Percy & Reed

Hiusten hoito ja kaikenlaiset hiushärpättimet
RockQueen
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 3624
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 19:58

Percy & Reed

Viesti Kirjoittaja RockQueen »

Onko kokemuksia Percy & Reedin tuotteista?

Kyseessä on siis julkkiskampaajien Paul Percyn ja Adam Reedin kehittelemä hiustenhoitosarja.

http://www.percyandreed.com/

Ostin juuri Percy & Reed Abundantly Bouncy Volumising Moussen ja olen aivan ihastunut siihen. Mikään muu muotovaahto ei ole koskaan tuonut näin paljon kuohkeutta ja volyymiä paksuihin hiuksiini. Föönaan ne illalla ja aamullakin ne ovat vielä kuohkeat! Tuoksu on myös ihana, mutta niin mieto että sitä saa ihan nuuhkia käsistä. Vaikea kuvailla, sellainen raikas. Pakkaukset näissä ovat tosi nättejä myös.
Vaahto maksoi 14,90€, ostin helsinkiläisestä Candy Shop-putiikista mutta Kicksistä näitä taitaa myös saada. Nettikaupoista ainakin Beautybay ja Lookfantastic myyvät, hinnat eivät tosin eroa juurikaan suomihinnoista.
Kerrostettu kihartuva hennapolkka
www.siameselipstick.com
evergreen
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1688
Liittynyt: 14 Maalis 2012, 18:59

Vs: Percy & Reed

Viesti Kirjoittaja evergreen »

^En ole kokeillut, mutta ehdin kyllä innostua, kun blogeissa ja verkkokaupoissa vilisee niin paljon kehuja... Kunnes sitten lueskelin incejä BeautyBayn sivuilta (http://www.beautybay.com/percyreed/) ja sen verran pahalta näytti, ettei enää huvita kokeilla, kun yhtä hyvin voisin sitten kokeilla mitä tahansa silari-alkoholi-tavaraa. Sarjan shampoot näyttävät sisältävän dimethiconea ja hoitikset isopropyylialkoholia. Myös esim. kehutun No Oil Oilin inci on minusta aika kamala (hentojen hiusten versio: Aqua (Water), Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-12 Dimethicone, ... ; paksujen hiusten versio: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Alcohol Denat., Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil). Mutta tällaisia kai ne muidenkin merkkien silottavat seerumit tietty ovat. Kyllähän se kuitenkin jossain määrin kiinnostaa, millaisia ovat käytössä, kun niin moni kehuu!
1cFii, oma väri.
Vastaa Viestiin