K18 hiustenhoitotuotteet

Hiusten hoito ja kaikenlaiset hiushärpättimet
BlueBerry
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 913
Liittynyt: 18 Huhti 2009, 19:59

K18 hiustenhoitotuotteet

Viesti Kirjoittaja BlueBerry »

K18 tuotteet ja niiden toimivuus on kiinnostanut pitkään. Kokemuksia en näistä ole juurikaan löytänyt, lukuun ottamatta mainoksissa esiintyviä myyntipuheita ja huikeita ennen-jälkeen kuvia.

Näistä on siis ilmeisesti olemassa ainakin tuo hiuksiin jätettävä hoitoaine, mutta myös ennen kemiallista käsittelyä käytettäväksi tarkoitettu suihke. Etenkin tuo suihke tuntuu olevan kiven alla ja sitä myydään vain ammattilaisille. Erityisesti siitä olisin kuitenkin ahkerana kotivaalentajana kiinnostunut. Mistä sitä saa? Onko se oikeasti hintansa väärti?

Hiuksiin jätettävää hoitoainetta ostin kampaamosta ja käytin hiljattain pullon loppuun. Hinta on suolainen, sillä tätä uppoaa vyötärömittaisiin vaalennettuihin hiuksiini rutkasti enemmän kuin tuo luvattu "yksi pumppaus" 😁 Tehosta en osaa varmaksi sanoa, että huomasinko jotain eroa. Hiukset olivat ehkä hieman jämäkämmän tuntuiset, jos oikein miettii.

Minkälaisia kokemuksia teillä on? Mistä näitä voisi tilata kotikäyttöön? Saako tuota mistiä mistään kotikäyttöön?
kuskus
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 145
Liittynyt: 06 Syys 2018, 20:26

Re: K18 hiustenhoitotuotteet

Viesti Kirjoittaja kuskus »

Tuolla "Sekalaisia kysymyksiä hiustenhoidosta" -ketjussa on joitakin kokemuksia K18-hoitoaineesta, myös omani. Itselleni ei jäänyt suurta wow-fiilistä tuosta, enkä ole tilannut kevään kokeilun jälkeen lisää. Ehkä saatan vielä joskus kokeilla uudestaan, eihän tuo kokeilutuubi hirveitä maksanut. Omani tilasin studiosavon.fi:stä.
BlueBerry
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 913
Liittynyt: 18 Huhti 2009, 19:59

Re: K18 hiustenhoitotuotteet

Viesti Kirjoittaja BlueBerry »

Ok, pitääkin lueskella :) En jostain syystä löytänyt haulla.

Samankaltaiset kokemukset siis kuin mulla. Jotain luulin huomaavani useamman käyttökerran jälkeen, mutta en nyt tiedä oliko hintansa väärti. Ymmärsin, että tuota pitäis käyttää vähän kuin kuurina, eli ensin 4-6 kertaa peräkkäisissä pesuissa ja sen jälkeen joka toisessa tai joka kolmannessa pesussa ylläpitävänä, että vaikutuksen huomaa paremmin.
Anelma
Haiven
Haiven
Viestit: 12
Liittynyt: 27 Elo 2021, 08:32

Re: K18 hiustenhoitotuotteet

Viesti Kirjoittaja Anelma »

Olen nyt käyttänyt K18 jätettävää hoitoainetta ja olen aivan myyty. Ensinnäkin tämä lyhentää hiustenpesuaikaa, koska ei tarvitse odotella poishuuhdeltavan hoitoaineen vaikutusta. Lisäksi tämä selvittää, tuo upeata kiiltoa, jäntevöittää ja poistaa sähköisyyden.
Ostin 15 ml:n pikkupurkin ja aion nyt saada käsiini 150 ml tätä ihmeainetta. Ilmeisesti ulkomailta voisi saada tilattua.
Myös shampoot vaikuttaa kiinnostavilta, onko kenelläkään niistä kokemuksia?
Vastaa Viestiin