Pidennys liimalla

Keskustelua muun muassa permanentista, rastoista, pidennyksistä
Amilo
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1386
Liittynyt: 23 Huhti 2006, 18:49

Vs: Pidennys liimalla

Viesti Kirjoittaja Amilo »

^Joskus ammattikoulussa kun ei oikein ollut vielä pidennysasiat hallussa niin laitettiin ihan tavallista kuumaliimaa nuudelipidennyksiin...Siksi tuohon kommentoin että voihan sitä periaatteessa laittaa. Mutta tosiaan ei tullut silloin mieleen eikä kyllä nytkään että siinähän tosiaan on varmasti jotain myrkyllisiä aineita. No en kuollut ainakaan vielä. Mutta ehkä tosiaan kannattaa jättää ne rautakaupan liimat vähän vähemmälle käytölle tässä hiustenpidenyysasiassa :-X
ohtu123

Vs: Pidennys liimalla

Viesti Kirjoittaja ohtu123 »

Amilo kirjoitti: ^Joskus ammattikoulussa kun ei oikein ollut vielä pidennysasiat hallussa niin laitettiin ihan tavallista kuumaliimaa nuudelipidennyksiin...Siksi tuohon kommentoin että voihan sitä periaatteessa laittaa. Mutta tosiaan ei tullut silloin mieleen eikä kyllä nytkään että siinähän tosiaan on varmasti jotain myrkyllisiä aineita. No en kuollut ainakaan vielä. Mutta ehkä tosiaan kannattaa jättää ne rautakaupan liimat vähän vähemmälle käytölle tässä hiustenpidenyysasiassa :-X
Uh?!Siis omasta aloitteesta vai opettajako siellä ammattikoulussa kehotti käyttämään vaarallisia liimoja hiuksiin?

Luokitus ja varoitusmerkinnät: Xi Ärsyttävä. N Ympäristölle vaarallinen.
Ärsyttää silmiä ja ihoa. Ihokosketus voi aiheuttaa herkistymistä. Myrkyllistä vesieliöille, voi aiheuttaa
pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesiympäristössä.


Amilo
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1386
Liittynyt: 23 Huhti 2006, 18:49

Vs: Pidennys liimalla

Viesti Kirjoittaja Amilo »

^Varmaan ihan omasta aloitteesta  ;D Luulisin, mutta kyllä se oli siellä ihan yleistä, kun kolmasluokkalaisetkin käytti sitä. Kaikkea ne köyhät opiskelijat keksii !
lip_eh
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 198
Liittynyt: 25 Kesä 2007, 14:40

Vs: Pidennys liimalla

Viesti Kirjoittaja lip_eh »

Millä kannattaisi alkaa poistamaan keratiinipuikkoliimalla+kuumaliimapyssyllä laitettuja hiusnauhaosioita? Ideana olisi, ettei hiuksiin jäisi liimajäämiä.. ;)
Kasvain sanoi kasvain ja kasvoi vain. Toimispa myös hiuksiin.
Avatar
Mena
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 3453
Liittynyt: 03 Syys 2006, 10:35

Vs: Pidennys liimalla

Viesti Kirjoittaja Mena »

Kokeile öljyllä ja jätettävällä hoitoaineella (mä käytin XZ suklaavaniljasuihketta), jos ei tehoa niin kynsilakanpoistoaineella (keratiinien poistoaine sisältää lähes pelkkää asetonia). Malttia ja kaikessa rauhassa hius kerrallaan... Mulla meni 9 tuntia 100 sinetin purkuun, kattelin telkkua samalla ja näpräsin.
Roksane
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 722
Liittynyt: 14 Kesä 2006, 21:35

Vs: Pidennys liimalla

Viesti Kirjoittaja Roksane »

Mäkin suosittelen öljymäistä ainetta. Asetonilla varsinkin jo pehmenneet sinetit saattavat lähmääntyä entisestään. Tai sitten käy niin, että hiustuppo lähtee helposti, mutta se liimaköntti jää kokonaisuudessaan omiin hiuksiin kiinni. Öljyä kannattaa hieroa omiin hiuksiin myös sen sinetin alle, se sinetti liukuu aika helposti siitä sitten pois.
Vastaa Viestiin