Kiharanvirkistäjä

Leikkaukset sekä kampaukset
anilliini
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 107
Liittynyt: 15 Touko 2012, 22:18

Vs: Kiharanvirkistäjä

Viesti Kirjoittaja anilliini »

Kun näistä eri aineista lukee niin ei enää muista mitä tarvisin hiuksiin ja miksi. Mulla ei ole kiharanvirkistäjistä paljoa kokemusta niin on vaikeaa verrata. Mulla on nyt Cutrin curlism curl refresher käytössä. Se silottaa ihan kivasti pesun jälkeistä pörröä, eikä ole liian raskas, mutta ei se ehkä "virkistä" tarpeeksi (suihkuttelen vettä lisäksi jos haluan oikeasti virkistystä kesken päivän), eikä kai tuo kestävyyttä kiharoihin. Voi olla että minun vaatimukset on ristiriitaisia, ja kaikkea ei saa samassa paketissa. Seuraavaksi taidan kokeilla jotain luonnollisempaa esim. karitevoita tuollaiseksi hoitavaksi voiteeksi, kun sitä on täällä kehuttu.

Joku suihkuteltava virkistäjä voisi olla parempi sellaiseksi jota voi päivän mittaan lisäillä. Olisiko ehdotuksia sellaiseen? suht mieto, ei korputtava, ei eläinkokeilla testattu. Jotkuthan sekoittaa veteen hoitsikkaa ja suihkuttelee sitä. tekeekö se vesi sitten kovin hyvää hiuksille, enpä tiedä..

Nyt alkoi kyllä kiinnostaa tuo KC four reasons mousse. Olen muotovaahtoja vastaan kun ne aina tekee kovaksi hiukset ja hajottaa kiharat. Pehmeät kiharat muotovaahdolla. Tätä täytyy kokeilla ainakin :)
2a/2c M ii bsl (Edestä kiharammat)
Alpuri

Vs: Kiharanvirkistäjä

Viesti Kirjoittaja Alpuri »

Hei tietääkös kukaan, että olisiko tästä mihinkään:
http://www.saippuapaja.fi/PublishedServ ... emcode=6.3.  

(EDIT: Napatkaa tuosta linkistä toi ihan viimeinen piste myös mukaan, en nyt näköjään onnistu laittamaan sitä tänne niin, ettei se lukeutuisi virkkeen päättäväksi pisteeksi vaan menis osaksi tuota linkkiä...)

Kun on monet täällä tuota karite- eli sheavoita suositelleet niin rupesin googlettelemaan, josko löytyisi ihan karite-/sheaöljyä ja löytyihän sitä tuolta ylläolevan linkin takaa, mutta tarkempaa kuvausta kun ei ole tarjolla niin ei tiedä että onko ihan puhdasta öljyä vai sisältääkö muutakin tms. Ajattelin nimittäin että voisi olla helpompi esim. suihkuttaa hiuksiin ja voisipa tuohon sekoittaa muitakin aineksia, joiden tietää omille hiuksilleen sopivan. Eli: kimppatilauksia Helsingin suuntaan, anyone...? :D

Toista aihetta sivuten muuten; mulla olisi myynnissä Umberto Gianninin Curl Friends -sarjasta Natural Curls Styling Spray -kiharanvirkistäjä sekä saman sarjan Smoothy Curls Anti-Frizz Serum hiuksiin jätettävä seerumi/muotoilija. Täältä http://www.umbertogiannini.co.uk löytyy pääpiirteiset kuvaukset tuotteista. Noitahan ei siis Suomesta saa, Virosta taitaa lähimmät löytyä ja muistelisin että tälläkin foorumilla on joku joskus hehkuttanut, että aina hamstraa merkin tuotteita kun etelänaapurissa käy.  Molempia tuotteita on kokeiltu kerran ja ovat siis ihan kelpo tavaraa, syy miksi myyn on se, että jokin tuotteiden tuoksussa laukaisee meikäläisellä migreenin.  Ei ole siis paha tuoksu ollenkaan, mutta jostain syystä aiheuttaa tuollaisen reaktion, ihan samoin on joksus käynyt sinänsä oikein hyvänkin tuoksuisten hajuvesien kanssa. :/ Että ostakaa pois!  Voisin myydä nämä tyyliin 6,50e/kpl tai 12e molemmat.
Viimeksi muokannut Alpuri, 26 Heinä 2012, 22:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
irtohius
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 69
Liittynyt: 14 Helmi 2013, 17:17

Vs: Kiharanvirkistäjä

Viesti Kirjoittaja irtohius »

Four reason -sarjasta kokeiluvaiheessa cream mousse ja black edition fiber mousse kiharoiden virkistämiseen. Ensi vaikutelma fiber moussesta on että TOIMII.. :ts .  x  2 kokeiltu ja auttaa pesun jälkeen miltei kuivissa hiuksissa tuomaan esiin kiharat. Ei tee tahmaa, kuivuu miltei näkymättömäksi eli jää hyvin taustalle piiloon tekemään mitä kunnollisen muotovaahdon kuuluukin. Perusmuoto(-muovi)vaahdosta sen erottaa että jättää elastisuutta jälkeensä.

Cream mousse tuntui aivan aluksi hirveän liukkaalta kermavaahdolta. Siis sellaiselta lehmän ternimaidosta kirnutulta 10000% rasvaiselta napakymppikääretorttukuorrutteelta. Ykkösellä ylös -mentaliteetilla suttasin ensin pienen suortuvan huomaamattomasta kohdasta ja innostuin välittömästi: muhkea, hoitava tunne laajeni siten, että pian kiharat oli koko pään osalta käsitelty tällä kuorrutteella. Eli: surkea analogiani ternimaidosta luksustuotteeseen hiiteen. Kannattaa kokeilla, mikäli kiharasi ovat kuivuuttaan suorat.
hiukset luonnostaan 2c - 4a M/C III,

Aunt Jackie's, Dark & Lovely, Queen Helene, African Pride
irtohius
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 69
Liittynyt: 14 Helmi 2013, 17:17

Vs: Kiharanvirkistäjä

Viesti Kirjoittaja irtohius »

Valmistin Tuoksukaupan ja ihan vastikään edesmenneen(?) Saippuapajan aineksista hiusgeeliä, jossa olisi kiharanvirkistäjän ominaisuuksia. Eilen tehty erä on jo ehtinyt tekeytyä, joten voin arvioida sen olevan luonnonkiharalle, käsittelyjen huokoistamille hiuksille vähintään kaupan geelien veroista. Pitoasteikolla 1-10, arvioisin tämän olevan tasoa 2-3 eikä tämä tee erityisen rapeaksi tai tahmeaksi.

Ksantaanikumia, Glyseriiniä oman maun mukaan, käytän 2%.

säilöntäainetta (Atamon - elintarvikesäilöntäaine marketeissa) ksantaanikumipohjaiset geelit pilaantuvat pian, joten säilöntäaine is mandatory.

Eteeriset neroli- ja laventeliöljyt, mukaan tippa polysorbate 20:tä tai -80:tä suhteessa 1:1.



Itsetehty suolasuihke:


500ml vettä, 1-2 rkl emsomsuolaa (moni kylpysuola sisältää epsomia, oikeammin magnesiumsulfaattia),

Ruokasuola ei toimi suolasuihkeessa. Ei anna pitoa ja rakennetta - ja nimenomaan virkistä niitä kiharoita.



Käyttäkää ihmeessä tippaa kasviöljyjä kun kiharat on virkistyneet suolasuihkeella. Pehmentää tekstuuria, helpottaa käsiteltävyyttä ja antaa kiiltoa.





Viimeksi muokannut irtohius, 01 Huhti 2020, 19:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
hiukset luonnostaan 2c - 4a M/C III,

Aunt Jackie's, Dark & Lovely, Queen Helene, African Pride
irtohius
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 69
Liittynyt: 14 Helmi 2013, 17:17

Vs: Kiharanvirkistäjä

Viesti Kirjoittaja irtohius »

Tällä hetkellä kiharoiden kiiltoa, erottelevuutta ja pitoa antamaan käytössä pari semi uutta tuttavuutta: GOLDWELL Style Sign  Curl gel wax

Kiiltävä KOVA geeli. Arvioin vanhaa formulaa, jota vielä paikoin myynnissä. Tuoksuu vihreältä, hedelmäiseltä, hieman makeahkolta, salonkiklassikolta. Tiedä mistä.
Paras kuivien suortuvien asetteluun. Voi muotoilla uudelleen joko kuivin tai kostein käsin. Peseytyy pois helposti. Ei jätä tahmeutta.

DESIGN ESSENTIALS NATURAL  Honey Curl forming custard
Ainoana jätettävänä on toiminut parhaiten. Yhdessä esim. DevaCurl -geelien kanssa tuote kuitenkin juoksettuu jo käsissä kuin kirnumaito kesällä - ei hyvä. Miksi siis mainitsen tuotteen?

a) pehmeät ja erotellut suortuvat. Mulla tämä on riittänyt hyvin itsenäisenä tuotteena. Joidenkin voidepohjaisten juttujen kanssa käyttäytynyt loisteliaasti.

b) tuoksu on aivan ihmeellinen..... harvinaisuus ylipäätään hiustököttien keskuudessa. Kuin koru.

hiukset luonnostaan 2c - 4a M/C III,

Aunt Jackie's, Dark & Lovely, Queen Helene, African Pride
Vastaa Viestiin