Kirjoittaja Aihe: L'anzan käyttäjäkokemukset  (Luettu 34897 kertaa)

silkkitukka

 • Vieras
L'anzan käyttäjäkokemukset
« : 27.01.06 - klo:10:21 »
Tämä ketju on tarkoitettu vain ja ainoastaan käyttökokemuksille liittyen L'anzan hiustuotteisiin.

Ketju toteutetaan niin, että jokaiselta keskusteluun osallistuvalta henkilöltä on ketjussa yksi viesti per kirjoittaja, johon jälkeenpäin kokemuksien karttuessa itse muokataan päivityksiä ja esiin tulleita uusia näkökulmia tuotteiden toiminnasta ja ominaisuuksista.

Tuotteet listataan viesteihin selkeästi ja tuotteen nimi boldataan.

Kaikkinainen keskustelu L'anzan tuotteista käydään tässä ketjussa:
L'anzaProtein Plus shampoo: Sopii mun tukalle, hyvä tuoksu. Yleensä tykkään vähän pesevämmistä shampoista, mutta tämä on ihan kiva perusshampoo.
Protein Plus Reconstructor: Tykkään, tosin ei kosteuta tarpeeksi. Tekee hiukset ihanan pehmeiksi, kiiltäviksi ja jänteviksi. Väri näyttää paremmalta tän jälkeen.
Protein Plus Leave In: Selvittää hyvin ja tekee tukasta kiiltävän, mutta liikaa laitettuna tekee rasvaisen olon. Käytän lähinnä latvasuojana.

Urban Elements Deep Cleansing shampoo: Kiva, sopivan pesevä, raikas. Sopii nimestään huolimatta päivittäiseen käyttöön.
Urban Elemets Deep Conditioner: Nimestään huolimatta ei mikään tehohoitava, vaan enemmänkin perushoitis. Kosteutusteho ei riitä mulle. Ei selvitä tarpeeksi hyvin.
Urban Elements Leave In: Hyvä tuote, inci melkein sama kuin Protein sarjan jätettävässä. Muistaakseni tässä ei ole silikonia (?)
Urban Elements voidemainen muotoiluvaha: Huono, tekee tukasta likaisen oloisen, vaikka laittaisi kuinka vähän!

Dry Hair shampoo: Hyvä perusshampoo, kosteutustehosta en nyt tiedä...
Dry Hair tehohoito: Yksi parhaita L'anzan tuotteita, tekee tukan tosi pehmeäksi, mutta ei latista
Dry Hair Detangler: Ihana, selvittää hyvin. Kevyt, mutta tehokas.

Strait Line shampoo: Kosteuttaa ja pehmentää enemmän kuin Dry Hair shampoo. Ehkä liiankin lätsäyttävä pidempiaikaiseen käyttöön.
Strait Line hoitis: Kosteuttava, pehmentävä, ihana. Tuoksu on vähän outo, mutta tehon vuoksi sen voi kärsiä.

Magic Bullet: Yksi suosikkituotteistani. Tuoksu ei ole hyvä, mutta ihan siedettävä. Tulee mieleen puolukkamehu. Selvittää, tekee tukan jänteväksi ja kiiltäväksi. Ei latista.

Koko Be Long sarja: Huono! Silikoninen, tehoton.

Ultimate Treatment: Kampaajalla tehtynä tekee tukan tosi ihanaksi, mutta monissa paikoissa aika kallis...

Strait Line Smoother: Yksi L'anzan parhaista tuotteista! Pehmentää, tekee tukan nasi unohtua...ihanan kiiltäväksi ja silottaa pörröt 

« Viimeksi muokattu: 28.05.07 - klo:11:51 kirjoittanut Kikka »

Nove

 • Vieras
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #1 : 27.01.06 - klo:11:12 »
Hair Repair Protein Plus shampoo: Tällä en saa aikaan mitään muuta kuin kuivan ja karhean takkukasan, josta ei harjakaan mene läpi.
Hair Repair rekku: Kohtalainen tuote, ei mikään järin mahtava, muttei ihan surkeakaan.

Be long shampoo, Be Long ha ja Be Long Strengthen: En keksi mitään hyvää sanottavaa. Ei kosteuta, eikä tee juuri mitään muutakaan. Sen lisäks aineita saa läträtä päähän litratolkulla.

Dry Hair shampoo, Dry Hair Detangler ja  Dry Hair tehis: Ihan ok tuotteita. Kosteustehoa toivoisin lisää, mutta tehistä voisin kyllä ostaa uudelleenkin.

Magic Bullet: Mummohaju ei haittaa, mutta tämäkin aika peruskamaa.
« Viimeksi muokattu: 27.01.06 - klo:14:40 kirjoittanut Nove »

Poissa Neo

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1253
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #2 : 27.01.06 - klo:12:33 »
Dry hair shampoo, hoitis ja tehis: Kun käytin näitä, hiukset oli tosi huonossa kunnossa eikä näillä niitä kuntoon saanut. Toisaalta silloin en käyttänyt rinnalla rakennepaikkaavia joten en tiedä olisiko tulos ollut parempi jos olisin. Tuoksu oli hyvä kaikissa.

Urban Elements leave-in conditioner: Tämä on nykyään käytössä, tykkään kovasti. Tuo hiuksiin kiiltoa tosi hyvin. Tämän kanssa pitää olla tarkkana ettei laita liikaa, muuten tulee sellasia koppurakohtia mitkä kyllä lähtee harjaamalla pois mutta likaisen tuntuiseksi jää silti. Ei ehkä ihan kuivimmille hiuksille.

Smoother: suoristaa hyvin ja jättää hiukset pehmeäksi. Hajusta en tykkää itse, mutta miehen mielestä tuoksun ihanalle, "kuin appelsiinipuulle" kun tätä käytän...Joopa joo.  :)

Magic Bullet: Jättää hiukset kivan melko sileiksi ja jotenkin jämäköiksi. tuoksuu mummon puolukkamehulta  ;D

Hair Repair Leave in protector: Tuntuu kosteuttavan ja paikkaavan. Tosi riittoisaa!

Healing Moisture Kukui nut conditioner: : Kosteuttaa ja selvittää hyvin. Tämä toimii mulla parhaiten lyhyellä vaikutusajalla ja melko reilulla kädellä laitettuna. Tuoksu on aikas kiva.

Healing Moisture Noni fruit detangler:: Selvittää hyvin,tuo kiiltoa ja sileyttä, hoitotehoista en ole niin varma, mutta toisaalta ei mikään suihkittava ole koskaan mitenkään erityisen hoitava ollut. Suihkittavien kärkeä kuitenkin.
« Viimeksi muokattu: 14.06.07 - klo:23:30 kirjoittanut Neo »

Poissa Earlybird

 • Hiushörhö
 • ***
 • Viestejä: 295
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #3 : 27.01.06 - klo:13:04 »
Dry Hair shampoo: Ihan perusshampoo. Ei mitään huonoa eikä hyvää sanottavaa.
Dry Hair hoitoaine: Selvittää hyvin lyhyelläkin vaikutusajalla.

Protein Plus shampoo: Hyvin pesevä shampoo.
Protein Plus rekku: Tykkään tosi paljon. Paras kokeilemistani Lanzoista.
Protein Plus jätettävä: Tämä on tällä hetkellä jokapäiväisessä käytössä. Tulee rekun jälkeen hyvänä kakkosena Lanzoista.

Magic Bullet: Ei mitään hyvää ainetta niin hiuksille kuin nenällekään (tuoksumielessä).

Ultimate Treatment: Aivan ihanaa hellittelyä hiuksille. Yleensä sekoitan rekun kanssa jonkun kosteuttavan tehiksen tai laitan kosteuttavan erikseen rekun jälkeen.

Be Long shampoo ja hoitoaine:
En tykännyt yhtään. Pitkille hiuksille löytyy paljon hoitavampiakin aineita kuin nämä.

Muotoilutuotteista olen käyttänyt pullollisen Urban Elementsin Dramatic f/x lakkaa. Se on käyttämistäni lakoista ehdottomasti parasta. Sillä sai joustavan ja samalla pysyvän tuloksen.

Poissa Luomo

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2125
 • Purri
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #4 : 27.01.06 - klo:13:47 »
Hiuslaatu: keskiruskeat, puolipitkät, kuivat, luonnonkiharat, ohuehkot, Elumen-värjätyt, päänahka hieman herkkä ja rasvoittuva. Tuotteilta haen erityisesti kosteutta, silotusta ja kiiltoa.

Dry Hair:
hoitoaine: ok kosteuttava hoitoaine, ei kuitenkaan tarpeeksi kosteuttava minulle. Käytän yleensä tehisten jälkeen sulkevana hoitona alhaisen ph:n takia.
tehis: tykkään tosi paljon. Käytän yleensä sekoitettuna Hair repair Reconstructoriin tai Joicon Moisturizeriin.

Hair Repair:
Reconstructor: olen tykännyt. Käytän sekoitettuna Dry hair tehikseen.

Healing ColorCare:

hoitis: suosikki "silikonihoitikseni". Tekee hiuksista paksut, painavat, sileät ja kiiltävät. Hyvä tulos on paljolti amodimethiconen ansiota, mutta tuote on muutenkin tälle päälle tosi hyvä.
hoitosuihke: erinomainen jätettävä suihke, tuo kiiltoa ja sileyttä mutta ei tee hiuksia likaisen oloiseksi vaikka suihkisi enemmänkin. Plussana erinomainen aurinkosuoja.

Healing Moisture:

Kukui nut hoitis: hyvä kosteuttava hoitoaine, vähän samantyylinen kuin ColorCare, mutta ei tee hiuksia yhtä "painaviksi". Tykkään kookostuoksusta.

Strait line:

Smoother: ehdoton suosikkini kiharakampauksiin. Sen sijaan suoristamiseen en käytä, sillä jättää hiukset
liian pehmeäksi ja taipuisaksi minun makuuni.
Thermal Defence: Käytän suoristusraudan kanssa silloin, kun haluan hiuksista ihan suorat. Kuivattaa kylläkin selvästi. Osiksen suoristusrautasuihke toimii kyllä suunnilleen yhtä hyvin.

Muut
Remedy-shampoo: uskomatonta että kuivan/herkän päänahan shampoo kutittaa, mutta tämä kyllä selvästi kutittelee päänahkaa niin paljon, että en voi säännöllisesti käyttää :(. Pidin välillä taukoakin, mutta kun otin uudelleen käyttöön, niin kutina alkoi taas heti ensimmäisen käytön jälkeen, joten ihan selvästi kutina johtuu tästä shampoosta. Onhan siinä vähän silikoniakin, joka säännöllisesti käytettynä aiheuttaa minulle kutinaa, mutta olen käyttänyt satunnaisesti enemmänkin silikonia sisältäviä tuotteita ilman kutinaa. Kaiken huipuksi järkky yskänlääkehaju. En osta uudelleen, jos joskus saan käytettyä loppuun.
Ultimate Treatment:
olen tehnyt kerran kampaajalla. Ihan hyvä tulos, mutta ei mitenkään erityinen. Ei kampaamohinnan arvoinen ainakaan.
« Viimeksi muokattu: 07.04.08 - klo:12:43 kirjoittanut Luomo »
Hiukset: 3b M ii, luonnonkiharat, keskiruskeat, puolipitkät, kuivat, päänahka herkkä ja hieman rasvoittuva. Hiuslaatuketju s. 1. Suosikkituotteet: sh: Kérastase Dermo-calm Bain riche hoidot: Tigi O&H, L'anza Healing ColorCare, Tigi Brunette Goddess, K-pak vaahto

Poissa Cera

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 660
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #5 : 27.01.06 - klo:13:57 »
Dry Hair shampoo: Oikein kelpotuote, kosteuttaa ja selvittää. Pesee myös puhtaaksi, tosin ehkä hivenen kevyempi lopputulos voisi olla enemmän mieleen.
Dry Hair tehis: Toimii ja kosteuttaa tarpeeksi. Silea ja pehmeä lopputulos, voisi hankkia uudemmankin kerran.
Protein Plus shampoo: Muutaman kerran kokeiltu, kyllä tykkään. Tuoksu on mainio ja jämäkän oloinen lopputulos.
Magic Bullet: Pehmeä ja sileä lopputulos, oikein annosteltuna myös keveää jälkeä. Taidan kuulua vähemmistöön, joka oikeastaan diggailee tuoksua... Ja sepä sopii, sillä näin helmeä ainetta olisi sääli olla käyttämättä. Voisi taas hankkia kesäksi.
Remedy shampoo: Aika huono maku jäi tästä. Kuivatti päänahkaa, eikä tasapainottavasta vaikutuksesta ollut toivoakaan. Ei sopinut minulle, eikä kyllä miehellenikään.
Root effects tyvikohari: Samalla kun muotoili, tuntui hoitavan aika kivasti ja lisäsi kiiltoa. Muuten kyllä melko susi tuote, jätti likaisen oloiset tahmaiset hiukset (riippumatta paljon ainetta laittoi ja föönasiko vai antoiko kuivua luonnollisesti) eikä muutenkaan hoitanut hommaansa. Ja jätti kasvavat/katkenneet lyhemmät hiukset ikävästi pörrölleen. Tosin ostin tuon lähinnä kampausten pohjaksi, muuten tyvikoharit ei käytössä - ei vertailupohjaa. Pieni määrä levitettynä kauttaalleen hiuksiin ennen letin laittoa (yöksi) antaa vähän jämäkkyyttä ja pitoa.

Kokonaisuudessaan tykkään Lanzasta tuoteperheenä hyvinkin paljon, perustuotteet ovat taattua laatua, osa (kuten MB) oikeita yllättäjiä ja huonommatkin tuotteet monien sarjojen "helmien" veroisia.

Poissa Janda

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 401
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #6 : 27.01.06 - klo:20:23 »
Protein plus shampoo: Paras shampoo tähän tukkaan. Hellävarainen, pesee kuitenkin hyvin puhtaaksi. Levittyvyys, koostumus ja tuoksu on myös mieleen, eikä takkuakaan tule.
Hair repair reconstructor: Tuottanut tulosta ahkeralla käytölla ja pitkillä vaikutusajoilla. Melko paksu koostumus ja tukka on käytön jälkeen ryhdikkäämpi ja terveemmän oloinen. Ihan must tämäkin!
Leave in protector: Tätä ilman ei olisi elämää  ;D Levittyy hyvin, koskaan en ole saanut tukkaa likaisen oloiseksi, antaa kiiltoa ja selvittää. Käytän melkein päivittäin ja laitan vielä extraa latvoille. Jo parisen vuotta käyttänyt, useimmiten tulee tilattua siinä 300ml muodossa. Antaa kivasti kosteutustakin.
Magic bullet: Ihan ok kamaa, jotenkin ehkä liian kevyttä. Jonkinverran ryhtiä antava, tulee suihkittua ennen muotoilua ympäri päätä tai selvittämään. Ei mikään superhyper-tuote kuitenkaan vaikka kiiltoa tällä saa.

Dry hair hoitoaine: Priima tuote, päivittäisessä käytössä ollut pitkään. Kosteuttaa tarpeeksi ja sen mukana pörröisyys kadonnut tyystin. Toimii lyhyemmälläkin vaikutusajalla hyvin.
Dry hair shampoo: Ei vakuuttanut ollenkaan. Yhden putelin käytin, enkä osaa sanoa oikein mitään. Rasvaiseksi tukka ei tullut, muttei sen suurempaa eroa ollut missään muodossa. Protein plus lyö tämän laudalta.
Dry hair tehohoito: Ihana tuoksu tässä tehiksessä, ah! Paras tähän mennessä käyttämäni kosteuttava, hiukset ovat sileät ja selvästi paremman tuntuiset ja kiiltävät. Natina ja narskunta lähtenyt käytön myötä ja hiukset ei takkuunnu ja ovat jo huuhdellessa selvät.

Urban elements Shampoo plus: Ihan ok perus shampoo. Levittyy hyvin ja voi käyttää vartallollekkin. Ei kuitenkaan riitä hoitamaan tarpeeksi.
Urban elements molding paste: Ei tehnyt juuri mitään, aika pettymys. Föönilläkään ei tuuheuttanut juuri ollenkaan, kuivaan tukkaan tuli likaisen omainen lopputulos. Melko nopsaan pistin tuotteen kiertoon.
Urban elements memory hairspray: Ihan tavallinen tuote. Pitää kampauksen kunnossa muttei ole mikään ihan must have tuote, eikä tulisi toiste ostettua. Luvattua kiiltoa ei tullut nimeksikään.

Be long shampoo ja hoitoaine: Käytin about viikon ja sitten hautasin kaapin pohjalle! Ei täyttänyt odotuksia, hiukset menivät pahasti takkuun ja hoitoainetta oli vaikea huuhtoa. Pesun jälkeen tuntui kuivalta ja narskuvalta.
Be long protect shine: Ei mikään mullistava tämäkään mutta ihan jees latvoille, perus suojaava. Sisältää kuulemma hoitaviakin aineita? Tuubi on kätevä ja söpömpi kuin muissa Lanzan tuotteissa, heh.
Hiukset: 1b, F, ii. Vaalennetut, olkapäälle asti. Suosikkeihin kuuluu L'anza ja Tigi.

Euphoria

 • Vieras
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #7 : 27.01.06 - klo:20:31 »
Volume Shampoo ja hoitoaine: Tykkään, tuuheuttaa ihan kivasti. Tuoksu voisi olla toisenlainen.

Poissa EVS

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 596
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #8 : 28.01.06 - klo:19:12 »
Protein Plus Shampoo: Ihan OK, mutta jättää tukan limaisen tuntuiseksi
Rekku: Suosikkitehikseni! Jättää tukan sileäksi ja ilmavaksi, sopivan neutraali tuoksu.
Leave In Protector: Jättää mun tukan liian limaiseksi, ihan jees kuivempina kausina

Dry Hair-tehis: Kakkossuosikkini! Tykkään tosi paljon.
Dry Hair-pikahoitsikka: Aika hyvä, haju rupesi vain etomaan noin puolivälissä pulloa. En varmaan sen takia osta uudestaan.

Healing Color Care-hoitis: Ihan ok hoitsikka, mutta aika silikoninen.
Healing Color Care-suihke: Hyvä jätettävä, riittoisa ja toimiva.

Be Long Strenghten: Tuntuu ihan toimivalta, mutta on ihan uskomatonta miten silikonittomalla aineella voi saada niin muovisen tuntuisen tukan. Pahimmillaan tämän käytön jälkeen tukka tuntuu ihan barbin hiuksilta. Parempiakin löytyy.

Volume Bodyfying Liquid (uutta sarjaa): Yksinään ei tee mitään, mutta muotovaahdon kanssa käytettynä ihan toimiva muotoilutuote.
« Viimeksi muokattu: 28.05.07 - klo:11:45 kirjoittanut Kikka »
1a F ii

Poissa dhaniwali

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 764
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #9 : 29.01.06 - klo:17:57 »
Protein plus shampoo: tuntui ärsyttävän mun päänahkaa, heitin juuri ikivanhan vajaan pullon pois

Protein plus rekku: Tästä on aikaa kun käytin, mutta ei kauheasti vakuuttanut

Leave in protector: tämäkään ei oikein sopinut mulle, vähän sama efekti kuin Joicon K- pakin jätettävästä, lahjoitin siskolle
« Viimeksi muokattu: 28.05.07 - klo:11:30 kirjoittanut Kikka »

Poissa Sandaali

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 449
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #10 : 29.01.06 - klo:22:19 »
Hair repair -sarja:
Shampoo on loistavaa, tähän en kyllästy koskaan! Pesee hyvin, ihana tuoksu, voi käyttää huoletta joka päivä, tekee hiuksista tuuheamman oloiset. Reconstructor on mun mielestä ihan perus-rakennepaikkaaja, samalla viivalla Nexxun Keraphixin ja Energymaskin kanssa. Jätettävä on tällä hetkellä ehkä hieman liian hoitavaa, muuten hyvä. Kestää ikuisesti...

Dry hair -sarja:
Shampoosta ja hoitiksesta tykkään paljon, shampoo ei lätsäytä liikaa hiuksia. Moisture Treatment hyvää pitkällä vaikutusajalla, mutta Joicon Moisturizer päihittää tämän. Dry hairien tuoksusta tykkään paljon!

Urban Elements -sarja:
Daily Conditionerissa on aivan ihana banaanin tuoksu, ja muutenkin tykkään kovasti! Syväputsari oli muistaakseni yhtä hyvää kuin Joicon. Leave-in Conditioner oli kivan tuntuista, ei liian lätsäyttävää ja hoitavaa.

Straight Line ja Be Long:Molempien sarjojen shampoot ja hoitikset ovat aika peruskamaa. Shampoot ovat aikas peseviä, hoitikset saisivat olla hoitavampia. Be Long Strenghtenistä tykkäsin paljon!

Vanha Volume-sarja:
Hiukset olivat pesun ja hoidon jälkeen selvästi ja tuntuvasti jamakämmät ja tuuheamman tuntuiset juurista! Tuoksu ei ollut paras mahdollinen...

Yleisesti ottaen, vastaan ei ole tullut yhtä ainutta L'anzaa, joka olisi ollut täysin floppi ja turha ostos. Elikkäs tykkään! :D

Ani

 • Vieras
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #11 : 29.01.06 - klo:23:00 »
Protein plus shampoo: Erinomainen shampoo rasvoittuvalle päänahalle.
Hair repair reconstructor: Jätti hiukset karheiksi ja takkuisiksi. Kai liian paikkaavaa mun tukalle.
Hair repair leave-in protector: Ihan ok, ei mitenkään ihmeellistä.

Dry hair shampoo: Liian kosteuttavaa mun päänahalle.
Dry hair hoitoaine: Teki hiuksista limaiset.
Dry hair tehohoito: Aivan loistavaa, paras tehohoito mitä oon käyttänyt.

Urban elements deep cleansing shampoo: Muuten hyvä, mutta tuoksuu aika vahvasti.
Urban elements daily revitalizer: Ei mikään erikoisen hyvä hoitoaine, kamalan vetistä.

Poissa Seela

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 907
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #12 : 30.01.06 - klo:10:12 »
Dry Hair -sarja: shampoo tekee hiuksista vähän ylipehmeät ja lättänät/veltot, hoitoaine on ihan ok mutta ei kovin tehokas, tehohoito on myös ok mutta ei oikein riitä yksinään kosteuttamaan tarpeeksi

Hair Repair -sarja: shampoo on tosi hyvä, jätettävä hoitoaine yksi suosikkituotteistani samoin tehohoito joka omassa päässäni tuntuu yhtä kosteuttavalta kuin rakennepaikkaavaltakin

ColorCare: tästä on kokemusta vain suihkittavasta hoitsikasta joka on yksi lempi-jätettävistä

Magic Bullet: todella hoitava suihke joka tekee hiuksista sileät

Urban Elements Shampoo Plus: ihana tuoksu mutta vähän liian pesevä minun makuuni eli jättää hiukset karheiksi tosin tätähän voi käyttää kalliina suihkusaippuana  ;)

Volume Bodifying Liquid: ei mikään superkohottava mutta ei toisaalta myöskään kuivata hiusta vaan tuntuu enemmänkin hoitavalta
« Viimeksi muokattu: 28.05.07 - klo:11:31 kirjoittanut Kikka »
On silkkaa ajan ja sielunvoimien tuhlausta kuvitella, mihin kykenisi, jos asiat olisivat toisin.

Ne eivät ole toisin.

Poissa Henriikka

 • Yleisvalvoja
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2278
 • Peace, a fragile lover, left us fantasising war
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #13 : 12.05.07 - klo:14:28 »
Healing Color Care -hoitoaine
Todella ihanan tuntuista ainetta. Haju ei kylläkään ollut miellyttävä. Toimi ihan hyvin lyhyellä vaikutusajalla että pidemmällä. Jätti hiukset ehkä vähän muovisen oloiseksi.
Hiuskuva hiuslaatuketjun sivulla 1

Poissa Eleonora

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2786
 • Fashion addict!
Vs: L'anzan käyttäjäkokemukset
« Vastaus #14 : 12.05.07 - klo:15:35 »
Magig Bullet-suihke . Yksi parhaista suihkeista , mitä olen kokeillut. toimi pidennystukassakin jopa hyvin. Pidennyklset ovat historiaa mutta hoitaa luonnonkiharaanikin loistavasti.
2cCiii,kullanvaalea n.8-9 asteinen vaalennettu, yli BSL - mittainen helposti kuivuva tukka.  Suosikit Tigi O&H ha sekä i- herb:n tuotteet <3 Meikkipuolella suosikkeja MAC ja Dior.