Aurinkotuotteet hiuksille

Hiusten hoito ja kaikenlaiset hiushärpättimet
ellen
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 4528
Liittynyt: 08 Joulu 2006, 11:20

Vs: Aurinkotuotteet hiuksille

Viesti Kirjoittaja ellen »

Pelkkä sinkkioksidijauhe on todella kuivaa ja sellaisenaan levitettynä oikein takertuu iholle hanakasti, mutta kyllähän sekin mössööntyy runsaan nesteen kanssa, jos niitä oikein sekoittaa keskenään. Jauhe kyllä tuntuu hylkivän hiukan vettä, eli ei käyttäydy ihan samalla tavalla kuin mineraalimeikkijauheet. Tietty jos kovasti ui ja kastelee hiuksia, jauhe varmasti kuluu päänahan ihosta pois. Jauhetta ei tarvitsisi paljoa levittää ihoon, ihan tupsuttelu jollain soppelin kokoisella kabukilla varmasti riittää aurinkosuojaksi, kun yrittää saada kabukiin runsaasti jauhetta. Tai sitten ihan sormilla levittää jauhetta päänahkaan, sillä tavalla jauhe kiinnittyy ihoon ehkä jo liiankin sitkeästi.

Nopealla googlauksella sinkkioksidijauhetta saa ainakin tuoksukauppa.netistä ja limepop.fistä, en osaa sanoa kumpi nykyään toimittaa nopeammin, mutta voisin kuvitella molemmista saavan tuotteen kotiin tällä viikolla, jos nyt tilaa nopeasti.
Kosmetiikkakissa
HAIRahtanut
HAIRahtanut
Viestit: 661
Liittynyt: 23 Loka 2007, 21:05

Vs: Aurinkotuotteet hiuksille

Viesti Kirjoittaja Kosmetiikkakissa »

naapio kirjoitti: Pienikin lisäsuoja olisi iso apu tilanteessa, joudun muuten varmaan töpöttelemään jakaukseen normaalia aurinkorasvaa.
Olisi mukavaa, että suihke olisi hienojakoista eikä lähmäisi ohutta tukkaa ihan kauheasti, ainakaan niin pahasti kuin tavallinen aurinkorasva.
Itse kokeilisin tuossa tilanteessa varmaan jotakin aurinkosuojastick-tyyppistä tuotetta. Ne ovat monesti melko vahamaisia niin tuollainen voisi pysyä paremmin juuri siinä jakauskohdassa ilman, että lähmäisi hiuksia kauttaaltaan. Ja stickiä saisi ehkä paremmin myös levitettyä juuri tiettyyn kohtaan. Tuon tyyppiset tuotteet ovat usein myös veden- ja hikoilunkestäviä.

Itselläni on Avenen SPF50+ stick ja ainakin myös La Roche Posaylla on vastaava tuote tarjolla apteekissa. En ole vielä käyttänyt tuota Avenea, mutta kokeilin sitä tuossa äsken kädelle ja sen perusteella voisin sanoa, että se on jonkun verran jähmeämmän tuntuista kuin huulivoiteet, eikä näytä kovin kiiltävältä, kun asettuu ihoon.
Hunajapupu
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 6166
Liittynyt: 29 Tammi 2006, 18:06

Vs: Aurinkotuotteet hiuksille

Viesti Kirjoittaja Hunajapupu »

^Olen myös käytellyt jakaukseen ihan aurinkorasvaa. Puikkomuotoiset on käteviä mutta myös perus aurinkorasvaa saa sormella töpöteltyä hyvin paikoilleen ilman että sotkee muuten hiuksia juurikaan.
iHerb alekoodi ensitilaajille: GUB005. Alekoodilla saa -10 dollaria jos tilauksen arvo 40 dollaria tai enemmän, alle 40 dollarin tilauksesta saa alea 5 dollaria.
Triina
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 5448
Liittynyt: 08 Huhti 2006, 20:56

Vs: Aurinkotuotteet hiuksille

Viesti Kirjoittaja Triina »

Tällainen tuote kuin Malibu Clear Hair & Scalp Protector SPF 20 tuli netissä vastaan, kokemusta ei ole eikä myöskään tietoa incistä, mutta kuulostaa lupaavalta. Hinta on edullinen, itse ajattelin hankkia LuxPlussasta alle kahdella eurolla.
Vastaa Viestiin