Hyviä kampaajia - Kuopio

Hiusmuutokset, hiuslaatuketjut yms.
mimosa

Hyviä kampaajia - Kuopio

Viesti Kirjoittaja mimosa »

Eli voiskohan joku ystävällinen ihminen ilmiantaa jonkun hyvän ja opiskelijaystävällisillä hinnoilla varustetun kampaamon Kuopion keskustan läheisyydestä? Ajattelin pitkiin hiuksiini latvojen tasausta ja moniväriä, tai pelkkää tasotusta, jos värjäys maksaa liikaa (65 € kieppeillä on mun raja). Olisin kiitollinen, jos joku viitsisi auttaa.
Viimeksi muokannut mimosa, 08 Helmi 2007, 22:55. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
mimosa

Vs: Hyviä kampaajia - Kuopio

Viesti Kirjoittaja mimosa »

Ilmeisesti täällä ei oo paljon kuopiosta porukkaa, ystävällisiä ihmisiä, kysymyksessäni oli jotain vikaa tai sitten löytyy vielä jokin muu syy tähän hiljaisuuteen. Nyyh..  :'(
calypso
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 2457
Liittynyt: 24 Tammi 2006, 11:49

Vs: Hyviä kampaajia - Kuopio

Viesti Kirjoittaja calypso »

Tuskin kysymyksessäsi mitään vikaa on.  Eihän nyt voi olettaa että millään nettifoorumilla saa heti parissa päivässäkään välttämättä vastausta kysymykseensä, ei kaikki täällä notku 24/7 tai selaa kaikkia ketjuja heti läpi täällä käydessään. Tai sitten Kuopiossa ei ole hyviä kampaajia  :D

Mutta asiaan..
Itse en ole Kuopiosta joten en osaa auttaa mutta eikös täällä jossain ole sellainen ketju kuin Hyviä kampaajia - muut paikkakunnat tai vastaava, olisikohan siellä mitään kokemuksia Kuopiolaisista kampaamoista?
loota
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1712
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 21:18

Vs: Hyviä kampaajia - Kuopio

Viesti Kirjoittaja loota »

Kyllä täällä löytyy Kuopion kampaamoistakin suosituksia. Kannattaa käyttää sitä hakua ;) Torikadulla sijaitseva Elements ja sieltä Panu on ehkä paras kampaaja mitä mulla on koskaan ollut. Paikka on/oli myös todella edullinen ja sieltä saa myös opiskelija-alennusta. Leikkaus ja monisävyvärjäys maksoi 50e. Toivottavasti se on vielä olemassa, ettei suosittelu mene hukkaan kun omasta käynnistäni on jo muutama vuosi.
peppi

Vs: Hyviä kampaajia - Kuopio

Viesti Kirjoittaja peppi »

Itse käyn Kuopiossa käydessäni Hiuslinjan Rialla. Tosin itselläni lyhyehköt hiukset joten en tiedä mitään pitkien hiusten laitosta tuolla paikassa. Opiskelija-alennuksen saa ainaskin  ;).
versicolori
Hiushörhö
Hiushörhö
Viestit: 277
Liittynyt: 17 Loka 2011, 15:07

Vs: Hyviä kampaajia - Kuopio

Viesti Kirjoittaja versicolori »

Löytyisiköhän tänne vähän tuoreempia suosituksia hyvistä ja edullisista kampaamoista/kampaajista?  :) 
Sinimusta
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1534
Liittynyt: 05 Marras 2009, 09:42

Vs: Hyviä kampaajia - Kuopio

Viesti Kirjoittaja Sinimusta »

Minuakin kiinnoistaisi. Etenkin sellainen, joka taitaa erikoisemmatkin värjäykset. Tarvitsen jossakin vaiheessa kampaajan apua oman värin ja värjätyn osan tasaamisessa.

Jos en muuta löydä niin menen N.Joyhin varmaan. Viimeksi olin ainakin tyytyväinen siellä saamaani leikkaukseen, mutta värjännyt en siellä ole.
nima
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 72
Liittynyt: 03 Loka 2013, 12:44

Vs: Hyviä kampaajia - Kuopio

Viesti Kirjoittaja nima »

Hyvät ja edulliset kampaajat ei aina kulje käsi kädessä. Ehdottoman loistava kampaaja Kuopiossa Torikulman Hairlekiinissa on Jaana, en tiedä onko enää siellä töissä, oli vielä vuosi sitten. Edullisin sitten on varmaan Hiuskoulutuskeskuksella, jossa ammattiin opiskelevat oppilaat tekevät työn. Yleensä lopputulos on hyvä, mutta ihmeitä on turha vaatia. Sopii kenen kukkarolle tahansa, hinnat ovat tosi edulliset. Mitään kovin radikaalia aika turha lähteä hakemaan, kun opettaja teilaa kaiken erikoisen. Muuten lopputulokset ovat siellä hyviä, kun kokeneet opettajat opastavat joka käänteessä oppilasta tekemään oikein.
1b M ii, punainen hurjasti ohentunut kuontalo, ikuisuuskasvattaja(ko).
shivaree
Pahatukkapäiväläinen
Pahatukkapäiväläinen
Viestit: 174
Liittynyt: 04 Helmi 2006, 19:02

Vs: Hyviä kampaajia - Kuopio

Viesti Kirjoittaja shivaree »

Ei ole halpa, mutta hyvä: Sektorin Hairlekiinin Sirpa. Osaa leikata ohuen, lyhyen tukan paremmin kuin kukaan, luottokampaaja jo monta vuotta.
1bFi, hauraat, kuivuuteen taipuvaiset, lyhyt malli. Vaalennetut.
Käytössä nyt: Paul Mitchell Forever Blonde sh ja ha, LV hajusteeton sh ja ha, Cutrin Sensitive-muotoilutuotteet
Vastaa Viestiin