Värikriisi :/

Keskustelua hiusväreistä, värjäämistekniikoista, kaikesta asiaan kuuluvasta
Avatar
Mena
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 3453
Liittynyt: 03 Syys 2006, 10:35

Vs: Värikriisi :/

Viesti Kirjoittaja Mena »

Olen kriisissä. Punainen on ihana väri, mutta tää jatkuva colormaskin käyttäminen ja sen takia kylppärin lattian kuuraaminen tiskiharjalla ja pesuaineella suihkun jälkeen on raastavaa. Ja kun treenaan neljä kertaa viikossa ja päänahka rasvoittuu aika lailla, niin on pakko pestä nyt joka toinen päivä. Myöskään tämä muiden hoitoaineiden muhitteluiden välttely ym ei tee hyvää mun kuivalle latvalle (ja olaplexin jälkeen pakko taas laittaa samalla pesukerralla colormaskia koska olaplex3 vie väriä enemmän kuin pelkkä shampoopesu). Sit mietin että värjään tummanruskeaksi, mutta saako se mut näyttämään väsyneeltä ja jotenkin elottomalta? Toisaalta haluaisin välillä olla "tavallinen", toisaalta tää punainen tuo eloa mun kasvoille vaikka olisin väsynyt (jota taidan olla 99% ajasta, rankkaa tämä aikuisuus). Ja sitten taas mietin että jos onnistuisin kasvattamaan punaiset pois (tässä on siis hennaa alla) niin voisin saada jonkun kivan ruskean tukan missä on paljon vaaleita raitoja. Hmm. Mun tukka on ollut viimeiset 10 vuotta enemmän tai vähemmän punainen, eli hennaa ja latvoissa välillä kuparisia/punaisia raitoja ja nyt neljä kuukautta ihan kirkkaan punainen. Elumenia on laitettu kaksi kertaa ja molemmilla värit häipyi aika nopsasti, jouduin jo laittamaan 3% hapetteella topchiciä pituuksiin että sain niitä vähän tummemmiksi, mutta sekin on taas jo haalistunut. On tää saakeli vaikeeta!
Hei kandee värjätä punaiseksi huokoinen luonnonkihara missä ei pysy mikään väri, tää oli tosi hyvä idea silloin keväällä.  ;D

Jatkoa:
Tein viime viikolla päätöksen ja värjäsin sitten tukkani ruskeaksi. Helpottavaa kun ei tartte koko ajan kytätä minkä sävyiset latvat on ja tarviiko laittaa colormaskia tässä pesussa vai ei. Hassua kyllä nähdä ittensä ruskealla tukalla, kun on ollut yli kymmenen vuotta enemmän tai vähemmän punapää.
No tää ruskea värihän veti hiukset melkein mustiksi, mutta se onkin sitten eri juttu sen saaminen vaaleammaksi.  ;D

Vielä lisää jatkoa:
Tein perään laimennetun värinpoiston ja laitoin ruskean värin. Tuli kiva tasainen 5-6-asteinen ruskea. No kauanpa sitä jaksoinkin, olisiko ollut neljä viikkoa kun tuli ikävä punatukkaa ja laitoin siihen päälle fr colormaskia sävyssä red copper. Ah miten kotoisa olo tuli. <3 Joten olkoon nyt sitten punakupari, tätä on onneksi helpompi ylläpitää kuin kirkkaanpunaista eikä tuo red copper sotke kylppärin laattoja huuhtoessa. Ilmeisesti tuossa red-sävyssä on erilainen pigmentti joka jää kiinni (Laattapisteen) mattalaattoihin. Outoa.
Tyvikasvun värjäsin Loreal CCG 645:lla (amber), joka on tosi hyvä sävy ja sopiva mun pituuksien kanssa (pituuksissa vain tota colormaskia ruskean päällä). Meinasin tilata Goldwell topchic-väriä, mutta en oikein osannut arvioida surkeiden nettikuvien perusteella sävyä. Ja tuleehan toi CCG:n puolikas paketti tyvivärjäykseen halvemmaksi kuin tilata topchiciä (3% hapetetta mulla ois kyllä valmiina) kuluttajana netistä.

Jospa nyt olisi kriisit kriiseilty tältä erää ja jatkan seuraavat 10 vuotta tuolla CCG 645:lla ja kupari/punakupari colormaskeilla. ;D
Viimeksi muokannut Mena, 19 Heinä 2021, 11:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ariene
Haiven
Haiven
Viestit: 4
Liittynyt: 07 Tammi 2022, 01:13

Re: Värikriisi :/

Viesti Kirjoittaja Ariene »

Mulla on kultakupariksi hennattu ja haluaisin blondin mut ei hennattuun tietty tartu blondi. Pikkuhiljaa aion liukuvärjätä blondiksi. Niin että vaalennan aina tyven ja laitan vaikka light blondea cultivatorsia ja lopulta golden Blonde cultivatorsia.
Vastaa Viestiin