Cutrin easy color

Keskustelua hiusväreistä, värjäämistekniikoista, kaikesta asiaan kuuluvasta
Belle
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2117
Liittynyt: 24 Tammi 2006, 14:02

Vs: Cutrin easy color

Viesti Kirjoittaja Belle »

^ Kyllä 5.45 on ihan selkeä punaisenruskea (4=kupari, 5=mahonki), eli jos et halua punertavaa lopputulosta niin tuota ei kannata päähänsä lätkiä. Erikoista että on sulle lämpimänä ruskeana myyty  :o. Ellei sitten pakkauksessa ole väärät tuubit sisällä!

En tiedä mikä on kestosävytteiden hapete, voisi olla hyvinkin tuo 3%. Markettiväreissähän on jopa 6-9% mutta vähempikin riittää.
beachbunny
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 647
Liittynyt: 31 Heinä 2006, 23:15

Vs: Cutrin easy color

Viesti Kirjoittaja beachbunny »

Kyl se väri mun mielestä saa olla lämpimään vivahtava, muttei selkeesti mihinkään hennapunaseen tai vaaleampaan kuparinpunaseen kallellaan - siis tarkotan että sellanen sopivasti hiukan lämpimään punaseen "välkehtivä" sävy ei haittaa.
Hairstoren sivustolla tästä väristä kuva on täysin neutraali tummahko keskiruskee - mut siinä taitaa olla vääristyny painatus, tosin en sen perusteella tätä ostanu.

5.45 pitäs kai kuitenki tulla aika tummaks ? No joo, laitoin parisen vuotta sitte hiuksiini Silk Therapyn Sauvignon Noir'in - tummuusaste 4 - siit tuli voimakkaan, selkeen tummanpunanen, sellanen joka auringossa hehku todella punasena - yks kirjojenmyyskentelijäkin joka tuli kadulla vastaan sano jotain "punapäästä", eli se tummuus ja ruskee pohja hävis siihen punasuuteen.

Vastaa Viestiin