Miten permis kasvatetaan pois?

Keskustelua muun muassa permanentista, rastoista, pidennyksistä
Anamaria
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 67
Liittynyt: 09 Touko 2015, 14:41

Miten permis kasvatetaan pois?

Viesti Kirjoittaja Anamaria »

Pitäisikö latvojen kiharat leikata pois? Vai harjata vaan koko tukka selväksi ja suoraksi? Jotenkin yrittää suoristaa kiharia latvoja? Mulla jo paljon suoraa juurikasvua, mutta jotenkin on jäänyt päälle pelkkä tukan selväksi harjaaminen suihkussa enkä hiusten kuivuttua enää selvittele niitä. Tämä on aiheuttanut takkuuntumista. Mitä tehdä? En mä noita kiharia kuitenkaan pois leikkaa, se on selvä...
Viimeksi muokannut Anamaria, 15 Kesä 2020, 10:25. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lila
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 4933
Liittynyt: 01 Huhti 2008, 11:07

Vs: Miten permis kasvatetaan pois?

Viesti Kirjoittaja Lila »

Siitä on älyttömästi aikaa kun itselläni oli permis, mutta muistan kyllä hyvin sen takkuuntumistaipumuksen. On sitä samaa vähän luonnonkiharassakin, mutta ei niin voimakkaana.


Jätettävät hoitoaineet ja kosteuden sulkeminen geelillä hiuksen sisään ovat varmasti kokeilemisen arvoisia työkaluja tuohonkin. Eli pesun jälkeen latvaan niin paljon jätettävää kuin oma hius kestää. Päälle ihan reilu annos geeliä. Ja jos tavoittelet suorahkoa vaikutelmaa, et tietenkään tee kiharapäiden kihartamistemppuja tässä vaiheessa - vaan kampaat hiuksen vielä kertaalleen suoraksi ja tuotteet tasaisesti kaikkialle. Vähän voi vetää laineelle, mutta kuivumisen aikanakin voi suoristella sormin tai harvalla kammalla. Jos geelistä jää koppuraa, niin kuivaa hiusta puristelemalla ja liikuttelemalla siitä pääsee eroon, mutta hiuksesta jää edelleen kiiltävämpi ja paremminn voivan näköinen. Silikonia ei tarvitse tuotteissa välttää (voivat olla hyvinkin hyödyllisiä tähän tilanteeseen), mutta katsoisin geelistä alkoholittoman version, ei kuivata hiusta edelleen.


Arvelisin, että vapaasti kuivuminen tekee permislatvalle hyvää, kuumakäsittelyt väliin niin usein kun suinkin.
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.
Vastaa Viestiin