Suoravärit

Keskustelua hiusväreistä, värjäämistekniikoista, kaikesta asiaan kuuluvasta
Ananas
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 744
Liittynyt: 20 Tammi 2006, 15:33

Vs: Suoravärit

Viesti Kirjoittaja Ananas »

^ Itse tavoittelin kesällä blorangea Bioellin pinkillä ja oranssilla, mutta onnistuin saamaan aina jompaan kumpaan suuntaan olevan lopputuloksen. Sinisen suoravärin rippeet taittuvat/peittyivät kyllä tehokkaasti.

Ostin eilen Cameleon Neon colors punaista suoraväriä. Paikallisessa Halpahallidsassa oli tätä ja maksoi alle 3e/60ml. Biozellin violetin haalistuttua hiukseni ovat siniset ja turkoosit. Takoituksena on punaisella ja mahdollisesti oranssilla taittaa sinisyyttä pois.

Edit. Väriympyrä toimii.&nbsp; <3 Tuo neon colors ja Biozellin oeanssi hoitoaineeen seassa taikoivat sinisen piiloon. Sinistä sävyä on mahdoton saada pois, joten taittaminen on mainio keino saada neutraalimmat hiukset.
Viimeksi muokannut Ananas, 18 Tammi 2018, 06:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hanzku
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 435
Liittynyt: 22 Tammi 2006, 20:47

Vs: Suoravärit

Viesti Kirjoittaja Hanzku »

Olen edelleen vähän epävarma mitä seuraavaksi tekisin. Tilasin Maria Nilan Bright Copper -värin, mutta kokeilisinko sitä sellaisenaan vai lantrattuna ja punaiseen sekoitettuna (tähän löytyy Pirkan Lollipop vanhastaan).

Toisaalta myös jokin luonnollisempi väri houkuttelisi, mutta nyt on myöhäistä kun tuon kuparin tilasin jo ja tänään pitäisi saapua :D

Edit. Vai saisinkohan siitä jollain sekoituksella tummemman värituloksen (jossain youtube-videossa lopputulos pelkällä copperilla näytti vain keltaiselta), samaan tyyliin kuin tässä blogissa? http://www.blogger-bazaar.com/2016/10/16/maria-nila-colour-refresh/ Blogissa sekoitettu joukkoon Vanilla-väriä, itseltä löytyisi Maria Nilan musta, manic panic Purple haze ja Ultra violet, jos näistä vaikka violetilla sekoittaisi Vanilla-sävyä vastaavan sekoituksen hoitoaineen kanssa eli 10.32..

Edit.2: Korjasin tuon blogissa sekoitetun sävyn nimen.
Viimeksi muokannut Hanzku, 19 Tammi 2018, 11:36. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
bubbs
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1504
Liittynyt: 20 Marras 2013, 02:48

Vs: Suoravärit

Viesti Kirjoittaja bubbs »

Onkohan jotain suoraväriä tai sävytettä, jolla saisi vahvistettua sävyn kultaisuutta? Pelkään keltaista, mutta sellainen metallinen, vahva kullanhehku kiinnostaisi. Oma väri mulla on about 8-asteinen tummanvaalea.
khissu
Haiven
Haiven
Viestit: 9
Liittynyt: 17 Tammi 2016, 23:41

Vs: Suoravärit

Viesti Kirjoittaja khissu »

Tyvikasvu ja suoravärit.


Eli värjään punaiseksi garnier olian värillä. Omaan hyvin vaalean hiuksen, joka on melko ohutta myös. Pystyykö millään suoravärillä sävyttämään tuota tyvikasvua vai täytyykö melkein joka kuu värjätä kunnon hiusvärillä. Haluaisin edes vähän pidentää tuota värjäysväliä, mutta koska hiukset ovat lyhyet niin tuo tyvi näkyy monista paikoista kauhean näköisenä jo 4viikon kohdalla.
Avatar
Morrigan
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1312
Liittynyt: 31 Maalis 2011, 21:00

Vs: Suoravärit

Viesti Kirjoittaja Morrigan »

^Ei taida suoraväri toimia tuohon tarkoitukseen. Saattaa se vähän käsittelemättömään hiukseen antaa sävyä, mutta ei varmasti tarpeeksi.
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.
khissu
Haiven
Haiven
Viestit: 9
Liittynyt: 17 Tammi 2016, 23:41

Vs: Suoravärit

Viesti Kirjoittaja khissu »

Löysin ihan toimivan tuotteen joka toimi värjäämättömään tyveen loistavasti.&nbsp; &nbsp; &nbsp; Tällänen kuin Schwarzkopf live ultra brights 92 pillar box red hiusväri.
Tekee juuri kuten pakkaus sanoo :) Tosin tuo ei taida ihan suoraväri nimityksellä mennä. Enemmänkin kai kevytväri vaikka mitään hapetetta ei tähän laiteta?


Edit: peräkkäiset viestit yhdistetty. - ellen
Viimeksi muokannut khissu, 03 Tammi 2019, 17:18. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Morrigan
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1312
Liittynyt: 31 Maalis 2011, 21:00

Vs: Suoravärit

Viesti Kirjoittaja Morrigan »

^Käsittääkseni kyseinen tuote on suoraväriä. Sehän on vain värivoide tuubista mihin ei sekoiteta mitään muuta ainetta, mutta hyvä jos puree tyvikasvuusi sellaisenaan. En tiedä mitä kyseinen tuote maksaa, mutta kannattaa tehdä vähän hintavertailua että mikä tuon hinta on verrattuna muihin suoraväreihin.
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.
Midnight

Vs: Suoravärit

Viesti Kirjoittaja Midnight »

Biozellin sävyte Night sky ( sininen) saa kehuja asiakkailtakin. Kestää muutaman päivän kirkkaana ja sitten vähitellen&nbsp; katoaa vaihtaen ensin tummanruskeat hiukset mustiksi ja sitten ruskeiksi.
Midnight

Vs: Suoravärit

Viesti Kirjoittaja Midnight »

Kukaan kokeillut?
Miten toimii?&nbsp; https://www.revolutionbeauty.com/en/I-H ... -6993.aspx

Edit: Väri meni hiuksista viemäriin ja googlettelulla löytyy, ettei toimi juuri muillakaan. Väri on vesipohjainen, joka sai itseni kyllä aluksi kanssa epäilemään ja eihän se sitten toiminutkaan. Ei jäänyt lavuaariin ja ihoon kiinni.
Viimeksi muokannut Midnight, 27 Huhti 2019, 08:31. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin