Crestol

Hiusten hoito ja kaikenlaiset hiushärpättimet
eemmeme

Vs: Crestol

Viesti Kirjoittaja eemmeme »

Kävin itekin ostamassa tota Crestolia sävynä helmenharmaa. Tänään laitoin päähän, mutta on sen verran pimeetä et vasta huomenna oikeestaan näkee lopputuloksen ulos mennessä. Toivottavasti olis edes vähän kylmempi tää sävy nyt. Oma väri sen verran punertava, että nopsaa lämpenee aina hiusten sävy.

Ollessani punatukkanen käytin aina crestolia, rubiininpunasta tai sitä toista minkä nimeä en muista. Ihan mahtavia, mutta tuntu jatkuvasti käytettynä tummentavan väriä.
Viimeksi muokannut eemmeme, 22 Tammi 2015, 21:54. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ilmatar

Vs: Crestol

Viesti Kirjoittaja Ilmatar »

Hei,

Tietääkö kukaan, mistä Crestolin tuotteita saisi ostettua Helsingin keskustan alueelta tai edes lähiseudun marketeista? Kissojen ja koirien kanssa epätoivoisesti etsinyt. Toistaiseksi tuloksetta...Kävin asematunnelin pienessä kampaamokaupassa (en muista tähän hätään nimeä) jokin aika sitten ja heillä kyllä oli todella pieni valikoima Crestolin tuotteita, mutta ei tietenkään vaaleaa beigeä, jota etsin. Itse asiassa myyjä sanoi, että muutkin ovat käyneet kyselemässä Crestolin tuotteiden perään ja antoi edustajan yhteystiedot. Laitoin edustajalle sähköpostia, mutta vastausta en ole saanut. Todella haastavaa tuntuu nyt olevan. Joitakin vuosia sitten Crestolin tuotteita sai keskustasta useammastakin paikasta, mutta nyt en ole löytänyt mistään  :-\
Vastaa Viestiin