Viileä ruskea väri hiuksiin?

Keskustelua hiusväreistä, värjäämistekniikoista, kaikesta asiaan kuuluvasta
Mini-Me

Vs: Viileä ruskea väri hiuksiin?

Viesti Kirjoittaja Mini-Me »

Kokeilin jokin aika sitten lorealin preference recital 5.21 väriä

http://www.lorealparis.fi/start/hiusvaerit/vaerit/ruskea/préférence-récital/letoile-521-viileae-vaaleanruskea/

Se oli kiva väri. Ei niin kylmä kuin hain mutta alla oleva väri olikin aika punainen. Aika tumma eli jos haussa olisi normi ruskea ottaisin yhtä astetta vaaleamman kun sellainenkin löytyy. Kiva kun marketista löytyy näitä kylmempiä ruskeita värejä tällä hetkellä.
ainokainen

Vs: Viileä ruskea väri hiuksiin?

Viesti Kirjoittaja ainokainen »

Hei, hyvä vinkki kaikille jotka haluvat taittaa ruskeaa tukkaansa viileämpään suuntaan: Pese hiukset KC Color Mask Brown -shampoolla. Vaahdota shampoo kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa pidempään jos haluat maksimitehot irti.

Tämä shampoo ei ole nimensä mukaisesti ruskeaa, vaan sinertävän harmaata, eli taittaa tosi hyvin ruskeita hiuksia viileämpään suuntaan. Blondien ei tätä kannata kokeilla. Itse kokeilin tätä vaaleaan tukkaan ja tässä tulos:

Kuva

Eli kuten näkyy, erityisesti kuivat otsahiukset imivät väriä ihan huolella...
karpalo

Vs: Viileä ruskea väri hiuksiin?

Viesti Kirjoittaja karpalo »

Värjäsin eilen Poly Colorin tummanruskealla (1,5 vuoden värjäämättömyyden jälkeen...) eikä oikein mennyt putkeen, koska 7-asteinen käsittelemätön hius meni keskiruskeaksi, joka punertaa selvästi. Hankin ensihätään Color Mask coffeen, mutta seuraavan värjäyksen ajattelin tehdä Igora Royalin sävyllä 4.13. Harmi ettei tuolla Polylla tullut hyvää tulosta, koska se olisi tullut niin halvaksi.  ::)
Painted Lady
Tukkaguru
Tukkaguru
Viestit: 1537
Liittynyt: 25 Joulu 2008, 22:33

Vs: Viileä ruskea väri hiuksiin?

Viesti Kirjoittaja Painted Lady »

Kannattaa kokeilla sävyn viilentämiseen myös Color Mask Graphitea. Naamio on harmaa ja sillä voi taittaa ruskeaa sävyä viileämmäksi.
Vastaa Viestiin