustenlähtö hiuspidennyksissä

Viesti Kirjoittaja Luciana »

Olen nähnyt entisillä sinettipidennysten ottajilla samanlaista kaljuuntumista eli ei se ole ainakaan ihan poikkeuksellista. Valitettavasti. Luulen, että ongelmia ilmenee eniten silloin, jos pidennyksiä käytetään vuosikausia ja yhteen sinettiin liitetään liian suuri määrä hiuksia. Luonnoton paino rasittaa hiusnystyä liikaa. Tämä on oikeastaan ainoa syy miksi en ole koskaan halunnut hiustenpidennyksiä, enkä myöskään tehdä sellaisia muille.

Naomi Campbell
http://www.realhairextensions.org/how-g ... bells.html

Katie Price
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... tches.html
Viimeksi muokannut Luciana, 11 Loka 2011, 12:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
ainokainen

Vs: Hiustenlähtö hiuspidennyksissä

Viesti Kirjoittaja ainokainen »

Tässä on juttua Britney Spearsin tilanteesta. Ja älkää sanoko, että se on vain saanut huonot pidennykset. Se on maailmankuulu poptähti, sillä on varaa ottaa maailman parhaimpien ja ammattitaitoisimpien kampaajien tekemät hiustenpidennykset vaikka joka viikko.
Ja silti lopputilanne näyttää tältä.

http://www.hairlosshell.com/britney-spe ... extensions
muutettu
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1432
Liittynyt: 21 Maalis 2008, 06:14

Vs: Hiustenlähtö hiuspidennyksissä

Viesti Kirjoittaja muutettu »

Mun mielestä tuohon vaikuttaa lähinnä pidennysten hoito ja huoltoväli (ja tietty jos pidennys on laitettu ihan päin prinkkalaa tai weave liian kireälle). Aika paljon Britneykin liikkui pidennykset ties missä takussa ja mytyssä. Jos sinetit on rastoilla, niin se kuormittaa päänahkaa ihan eri tavalla. Pakkohan ne on siinä tapauksessa myös repiä auki, jolloin sitä tukkaa ihan varmasti irtoaa päänahastakin.
Itse en leimaisi pidennyksiä heti pahoiksi. Mulla oli sinetit 1,5 vuotta päässä putkeen (yhdistelmällä herkähkö päänahka ja ohuenpuoleiset hiukset) ilman mitään ongelmia, kunhan ne "muisti" päivittäin huoltaa (hakaset siksi, että ei niiden pidennysten hoitaminen mitään erityisen vaativaa muistamista kaivannut). Tietysti tämä on vain yhden ihmisen kokemus, mutta sen perusteella sanoisin että pidennykset on ihan ok esimerkiksi oman tukan kasvatusvaiheeseen.

(Ja vaikkei saisi sanoa, niin sanonpa silti, että Britneyn pidennykset eivät missään nimessä näytä parhaan/ammattitaitoisimman tekeleiltä. Kalleimman voivat toki olla... oma halppiskampaajani ei ikinä olisi suostunut laittamaan sinettejä näin, korkealle päälaelle jolloin ne väistämättä näkyvät.)
Viimeksi muokannut muutettu, 11 Loka 2011, 20:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
So it goes.
princess
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 820
Liittynyt: 28 Huhti 2006, 12:32

Vs: Hiustenlähtö hiuspidennyksissä

Viesti Kirjoittaja princess »

Oisko vastaavia kauhukuvia teippipidennyksien jälkeen??  :P Kiinnostaa, koska itsellä ollut teipit 1,5 v...
I bruise easily, so be gentle when you handle me
There's a mark in me, like a love heart, carved on a tree
Mindela
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1225
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 00:55

Vs: Hiustenlähtö hiuspidennyksissä

Viesti Kirjoittaja Mindela »

armi kirjoitti: (Ja vaikkei saisi sanoa, niin sanonpa silti, että Britneyn pidennykset eivät missään nimessä näytä parhaan/ammattitaitoisimman tekeleiltä. Kalleimman voivat toki olla... oma halppiskampaajani ei ikinä olisi suostunut laittamaan sinettejä näin, korkealle päälaelle jolloin ne väistämättä näkyvät.)
Nää kuvat taitaa olla niiltä ajoilta kun Britney ajeli hiuksensa veke, silloinhan hän laittoi hyvin pian hiustenpidennykset ja ne oli tuollaiset.

Kyllä hiustenpidennykset vahingoittaa aina jonkin verran hiuksia. Kaverini piti vuosia putkeen pidennyksiä, ensin sinettejä ja sitten teippejä ja hänen tukkansa oli aivan kamala niiden jälkeen! En ole nähnyt ainuttakaan pidennyspäätä, joka ei olisi yhtään vahingoittunut niistä - varsinkin jos niitä on pidetty vuosia. Mikään tekniikka ei ole täysin hellävarainen.
lynx
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 3032
Liittynyt: 01 Syys 2006, 15:32

Vs: Hiustenlähtö hiuspidennyksissä

Viesti Kirjoittaja lynx »

Mun mielestä noi Britneyn kuvat ovat tosiaan vähän vanhempia niiltä ajoilta, kun hän oli vetänyt sen kaljunsa ja noita sinettejä tökittiin sitten niihin lyhyisiin hiuksiin. Tosi karmeat kyllä, ja minkä takia hän pitää hiuksiaan aina tuollein ylös nostettuna...? Takuulla näkyy hyvätkin sinetit ja teipit noin. Matala ponnari tai nuttura on pidennyspäälle parempi.

Toi Beckhamin kalju läntti ei musta ole niin karmea kyllä kun lehdet antaa ymmärtää. En kyllä ymmärrä miksi hän niiden jatkojen kanssa pelaa, kun näyttää musta ihan tyrmäävimmälle lyhyessä tukassa!
Kronia
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2144
Liittynyt: 07 Helmi 2007, 08:22

Vs: Hiustenlähtö hiuspidennyksissä

Viesti Kirjoittaja Kronia »

Mä uskon myös, että riippuu paljon siitä, miten pidennykset on laitettu, miten hyvin niitä huoltaa ja pitääkö niitä vuosikausia. Kerrasta tuskin tulee kaljuja länttejä, jos pidennykset on laitettu oikein.

Itselläni on sinettipidennykset ollut kerran, parin kuukauden ajan, eikä mitään järkytävää ilmennyt :)
“Another belief of mine: that everyone else my age is an adult, whereas I am merely in disguise.” -Margaret Atwood
janniina
Hiushörhö
Hiushörhö
Viestit: 241
Liittynyt: 05 Joulu 2012, 20:41

Vs: Hiustenlähtö hiuspidennyksissä

Viesti Kirjoittaja janniina »

http://i.imgur.com/dJC9Qog.jpg?1

Ihan OT, jotenkin kerta kaikkisen surkuhupaisaa  ;D ;D Ei välttämättä osuvin sivusto pidennysmainonnalle.
Hiukset: 1b M ponnari ympärys 9cm, Liian hyvään hoitoon totutetut lellikkihiukset jotka ottavat itseensä kaikesta mitä tekee ja jättää tekemättä (pl. hysteerinen hoito) http://imgur.com/wVKly98
<3: XZ, EHS, Alba Botanican jätettävä ja Lush R&B
Vastaa Viestiin