Hiustenpesukokemuksia

Hiusmuutokset, hiuslaatuketjut yms.
ellen
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 4528
Liittynyt: 08 Joulu 2006, 11:20

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja ellen »

Sampoopesu TheraNeem Kids Therape Shampoolla, pyyhekuivattuihin hiuksiin Mill Creekin keratiinihoitista ja jätettäväksi Okay Pure Naturals Coconut Deep Moisturizing Leave in Conditioner. Hoitis ehti muhia ilman suojaa kylvyn aikana yli kaksi tuntia, joten hiukset olivat todella silkkiset ja sileät :l !
Chronos
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 941
Liittynyt: 25 Tammi 2006, 17:35

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Chronos »

Pesu Lorealin Absolut Repair shampoolla ja hoitoainetta perään. Shampoo on silikonipitoinen ja vaahtoaa hyvin, ei erityistä mainittavaa. Hoitoaineessa on myöskin silikonia,mutta ei huuhteluvaiheessa tunnu erityisen siloittavalta. Hiukset ovat nyt puolikuivat ja aivan kuin aistisin nihkeän kerroksen hiusten pinnalla. Tämä aiheuttaa A:joko hyvällä tavalla raskaat hiukset kuivana, joissa ei ole sähköisyyttä tai B: toisiinsa takertuvat suortuvat jotka ovat pinnastaan nahkeat ja menevät takkuun. Tuoksu on aivan kuin The Body Shopin Spirit Of Moonflower  :l  En ole hetkeen pessyt sulfaateilla tai käyttänyt silikonipitoisia hoitotuotteita. Yleensä nuttura ei pysy kunnolla jos hiukset ovat liian liukkaat, varsinkaan nyt kun pätkäisin reilusti latvoista. Ei ole enää "jämää" latvoissa jolla lukita puikko  ::)
1a M ii, vyötäröpituus. Hennavärjäilyä vuodesta 2003. Musiikilla toimiva ihminen <3
Chronos
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 941
Liittynyt: 25 Tammi 2006, 17:35

Vs: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Chronos »

Sain Giovannin Smooth As Silkit viimein Vitacostilta. Tuoksu oli juuri sellainen kuin odotin, mieto sitrus. Shampoota annostelin liikaa, vaahtoaa niin runsaasti että vähempikin olisi riittänyt. Hoitoaineestakaan ei pesuvaiheessa ole mitään sanottavaa. Ei tullut viboja että olisivat hoitavia tai selvittäviä. Puolikuivina hiuksissa tuntui tuttu tahmaisuus joka liimaa hiukset yhteen, mutta se hävisi täysin kun hiukset kuivuivat. Ovat siis kuivina sileät ja takuttomat ja sähköiset. Vaatisi varmaan vähän jätettävää ettei tule sähköiseksi. Giovannin shampoo pesee paremmin kuin XZ-nokkonen, päänahasta ei puske mieto rasvaisuus seuraavana päivänä. Havaittavissa kutinaa päänahassa mutta se voi johtua pakkasestakin. Ensimmäisen käyttökokemuksen perusteella ihan kelpo tavaraa. Avon vaalea ja laineikas tukka on tosi kuiva ja hyvin karvaisen näköinen. Testin jälkeen tukka oli sileä ja kiiltävä.

Edit: Kutina on Giovannin&nbsp; shampoosta johtuvaa, hoitoaine toimii ihan kohtuudella ja ajaa asiansa. Tukka on sileä, eikä yhtään lähmäinen. Pesin Mill Creekin Keratin-shampoolla (sulfaatiton), koostumus on jännä. Kirkasta geeliä jossa kumma pintajännite. Ihan kuin pellavansiemengeeliä. Vaahtoaa hyvin ja pesee tukan takkuiseksi ja narskuvaksi. Päänahka ei kutise eikä tunnu siitä huolimatta kuivalta. Hoitoaine on juuri niin hyvä kuin muistinkin. Tukka on sileä ja pehmoinen. Voisin testata Mill Creekin muutkin hoitoaineet mutta shampoo ei mene jatkoon. Narskuvasta pesusta huolimatta seuraavana päivänä on rasvaletti. Mutta sitä osasin ehkä vähän odottaa luettujen arvostelujen perusteella.
Viimeksi muokannut Chronos, 12 Tammi 2021, 19:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
1a M ii, vyötäröpituus. Hennavärjäilyä vuodesta 2003. Musiikilla toimiva ihminen <3
Chronos
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 941
Liittynyt: 25 Tammi 2006, 17:35

Re: Hiustenpesukokemuksia

Viesti Kirjoittaja Chronos »

En ole pessyt hiuksia tarpeeksi usein syväpuhdistavalla. Ihmettelin kun mikään ei toimi ja tukassa on kauhea lima koko ajan. Ostin EHS tervashampoon ja pesin hiukset sillä kahdella vaahdotuksella ja ta-daa, lima on poissa. Nyt kärsii taas käyttää hoitoainettakin. Olen siis käyttänyt sulfaatittomia shampoita jo useamman vuoden (lukuunottamatta joitain sulfaatillisia kokeiluja) ja ilmeisesti hiukseni ovat helposti kertymiä saavaa mallia, koska sellainen vaha-efekti tulee hyvin helposti. En tiedä onko tuot tervashampoo verrattavissa syväpuhdistavaan, mutta ainakin muistelin että se pesee tosi narskuvaksi mutta kumminkaan päänahka ei huuda hoosiannaa. Pienestä se tukan limaisuus on joskus kiinni ;D
Vastaa Viestiin