Hiustenpesukokemuksia

Hiusmuutokset, hiuslaatuketjut yms.
Hilippa
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1896
Liittynyt: 05 Huhti 2007, 21:29

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Hilippa »

Aiemmin tältä viikolta:
Ensin pesu herkullisen tuoksuisella I love... mango & papaya refreshing hair shampoolla. Shampoo tuntui suhteellisen pesevältä ja hiukset oli vähän takussa pesun jälkeen. En viitsisi tätä päivittäin käyttää, mutta onneksi minun pullo onkin vain 100 ml matkakoko eli kuluu nopeasti parin päivän välein käytettynäkin.

Sen jälkeen hiuksiin ihan vain minuutiksi I love... mango & papaya nourishing hair conditioner. Hoitoaineen jäljiltä hiukset taas tuntuivat todella hyvältä! Tämä hoitoaine oli muuten positiivinen yllätys! Jos tietäisin, mistä voisi ostaa täysikokoisena, niin saattaisin hyvinkin pistää ostolistalle...
Luurankka
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1661
Liittynyt: 24 Maalis 2007, 21:12

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Luurankka »

Pesin kokeilun vuoksi tukan kananmunalla. Kuppiin kaksi kananmunaa, reilu desi vettä ja haarukalla vatkaten vaahdoksi. Levitin seoksen kuivaan tukkaan (voi laittaa myös märkiin) ja emulgoin huolellisesti ja huuhtelin pois viileällä vedellä. Litku lähti ongelmitta veden mukana pois ja hiukset tuntuivat täysin takuttomilta. Kuivumisessa kesti nyt selvästi vähemmän aikaa ja tukka on puhdas ja kuohkea, vaikka sitä oli etukäteen vaikea uskoa. Eikä haise munalta!

Jää nähtäväksi mikä on tilanne huomenna ja kuinka nopeasti tämä tästä rasvoittuu. Tähän astisen perusteella vaikuttaa oikein toimivalta vaihtoehdolta. :)
Siivous ilman Tolua on teeskentelyä.
1 c F ii. Vaalea pehko. Herkkä helposti tukkiutuva sekaiho.
kemp
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 77
Liittynyt: 10 Loka 2012, 05:09

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja kemp »

mä oon aika tarkka shampoista ja hoitoaineista mitä käytän. pari merkkiä joihin luotan mutta jos jotain uutta tulee kehiin niin katson aika nyrpein nenin hahah

anyway, eilen olin porukoilla yötä ja pesin hiukseni LINNA koivu shampoolla.
ja se yllätti!
hiukset tuntuivat IHANILTA.
ehkäpä pitää tota ostaa omaan kotiinkiin.

tuolla ei ollut hoitoainetta, mut onneks laukunpohjalla oli GLISS gloss boost serum kiiltohoito, sitä mä aina laitan aika paljon koska se tekee mun hiuksille hyvää ja tuoksuu ihanalta.

toi LINNA shampoo oli oikeesti ihana ja sitä kai myydään sokoksella. huomenna heti sitä ostamaan!!!
Mai
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 521
Liittynyt: 04 Syys 2011, 03:57

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Mai »

^ Mä en koske Linna shampooseen enää ikinä pitkällä tikullakaan! Se teki tukasta karhean ja takkuisen ja sen selvittäminen oli hoitoaineesta huolimatta yhtä tuskaa. En tosin tiedä onko tuo Linna koivu-shampoo jotenkin erilaista, mutta niin pahat traumat jäi etten aio kyllä ottaa selvää.
1a F ii, mustat vajaa BSL-pituiset hiukset, oma väri platinablondi. Turhamainen vaate-, meikki- hius- ja lävistysfriikki.
Stay punk, stay free!
Säihke

Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Säihke »

Innostuin taas hiushömpöttelemään, tein sokerikuorinnan päänahalle. Pesin ensin syväpuhdistavalla shampoolla, sitten lotrasin suosikkihoitsikkaani Tresemmen Naturalsia koko päähän ja pari rkl sokeria päänahkaan ja hieroin muutaman minuutin. Sokeri suli loppua kohden, mutta tehosti kivasti päähierontaa. Jälkeenpäin en huomannut eroa normaaliin, joten tuskin otan säännölliseksi tavaksi tätä. Mutta tulipahan kokeiltua.



Siirsin viestin Kasvattajien ketjusta sopivampaan Hiustenpesukokemuksia-ketjuun.
ellen


-EDIT- Lisää hiushömpöttelyä, pesin tänään syväputsarilla (Goldwell) ja muhittelin saunassa Tresemmen Naturals hoitsikkaa johon lisäsin hiusöljysekoituksia. Lopuksi huuhtelin etikka-vesiliuoksella ja märkään selvittämättömään tukkaan suihkin silikoni-kookosöljysuihketta. Lopputulemana aivan karmea takkupallo. Syynä ehkä tuo syväputsari... Muistelen että se olisi takuttanut ennenkin.
Viimeksi muokannut Säihke, 08 Joulu 2012, 22:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hiisi

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Hiisi »

Sain joululahjaksi John Frieda Root Awakening shampoon ja hoitoaineen ja tänään saunassa ollessa tuli kokeiltua molemmat. Aluksi laitoin hiuksiin jotain Wellan hoitoainetta latvoihin, ja annoin vaikuttaa muutaman minuutin,  jonka jälkeen huuhdoin sen ja hieroskelin päähäni shampoon, jonka tuoksusta en tiedä tykkäänkö vai en. Raikas eukalyptuksen tuoksu molemmissa, liikaa jos käyttää niin alkaa yököttää ;D  Hiuksista tuli mukavan tuntuiset, eivät karhean tuntuiset eivätkä myöskään narskuneet.

Hoitoaine levittyi mukavasti hiuksiin ja hoitoaineen ollessa päässä, hiukset tuntuivat sileiltä ja sama tunne oli myös huuhtelun jälkeen. Hiusten kuivuttua hiukset olivat ihanan pehmoiset ja helpot harjata, mutta samalla eivät olleet liian liukkaat. Näin ensikerralla tuntuu olevan ihana tuote minulle :l
Elsinen
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 475
Liittynyt: 06 Kesä 2012, 17:08

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Elsinen »

Viimeisin pesukokemus:
- 1,5 h muhittelu avokadoölyllä
- Pesu 50/50 suhteessa Fudgen hopeashampoolla ja Gliss Repair -shampoolla
- Giovannin Smooth as Silk ha vartalokuorinnan ja säärien sheivauksien ajaksi (muutama min)

- Jätettäväksi vakkarini Kerastasen Nectar Thermique, lämpösuojana Got2Be Guardian Angel, latvoihin vielä Glissin öjly
- Föönaus lapioharjalla -> miedohko lämpö, kuivasin kolmessa kerroksessa niskasta aloittaen

Toimii!  :ts Hiukset kiiltävät ja ovat siloiset. Eivät ole kuitenkaan littanat, vaan aika jämäkän tuntuiset.
Hilippa
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1896
Liittynyt: 05 Huhti 2007, 21:29

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Hilippa »

Pesu Acure Organics Moroccan argan oil + argan stem cell shampoolla. Ei kuivata hiuksia eikä tunnu vievän väriäkään.

Hoitoaineen sijaan käytin YR vadelmaetikka huuhtelua, josta sain pullon jämät kokeiltavaksi. En ole koskaan aiemmin kokeillut etikkaa hiusten huutelussa ja eihän tämä YR:n versio ihan “oikeaoppista” etikkahuuhtelua vastaakaan, mutta ilman vertailupohjaa tuokin tuntui hyvältä. Parasta oli ehdottomasti ihana vadelmantuoksu! Harmi että hiusten kuivuttua ei vadelmaa hiuksista enää erota.

Suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ensin Gliss total repair hoitosuihketta ja hiusten harjaamisen jälkeen hieman enemmän kuivuneisiin hiuksiin argan öljyä.
EllaBella
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 836
Liittynyt: 11 Tammi 2010, 09:44

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja EllaBella »

Pesu Urtekramin hajusteettomalla shampoolla. Lätkin saunan lämpöön vaikuttamaan Moisture Maniaccia ja Joicon Moisturizeria. Tämä yhdistelmä on hiuksilleni tehokas, hiukset ei harota, kihara on säännöllistä. Hiukset tuntuvat kosteutetuilta. Jätettäväksi laitoin hieman Moisture Maniaccia.
Luonnonkiharat. Vyötäröpituus, 3b-c, iii.
verkku
Haiven
Haiven
Viestit: 35
Liittynyt: 02 Joulu 2012, 18:00

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja verkku »

Eilen saunapäivä, hiukset pesin Born to bion kuivien hiusten shampoolla, sitten saunaan noin 15min xylitol-hunajahoitoaine. Tässä vaiheessa jo unelmanpehmeä tukka, mutta harottavat latvat, joten laitoin niihin vielä pikahoitikseksi nutri-gloss crystals hoitoainetta. Tuloksena pehmeä ja kiiltävä tukka  O:)
ellen
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 4528
Liittynyt: 08 Joulu 2006, 11:20

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja ellen »

Pesin hiukset Aubreyn syväpuhdistavalla sampoolla, johon sekoitin runsaan määrän askorbiinihappoa metallinpoistotarkoituksessa. Pesussa hiuksista tuli ihan kauhea takkulaatta. Törkkäsin hiuksiin Igora Color Gloss -sävytevaahtoa, jonka annoin vaikuttaa 45 min. Sen jälkeen huuhtelin hiukset ja laitoin hiuksiin Nature's Gaten hennahoitista, johon sekoitin mukaan glyseriiniä sekä kauraproteiinia. Tuo sekoitus muhi hiuksissa yli pari tuntia aamuaskareiden lomassa ja huuhtelin hiukset huolellisesti suihkussa. Onneksi muhituksen aikana hoitissekoitus selvitti hiukset sen verran hyvin, että Alba Botanican jätettävän jälkeen Tangle Teezer meni todella helposti koko pehkon läpi ilman tietoakaan takkulaatasta.

Nyt hiukset ovat todella pehmeät ja kiiltävät. Ainoa huono puoli on se, että hiukset haisevat aivan järkyttävän pahalta, koska tuo Igoran Color Gloss on jotenkin todella inhottavan kampaamomaisen/keinotekomaisen hajuinen tuote. Muuten sävytevaahto on erinomaista, eikä se tee hiuksia mattaisiksi, mutta haju on todella ikävä. Harmi, että noiden sävytevaahtojen valmistus lopetettiin.
Shirley
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 343
Liittynyt: 10 Kesä 2012, 12:22

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Shirley »

Olen käyttänyt pariin kertaan pituuksiin oliiviöljyä hoitsikan kanssa ennen varsinaista pesua. Tänään päätin kokeilla sekoitusta tyveenkin. Kastelin hiukset ja laitoin tyveen XZ:n suklaa-vanilja -hoitista, johon olin siis sekoittanut muutaman ruiskauksen oliiviöljyä (mulla on se semmoinen OBH Nordican suihkepullo). Pituuksiin muuten sama, mutta hoitiksena Glissin Ultimate Volume. Annoin muhia jonkin aikaa, ehkä puolisen tuntia. Sitten huuhtelu niin, että lisäsin ensin vähän vettä ja hieroin kevyesti CO-pesun tyylin, ennen kuin huuhtelin kunnolla. Pesin sitten kuitenkin vielä Mopin Hydrating Shampoolla, ettei jää ihan lähmäiseksi. Sitten vielä latvoihin Joicin IH:ta ja pituuksiin Tigin OH -hoitista ja pienet muhittelut. Huuhtelu ja lopuksi latvoihin Bonacuren latvasuojaa.

Nyt on pehmeät ja kiiltävät hiukset eikä tyvestäkään yhtään rasvaiset. Saa nähdä, miltä näyttää huomenna. Kyllä tuo oliiviöljy näyttäisi toimivan mulla hoitoaineen kanssa ihan hyvin.
1aFii, mid back -mittaiset, punaruskeat hiukset.
EllaBella
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 836
Liittynyt: 11 Tammi 2010, 09:44

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja EllaBella »

Tuli niin nappi pesutulos että pitää kirjoittaa se ylös.

Vaahdotin eilen Dermosilin Sensitive-shampoolla koko kutriston pariin kertaan. Hoidoksi muhittelin alkuun puolisen tuntia O&H.lla ja Mill Creek Keratiini-hoitoaineella. Odottelin saunan lämpiävän ja kun pääsin saunomaan, lisäsin Headshottia latvoihin. Annoin muhia saunan lämmössä ja kun oli valmista kauraa, huuhtelin hiukset. Sulkevaksi laitoin Joicon Moisturizeria ja Headshottia.

Jätettäväksi pistin Headshottia nokareen ja kyllä oli muuten niin takuttomat hiukset ettei vähään aikaan! Kampa sujahti läpi. Aamulla hiukset olivat isoilla korkkiruuvikiharoilla.

En ole Headshottiakaan käyttänyt vähään aikaan mutta nyt taas muistan kuinka joskus siitä tykkäsin. Ja piparminttuhaju on sitten hyvä  :D
Luonnonkiharat. Vyötäröpituus, 3b-c, iii.
Kunis

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Kunis »

Mitäpäs ihmettä, en enää osaa pestä hiuksia takuttamatta.

Laitan yleensä muhitusaineet n. korvista aleneviin hiksiin, ja pestessäni levitän shampoon vain tyveen, josta tietysti jonkunverran kulkeutuu pituuksiinkin. Latvoja en koskaan hiero vaahdolla. Käytän ihan nopsan pikahoitiksen, joka ei kuitenkaan viimekerroilla ole riittänyt selvittämään ilmeisesti tyvitukan hieromisesta syntynyttä sekamelskaa. En kuitenkaan juuri nyt omista sellaista hoitista, jota viitsisi jättää pidemmäksi aikaa, koska melkeen kaikki on joko tehotonta tai lätsäyttää.
Jumaliste. No, saahan nuo sitten pienen kuivumisen jälkeen jätettävällä auki, mutta ennen pesuhetket sujuivat niin paljon mukavemmin. Ehkä se on tämä lapaluun yli-pituus, joka jo alkaa haitata elämää.
Gekko
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 652
Liittynyt: 21 Syys 2011, 08:58

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Gekko »

Eilen tuli saunassa kokeiltua. Ensin pesin hiukset Tigin Sexed upilla, sitten pistin joka paikkaan XZ:n suklaa-vaniljanaamiota, ja latvoissa lisäsin sen joukkoon myös omaa tuunattua hoitistani, jossa on muistaakseni ainakin valkoista EHS:aa, Tresemmen naturalsia, avokadoöljyä ja glyseriiniä. Nämä saivat sitten olla päässä parikymmentä minuuttia ennen kuin huuhtelin pois. Jätettäväksi pistin vaan vähän pehmitettyä karitevoita ihan latvoihin.

Tänään hiukset ovat yllättävän kivat. Ne tuntuvat kyllä vähän karheilta ja höttöisiltä niin kuin minulla nestemäisen shampoon jälkeen yleensä tuntuu, mutta ei niin paljon kuin yleensä, joten ilmeisesti tuo sv-naamio teki jotakin. Tuota tuotetta en ollut ennen kokeillut. Lisäksi olin kuvitellut, että hiukset olisivat littanammat ja latvoista lähmässä, ja kun näitä ei näy, niin olen ihan positiivisesti yllättynyt tästä kombosta. Ehkä tällä tavalla saisin vihdoin tuon sexed upin kulutettua pois.
Hennatut vyötärömittaiset hiukset 1b M ii.
Vastaa Viestiin