Joicon käyttökokemukset

Hiusten hoito ja kaikenlaiset hiushärpättimet
choc-au-lait

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja choc-au-lait »

2c/3a laiskahkot kiharat, hennot ja normaalituuheat puolipitkat hiukset. Eli varmaankin 2c-F-ii. Ei kemiallisia kasittelyja kolmeen vuoteen paitsi kuukausi sitten varjatty Casting Creme Glossilla, aurinko oli kesan aikana haalistanut vahan omaa varia. Ajoittaista lampokasittelya (lahinna GHD raudoilla). Pintakerros kuivempi ja porroisempi, alemmat kerrokset tosi hyvassa kunnossa.

K-Pak Shampoo - Variltaan valkoinen. Kermainen ja ylellisen tuntuinen pestessa. Tuoksu on ihan kiva, raikkaampi kuin rekussa. Tuntui etta pesi hiukset lempeasti mutta kuitenkin puhtaaksi. Tykkaan. Saa nahda sopiiko pitemman paalle paanahalle... EDIT: parin viikon kayton perusteella tuntuu, etta sopii.  :)

K-Pak Reconstructor - Kokeilin ensimmaisella kerralla ilman kosteuttavaa, koska tuntui jattavan hiukset aika sileiksi. Mutta kuivana tukka naytti porroiselta ja tuntui aavistuksen karhealta, vaikka kiilsi hyvin. Ei tuntunut suoristavan kiharaa, melkeinpa pain vastoin. Seuraavalla kerralla yhdistan ehdottomasti kosteutushoitoon. Luulen etten kayta tata useammin kuin ehka kerran 2 viikossa, tuubikin on sen verran pieni.

Intense Hydrator - Ihanaa ainetta. Hankin taman paketissa rekun ja shampoon kanssa, ja tykkaan tosi paljon kolmen kayttokerran perusteella. Muhittelen tata aina noin tunnin. Tosin hoito suoristaa kiharaa aika tavalla, mutta hiukset tulevat valtavan pehmeiksi ja hyvakuntoisen tuntuisiksi seka nakoisiksi. Tasta tuleekin vakituote. Tuoksu on ihan hyva, samanlainen kuin shampoossa, ja tuubi on isompi kuin Reconstructorin.
Viimeksi muokannut choc-au-lait, 18 Loka 2008, 17:23. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kukka
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 921
Liittynyt: 04 Heinä 2007, 08:39

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja Kukka »

IHT/ IH: Ehdoton must-tuote, tilasin juuri litraisen. Pehmentää, selvittää, kosteuttaa kuivaa luonnontaipuisaa hiusta. Takut katoavat ja hiukset pysyvät melko sileinä. Täydellinen tuote  :-* En ole löytänyt tehistä, joka IHT:n päihittäisi.
Viimeksi muokannut Kukka, 05 Tammi 2009, 11:28. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
minnaliini
Hiushörhö
Hiushörhö
Viestit: 249
Liittynyt: 02 Joulu 2008, 22:55

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja minnaliini »

K-pak reconstruct liquid reconstructor Tämä suihke on siis rakennepaikkaavaa K-pak -sarjaa. Enkä näin jälkikäteen valitsisin kunnon rekun enkä suihketta, mutta kyllä tämäkin ajaa asiansa!  :) Itse asiassa toimii niin hyvin, että sain jo tukkani latvat aika korppuisiksi yliannostuksen vuoksi.  :-\ Tällä hetkellä tuote on siis sivussa, mutta kyllä tätä taas kohta voi kokeilla!

IHT Ei minusta mitenkään ihmeellinen tuote. Pitkällä vaikutusajalla tuntuu liian raskaalta, toisaalta lyhyemmällä ajalla sain ihanan pehmeät hiukset.
Viimeksi muokannut minnaliini, 29 Maalis 2009, 22:14. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hiukset tällä hetkellä pitkä polkka, luonnontaipuisat, karheat ja kuivat. Lempparituotteet: Tigi O&H ha ja Tigin silottavat muotoilutuotteet. Ihonhoidossa käytössä Lumene Sensitive touch ja Erisan, meikkipohjana Lily lolo, luomiväreissä/huulipunissa Dior.
Aleese
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 127
Liittynyt: 23 Heinä 2008, 09:57

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja Aleese »

K-Pak Rekku: Ehdottomasti yksi luottotuotteistani! Tekee hiuksista sileät ja superpehmeät lähmäämättä niitä. Koostumus ja haju ovat hieman outoja, tuote muistuttaa lähinnä pilaantunutta banaanimössöä, mutta viis siitä, kun toimivuus on ihan omaa luokkaansa!
Copper

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja Copper »

K-PAK Shampoo Mukava ja miellyttävä shampoo, joka vaahtoaa pienellä määrällä ja pesee hiukset hyvin. Jättää hiukset miellyttävän pehmeiksi. Pidän kovasti, mutta markettishampoissakin löytyy samaan pystyviä.

K-Pak Hoitoaine Käytän hoitoainetta ihan pikahoitiksena. Ajaa asiansa hyvin ja hiukset jäävät mukavan tuntuisiksi ja pehmeiksi. Ei ole kuitenkaan niin erikoinen, etteikö olisi jollakin edullisemmallakin korvattavissa.

K-PAK Deep Penetrating Reconstructor Tästä on tullut suosikkini. Muhittelen tätä. Tekee hiukset selvästi vahvemman tuntuisiksi. Haju ei ole mitenkään epämiellyttävä eikä koostumuskaan minua haittaa. Ravistan purkkia ennen käyttöä ja kaadan tuotetta kädelleni. Nostan purkin sitten heti pystyyn, ettei tuotetta pääse valumaan hulvattomasti. Ihanaa tavaraa kaikin puolin, sanoisin, että hiukseni ovat rekun ansiosta vahvistuneet aiemmasta.

K-PAK Intense Hydrator Hyvä koostumus ja kivaa hiuksissa muhiteltavaksi. Jättää hiukset todella pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Ostan uudestaankin.

K-PAK Split End Mender Sain latvasuojasta näytteen LookFantasticista. On aika ohut koostumukseltaan ja hieman vetinenkin. Kenties juuri sen vuoksi tuote on helppo levittää latvoihin. Ajaa asiansa latvasuojana hyvin, tuntuu kyllä olevan ihan perus-silikonihöttöä. Incissä vilahtelee jotain kasvien nimiä. Tällä ei saa hiuksiaan tuntumaan lähmäisiksi. En kyllä viitsisi Split End Menderiä itselleni ostaa, ei hakkaa suosikkilatvasuojaani karitevoita millään.
Viimeksi muokannut Copper, 22 Helmi 2009, 20:50. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Mena
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 3453
Liittynyt: 03 Syys 2006, 10:35

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja Mena »

Vanhaa sarjaa: (ostin nyt kun halvalla sai...)
K-Pak jätettävä vaahto ei ollut kovinkaan vaahtoa vaan ihme lirua. Tukkaan levitettäessä se tahmasi ja takutti latvoja.  :-X
Colour Endurance jätettävästä vaahdosta sen sijaan tykkäsin. Oli oikeasti vaahtoa ja jätti pehmeäksi ja kiiltäväksi hiukset. Myös Silk Result Straight Smoother toimii kivasti latvoissa.  :-*
K-Pak Creme Elixir ei juuri mitään tehnyt muuta kuin hieman tahmasi.
Lite Daily -hoitoaine selvitti hiukset ja jätti ihanan pehmeiksi, tykkään kovasti. Toimii loistavasti tehismuhittelussa LV tehiksen kanssa.
Volissima -hoitoaine jätti latvat niin takkuun jo märkänä että oli pakko heittää Tigin BG:tä perään. Hiusten kuivuttua oli jotenkin liian ilmava ja pöyheä fiilis latvoissa, hiukset leijui minne sattuu. En edes uskonut tämän tuuheuttavan joten siinä mielessä oli yllätys.


Uutta sarjaa:

K-Pak shampoo; tuoksu on aivan ihana ja pesee pehmeästi vaahdoten. Ihanaa tavaraa! &nbsp;<3 Tätä tulee varmasti ostettua vielä joskus lisää.

K-Pak pikahoitoaine; Tuoksu on sama ihana banaanikookos tai mikä lie onkaan kuin K-Pak shampoossa. Selvittää kivasti ja jättää pehmeiksi, aika lemppari myös tämä. Ehkä vielä tämän innoittamana tulen ostamaan sitä oikeaa Rekkua. ;)

IHT: Ihanaa, tykkään muhitella tätä ja muutenkin käyttää myös pikahoitiksena. Toimii erityisen hyvin LV:n tehiksen kanssa mutta myös yksinään. Hiukset ei kyllä huuhtelun jälkeen jää selviksi eli joutuu käyttämään jotain pikahoitista tämän jälkeen. Mutta hiukset tuntuvat selkeästi kosteutetuilta tämän jälkeen, näkee luonnonkiharassa hamppuhiuksessa tuloksen heti. Ostan varmasti uudelleen!

Reconstructor / Rekku
: Jättää hiukset mukavan jänteviksi ja tuntuu vaikuttavan jo yhden käyttökerran jälkeen. Varsinkin pidemmällä vaikutusajalla (noin 1-1½h) toimii paremmin kuin hyvin! Tuoksu on myös samaa ihanaa kuin K-Pakeissa muissakin tuotteissa. Tilasin tätä suoraan litran pönikän ja oli kyllä nappiostos.&nbsp; :ts

Moisture Recovery -shampoo: Olin pettynyt tämän tuoksuun, ei ole samaa kuin K-Pakeissa ja todella mieto tuoksu. Osittain kuitenkin hyvä juttu, ei sotkeudu Tigin hoitiksien tuoksun kanssa. Pesee riittävästi ja vaahto on pehmeää. Jättää hiukset pehmeämmiksi (ja samalla lirummaksi päätä pitkin) kuin K-Pakin shampoo. Tyvi rasvoittuu tämän kanssa nopeasti eli seuraava pesu on viimeistään 24h päästä ajankohtainen. Toimii kuitenkin päivittäispesussa hyvin.
Viimeksi muokannut Mena, 13 Syys 2009, 21:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
MAS
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 797
Liittynyt: 31 Elo 2006, 19:41

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja MAS »

Oma hius lasimainen ja ohut, yleensä kuivat latvat ja rasvoittuva päänahka. Tuotteita on tullut kokeiltua hyväkuntoiseen käsittelemättömään hiukseen, värjättyyn, vaalennettuun sekä permanentilla kärytettyyn.

Shampoot

Biojoba: Melko mitäänsanomaton shampoo, jossa oli vahva tympeä haju.
Kerapro: Ihan ok perusshampoo.
K-Pak: Selvitti ja pesi hyvin. Silikonin takia ei kuitenkaan itselle sovi jatkuvaan pesuun.
Volissima: itse en ainakaan mitään tuuhentavaa vaikutusta huomannut, lähinnä ehkä kuivattava.
Resolve syväpuhdistava: Puhdistaakseen kunnolla vaatii aika ison määrän kerralla ja on muutenkin jo tavallista pienempi pullo, joten hinta-laatusuhde ei oikein ole kohdillaan. Puhdistusteho ei ehkä parhaimmasta päästä.

Hoitoaineet

ALTima: Huuhdeltavana yhtä tyhjän kanssa, ei jäänyt tukkaan vaan tuntui vain valuvan veden mukana viemäriin.
K-Pak: aika lirua, toimii hyvin pikasulkevana
Phiné syväpuhdistava: Yllättävän kosteuttava ollakseen syväpuhdistava, ihana vadelmantuoksu. Luottotuote uimahallireissuissa.

Tehohoidot

Moisturizer: Kosteuttava tehojoito, ei minusta ihan maineensa veroinen.
K-Pak Reconstructor: Tekee hiuksista mukavan pehmeät ja kärytukkaan tuntui auttavan. Tämän kanssa normaalisti laitan alle vähän jotain kosteuttavampaa.

Jätettävät

ALTima-hoitoaine: Veden kanssa sekoiteltuna ja suihkepulloon laitettuna yksi parhaista jätettävistä, siloittaa ja kosteuttaa.
Creme elixir: Pidempään tukkaan ei juurikaan toiminut, mutta lyhyempään ja vahvasti kerrostettuun kyllä:
erotteli tukan nätisti ja antoi pehmeätä tuuheutta.
Integrity: Selvittävä jätettävä. Erittain silikoninen, mutta auttaa kun hiukset ovat huonon kunnon takia takussa.
K-pak Leave-in Protectant: Loistava jätettävän ja muotovaahdon sekoitus lasihiuksiselle, olen tätä läiskinyt päähäni reilulla kädellä mutta vielä ei ole korputtanut tukkaa.
Strenghtening Tonic-suihke: Sis. alcohol denatia, muttei tuntunut kuivattavan. Ok jätettävä, jämäköittää lasihiusta jonkunverran.

Muotoilu

I.C.E. WHIP Firm Hold Designing Foam: Ok perusmuotovaahto.
I.C.E. Styling lotion: Tälle en hirveästi ole käyttöä löytänyt, lähinnä latvojen erotteluun käytellyt.
K-Pak Thermal Design muotovaahto: -
Travallo Medium Hold Spray: nykyään JoiMist..? Todella pitävä hiuslakka, sopii kunnon kampauksiin paremmin kuin kiinteeksi.
Volissima styling lotion: Tuuheuttava föönäysneste, tuo jonkunverran tuuheutta ja ilmavuutta. Samantyylinen Tigin Superstar-nesteen kanssa.

1b F ii
Sheppa
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1044
Liittynyt: 14 Loka 2006, 18:13

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja Sheppa »

Hiuksiani on vaalennettu useita vuosia, eli kunnollisen paikkauksen tarvetta on ollut. Hiuslaatu on ohut, tukka erittäin suora ja päänahka melko helposti rasvoittuva. En ole hajusteherkkä, siedän lähes kaikkia tuoksuja tuotteissa. Käytän K-Pak-sarjaa keskimäärin pari kertaa kuussa, joten en osaa sanoa miltä esim. shampoo tuntuisi tiheämmässä käytössä.

Kaikki uutta sarjaa (paitsi Resolve):

K-Pak shampoo:
On ollut käytössä jo 3 vuotta! Silloin oli tietysti vielä vanha versio, mutta keskityn nyt tähän uuteen. Tykkään paksusta koostumuksesta, leviää ihan hyvin ja vaahtoaa tarpeeksi. Ei tunnu omaan päähän mitenkään kovin pesevältä, mutta ei ole pesuteholtaan liian heikkokaan. Vaikea saada hiuksia narskuvan puhtaaksi (mitä joskus haluaisin). Vaahdotan aina vähintään 2 kertaa ja niin joutuu tekemään tälläkin shampoolla, joskus jopa 3. Hiukset jäävät heti shampoon jälkeen ihan kivan tuntuisiksi, vaikea selittää sen tarkemmin. Laadukas shampoo, hankin jatkossakin riippuen kuinka paljon vaalennan tukkaani vai vaalennanko ollenkaan.

K-Pak conditioner:
Tämäkin ollut käytössä 3 vuotta ja tykkään edelleen. Käytän yleensä viimeisenä IH:n tai rekun jälkeen, välillä tuntuu ettei tosin tarvitsisi välttämättä laittaa koska em. tehiksillä on jo tullut niin hyvä lopputulos. Vähemmän hoitavan tehiksen jälkeen tekee selvästi kivan loppusilauksen, silottaa ja tekee pehmeän tuntuiset hiukset. Ostan tätäkin lisää jos tarvitsen jatkossakin vaalennettujen hiusten tuotteita.

K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor:
Koostumus on ollut vaihtelevaa, mutta aina kokkareista. Joskus kun kokkareet ovat kovin löysiä, levittäminen on todella vaikeaa. Toimii silti, ja luulenpa että ilman tätä tukkani ei olisi nykyisessä kuosissa. Hiukset ovat tulleet tämän jälkeen pehmeiksi, eikä ole muistaakseni koskaan korputtanut mulla hiuksia, eli on sopinut erinomaisesti. Tsiljoonas putkilo jo menossa! Täytyy varmaan hommata litra, jos jatkan pienintäkään vaalentamista.

K-Pak Intense Hydrator:
Tätä olen käyttänyt pian arviolta 3 vai 4 tuubia. Ihana tehis! :-* Tulee niin pehmeä ja sileä tukka. Taidan ostaa tätäkin litran purkin, vaikka en jatkaisikaan tukan vaalentelua. Onhan nämä vaalennetut osat vielä pitkään mun hiuksissa.

K-Pak Liquid Reconstructor:
Jos tukka on tuntunut hankalalta ja sekaiselta pesun jälkeen, tällä olen saanut selvitettyä hyvin, pehmittää ja liukastaa hiuksia. Nestemäiseksi tuotteeksi on hoitavaa. Olen laittanut käsien kautta, kun on tuntunut että saattaa mennä jopa liikaa helposti liiskaantuvaan tukkaani. Ei tule kovin äkkiä tarvetta uudelle pullolle, koska kuluu niin hitaasti! Eli on riittoisaa. Mun tarpeisiin riittäisi varmasti 150 tai korkeintaan 200-millinen pullo.

K-Pak Leave-in Protectant:
Tuntui pitkään ettei tämä tee juuri mitään, ei edes korputtanut. Nyttemmin on alkanut tuntua joltain hiuksissa, olen huomannut että pehmittää vähän tukkaa. Ostan ehkä uudestaan, tykkään vaahtokoostumuksesta ja kaikki keratiini on tervetullutta hiuksiini niin kauan kun se ei korputa.

Resolve shampoo:
Aika turha tälle päälle. En ole tähän mennessä käyttänyt juuri koskaan muotoilutuotteita, enkä koe että mitään silikonejakaan pahemmin kerrostuisi mun päänahkaan. Pieni pullo ja siihen nähden kallista, ja piti laittaa tosi paljon että pesi. Tuli narskuvan puhdasta. En ostaisi uudestaan vaikka tätä vielä jostain saisikin.
1b F ii.
Lemppareita Joicon k-pak -sarja, Tigi O&H ha, Brunette Goddess sh ja ha, L'Anza Hair Repair-sarja, Dry Hair Moisture treatment ja Healing Moisture Kukui Nut ha. Tukan pituus vajaa bsl. Väritys n. 10/11-tasoinen tuhkanvaalea.
Cecilia
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 846
Liittynyt: 05 Huhti 2009, 10:59

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja Cecilia »

K-PAK Intense Hydrator - Olin Feeluniquessa ostamassa saman sarjan rekkua, mutta koska sitä ei ollut saatavilla, ostin tämän tilalle. En tiennyt tuotteesta mitään etukäteen, mutta tuote on osoittautunut todella mahtavaksi. Pari kertaa olen käyttänyt joko yksinään tai johonkin muuhun hoitoaineeseen sekoitettuna, ja aina tulos on ollut uskomattoman pehmeä tukka muttei lainkaan lättänä. Osoittautunut todellakin HG-tuotteeksi, jota hyvin todennäköisesti ostan uudelleenkin.
usagi

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja usagi »

K-pak IH: Yhden purkillisen jälkeen hiukset näyttää siltä kuin niitä ei olisi koskaan käsitelty millään :ts. No puoli senttiä pisimmistä latvoista on kyllä vähän kuivia. Hiuksia oli värjätty hieman ja hennattu+indigoitu paljon ja olivat hieman karheat.
Lätsäyttää kyllä, ehkä tota olisi parempi käyttää vain kerran-pari kuussa. Ite käytin viikoittain pariinkin kertaan. Indigo lähtee kyllä juurista jos tällä muhittelee, nyt se oli kyllä toivottu vaikutus.
LP_Alice

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja LP_Alice »

Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor - Tähän asti ainoa kokeilemani Joicon tuote, ei valitettavasti mitään kovin ihmeellistä ole saanut aikaan. :-\ Tuoku ehkä hieman äklö, muttei ihan sietämätön omaan nenään. Hoitotehot niin ja näin, hiukseni kyllä kaipaavat jonkun verran rakennepaikkausta, mutta tuntuu, että sen saa paljon paremmin ja pienemmällä vaivalla esim. Lánzan leave-in protectorilla. Muhitteluun siis lähinnä tätä Joicoa tullut käytettyä, on ihan ookoo ja varmasti saan loppuun kulutettua, mutta muuten omaan kasvustoon aika mitäänsanomaton tuote.

Edit. Täytyy nyt vähän perua sanoja, ei tuo rekku nyt ihan onneton ole, jos muhittaa ilman mitään muita aineita seassa. :) Sekoituksissa ei siis ole itselläni oikein toiminut. Tuota hoitista kuitenkin tuntui uppoavan ihan parikin desiä olkapäämittaisiin hiuksiin.. :o No, ihan kiva tuote, ja lopputulos miellyttävä.
Viimeksi muokannut LP_Alice, 17 Touko 2010, 22:04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sassy
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 698
Liittynyt: 01 Tammi 2010, 18:35

Vs: Joicon käyttökokemukset

Viesti Kirjoittaja Sassy »

Joico Color Endure Violet Shampoo: Hyvin keltaisuutta taittava hopeashampoo. Tuoksu on neutraali ja koostumus todella paksua. Tuote vaahtoaa helposti ja on siten helppo levittää hiuksiin. Shampoo on kuitenkin niin pesevä, että hiukset jäävät kuiviksi ja suht takkuuntuviksi pesun jälkeen, jos sen antaa vaikuttaa hiuksissa useamman minuutin. Pidemmällä ajalla shampoo myös ärsyttää ihoa. Pidän muutenkin hellävaraisemmin pesevistä shamposta (+ CO pesuista) joten tuskin ostan tätä tuotetta uudelleen.

Joico K-Pak reconstruct shampoo: Mukavan kevyesti pesevä shampoo, joka ei takuta hiuksia, eikä tee niitä narskuviksi. Tuote vaahtoaa hyvin, joten pieni määrä riittää ja on helppo levittää tyveen.
Tuoksu on mukavan mieto ja neutraali, ehkä hieman hedelmäisen makea. Todella hyvä shampoo, jota voisin ehdottomasti ostaa uudelleenkin, ei oikeastaan mitään huonoa sanottavaa!

Joico K-Pak reconstruct conditioner: Kermaisen tuntuinen hoitoaine, joka selvittää hiukset hetkessä. Kuivuttuaan hiukset jäävät ihanan kiiltäviksi, sekä pehmeiksi. Tuoksu on saman sarjan shampoota voimakkaampi, makean hedelmäinen. Tämäkin erinomainen tuote, yksi parhaista kokeilemistani hoitoaineista!

Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor: Ihan ok rakennepaikkaava tehohoito, tukka jäi jämäkäksi blondi-aikoina ja myöhemmin usein aiheutti lähmääntymistä kun tukka ei enää kaivannut niin voimakasta rakennepaikkausta. Tuoksu ällö banaani, jonka kanssa en oikein koskaan päässyt sinuiksi ( kahden tuubin aikana). Huonointa tässä rekussa oli älytön kutina päänahassa ja pistely iholla. Iho kärsi jo pelkän huuhtomisveden mukana valuvasta aineestakin niin paljon, että käyttö ei ollut missään määrin mukavaa. Hiukseni kaipaavat kuitenkin välillä rakennepaikkausta, joten sopivamman rekun etsintä jatkuu.
edit: Kokeilin tuotetta uudelleen nyt pidemmillä hiuksilla, eikä iho reagoinut tuotteeseen mitenkään. Tukasta tuli sileämpi ja kiiltävämpi kuin koskaan ennen ja muutenkin tukka tuntui täydellisen pehmoiselta. Ehdottomasti ansaitsee HG maininnan, jos tilanne ei muutu tästä!

Joico K-Pak Intense Hydrating Treatment:
Hieman vahtelevasti toimiva kosteuttava tehohoito, mutta parhammillaan saa hiuksista todella silkkiset. Koostumus on tasaista ja tuote levittyy helposti hiuksiin. Tuoksu on mukavan neutraali, ehkä hieman hedelmäinen. Toimii niin nopeissa kuin pitkissäkin muhituksista. Ehdottomasti yksi parahaista kosteuttavista tehohoidoista, vaikka hiukseni reagoivatkin kaikkeen kosteuttavaan hieman vaihtelevilla tuloksilla.
Viimeksi muokannut Sassy, 05 Huhti 2012, 09:10. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sans élégance de coeur, il n'y a pas d'élégance.
- Yves Saint-Laurent
Vastaa Viestiin